icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nina4
13. mar 2017

@klaudi895 zlatik neboj ja som pri 3 tehu mala rozdiel medzi MS a sonom 6 dni a poviem ti keby tam velkou nahodou neprisiel druhy gyn.tak ten prvy by ma poslal na cistenie a ten nahodny co prišiel nam vlastne zachranil babatko on jediny bral do uvahy ze som nemusela ostat tehotna presne v strede cyklu a nakoniec nam krasne bilo srdiecko aj ked synator bol stale drobunky .
Verim,že bude vsetko v poriadku ved HCG mas krasne 😘

bevab
13. mar 2017

@judit_ka ako sa dari ?

alilka
13. mar 2017

Báby viac info v snazilkach

zunajda
13. mar 2017

@luta13 Robené dnes večer...ovu a tehu testy. 😉😉😉

meli8412
13. mar 2017

@zunajda Ovu test negatívny a tehu poz., gratulujeeeem!!!!

zunajda
13. mar 2017

@meli8412 aj ovu tmavne...stále tomu neviem uveriť....doktor nevidel na folikulometrii žiadny dominantný folikul, za celý cyklus sme s mm boli ledva 3x a ešte som po 3/4 roku vysadila Duphaston ... a už ani nedufala, že budem mať druhé mimi a zrazu toto

meli8412
13. mar 2017

@zunajda Ovu nie je doležitý, že tmavne, lebo pokiaľ čiarka nie je rovnaká, ako kontrolná, alebo tmavšia od kontrolnej, považuje sa za negatívny. Hlavné je, že tehu test bude silnieť. 🙂

ejuska2586
13. mar 2017

@meli8412 Aj ovu moze ukazat tehotenstvo. Hormony su dost podobne, takze ak je zena tehotna, vacsinou tmavne aj ovu test, az je napokon totalne pozitivny. Vo vela pripadoch ukaze tehotnost skor, ako tehotensky test.

zunajda
13. mar 2017

@meli8412 viem, len práve vďaka ovu testom som robila tehu test...Tieto sú zo včera rána

ejuska2586
13. mar 2017

@zunajda Gratulujem a prajem, aby vsetko islo, ako ma a ty si krasne tehulkovala az do uspesneho konca... 🤰👶👏

trblietava
13. mar 2017

@luta13 dakujem 😘 ale ja uz neviem co mam robit...doktorka mi odporucala ci nechcem antikoncepciu na pol roka skusit ☹ nejak sa mi to nepozdava za ten pol rok urcite nebudem tehu a potom sa to mozno podari..neviem no

zunajda
13. mar 2017

@ejuska2586 Ďakujem! Už som ani nedúfala....po roku a pol....mm ešte stále neverí

klaudi895
13. mar 2017

@nina4 ďakujem veľmi pekne za podporu už mi ti dosť ide na psychiku. Jaj dúfam že zajtra mi hcg pekne stupne to by mal byť vraj dobrý signál. Tak budem dúfať.

trblietava
13. mar 2017

@ikonica dakujem asi to skusime..no neviem co s tym zvysenym hormonom spominala aj PCO na dalsie vysetrenia ma neposielala a ani nezistovala dovod preco ten hormon nie je v norme...som z toho jelen uz...je takyto postup ok? Ze pridte za 4 mes ked dovtedy neotehotniete?

zunajda
13. mar 2017

@trblietava Ak možem moju skúsenosť....tiež mi doktor chcel dať antikoncepciu, odmietla som....nakoniec sme sa dohodli na Duphastone. Brala som ho 3/4 roka a nič. Tento cyklus som ho už vysadila, doktor mi chcel nasadiť druhu liečbu, keďže nevidel dominantný folikul a zrazu // na teste

trblietava
13. mar 2017

@ikonica vlastne polycysticke vajecniky...

meli8412
13. mar 2017

@ejuska2586 Áno, može, ale ked už je ovu pozitívny, tak už aj na tehu teste su pekne viditelne čiarky. Podľa mňa zbytočné vyhodené peniaze, keď žena chce zistiť tehotenstvo s ovu testami.

trblietava
13. mar 2017

@zunajda jeeej blahozelam 😍 mne dr povedala len bud antikoncepcia alebo inofolic na 4 mesiace...a aky si mala problem?

trblietava
13. mar 2017

@zunajda niekedy sa aj dr myli...no ja sa pytam doktorky ze nemam kazdy cyklus anovulacny lebo niekedy podla hlienu citim ze je ovulka...a ona ze mozem skusit ovu testy ale podla nej nie su spolohlive ale ze sa moze mylit aj ultrazvuk 😀 uz si len vybrat 😂 v tvojom pripade to bolo urcite krasne a necakane prekvapko 🙂

trblietava
13. mar 2017

@zunajda a este citam ze po roku a pol sa vam podarilo 🙂 my uz 10mes sa snazime ale stale doktorka vravi ze to este nie je dlho ale mne sa to uz vidi ako vecnost a vzdy len pockame 3 mes pockame 4 mes a uvidime 😂 ach boze

zunajda
13. mar 2017

Najskôr 63dnove cykly. Následne mi robil hormonálny profil...zistený nedostatok hormónu. Brala som aj Inofolic, kvapky Gynex, pila čaje, jedla Duphaston a nič. Tento cyklus som sa na všetko vykašlala,keďže žiadny dominantný folikul som podľa doktora nemala. Začali sme riešiť papiere na dom a zrazu //.

zunajda
13. mar 2017

@trblietava aj mne predpisoval každé tri mesiace nové balenie Duphastonu a slovo "uvidíme" neznášam.

zunajda
13. mar 2017

@trblietava Nebyť sestričky u doktora,tak len jem tabletky. Ona mu povedala aby mi urobil hormon.profil a folikulometriu.

trblietava
13. mar 2017

@zunajda presne tak...doktori to slovo maju velmi radi a casto ho pouzivaju...no vidistak nakoniec ani tabletky a vitaminky nebolo treba..aj ked mozno aj to dopomohlo..inak kolko a ako dlho si brala inofolic?a aky cajik?pocula som o alchemilke

trblietava
13. mar 2017

@domci1203 ahooj, no ako co nove? 🙂 dlhsie som tu nebola

trblietava
13. mar 2017

@luta13 musim sa priznat ze ja som dnes zjedla tolko cokolady a cukrikov ze sa az hanbim 😂 ja len ze minule sme sa o tom bavili a dnes som si dopriala po dlhom case aj za teba 🙈

trblietava
13. mar 2017

@karmela ahooj, ako si na tom? Testujes? Uz minule som myslela na teba ze ta tu nebolo ale tak som si uvedomila ze vlastne ani ja som tu nebola 😀

luta13
13. mar 2017

@ikonica ta spirala vyzera super podla mna, ked ju tu najdem, kupim si ju na skusku...No neviem, ci je aj v DE v DM drogerii znacka Catrice - zda sa mi, ze nie ☹...No pozriem urcite...Vdaka za tip 😉

luta13
13. mar 2017

@ikonica dnes som kupila tuto za 2,49eura a citala som teraz na nete na nu super recenzie...Tak uvidim, ako ja s nou budem spokojna 😉

luta13
13. mar 2017

@nella15228 pripomeniem, ak zas ja nezabudnem 😂