Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava No o cokolade radsej pomlcim dnes aj ja...Tiez som zozrala celu cokoladu horku s celymi lieskovcami, no teraz som presladena ☹...Tak mi treba..Ta Tvoje Dr. je ozaj divna, ma cas?...No ved ona sa nesnazi otehotniet, jej je to jedno!...Si pre nu asi len poradove cislo!...Hroza s podaktorymi Dr., ako to maju v pazi -ved ich sa to netyka - je to smutne!...No Tebe drzim palceky, nech Inofolic zaberie...Antiku by som na Tvojom mieste nebrala, aspon nie teraz, ked mas tieto lieky, neviem, nevyznam sa v tomto...No antikou oddialis moznost byt tehulka a takto, ked ju neberies, ktovie?!...Mozno sa vam zadari v tomto cykle - kiezby 😉...Dobru noc Ti prajem 🌜😘
@meli8412 Nie u kazdej. U mna napr. bol ovu pozitivny a tehotensky stale len duchoval. Az potom zacal realne tmavnut.
Tak nakoniec dnes rano, jedna ciarka a po druhej ani chyru ani slychu...takze aj takto moze dopadnut zdanlivo silna ciarka 😉
@klaudi895 zmenila by som dr. lebo povie, že malá dutinka v maternici a potom zapíli, že mimomaternicové. tak asi ani nevie, o čom hovorí. však keby mimomaternicové, tak žiadna dutinka v maternici nie je. a neboj sa. ja som podľa môjho dr mala stále bábo o 4, potom o 6 dní menšie. chodila som na sono každé 2 týždne. a nakoniec, keď som podľa neho v 12tt šla na sono do nemocnice, kde robia merania, tak dr pomerala a bola som v 13tt, presne ako podľa ms. takže sa nestresuj. časom sa všetko upraví. ale dr by som zmenila. už len za toto, čo ti povedala
@trblietava boze to ako si pisala o doktorke, ze pockame tri mesiace, pockame styri..to akoby som pocula tu moju. Tiez sa snazime 10.mesiac (a to som jej povedala, ze sa snazime cca o pol roka dlhsie, len aby sa som mnou bavila). Stale len same vitaminy a ked pocujem, ze pridite za tri mesiace tak ma triafa slak😡 Este mi nebrala ani krv, nic nic nic. Rozmyslam, ze ju zmenim. A tebe drzim vsetky palce😍🙏🏼 Aky DC si?🙂
@klaudi895 moja to sa vôbec nestresuj keď bola bublinka v maternici malo by to byt OK moja Dr v 6 tt tiež nič nevidela záleží aj aké má sono. A bola som u lekára čo má nastarosti našu liečbu počas tehu a ten videl dokonca aj srdiečko a to som tam bola len o tri dni neskôr ako u svojej gynekologički. Kukni foto to he u mojej Dr 5tt+3 sono len bublinka

Vcera som aj ja zrala cokoladu co nezvyknem... Ale ja uz aj viem precooo... Dostala som prvu ms po kyrete tak sa vytesujem... Potom na kontrolu ku gyndosovi a mozno sa uz znova zacneme snazit 🙂))))
@ejuska2586 Ale duchoval, mala si tam druhú čiarku. Videla si ho tam. Veľa báb si mylne myslí, že ovu test skoršie ukáže tehotenstvo, ako tehu test. A bola tu jedna baba, ktorá si robila na konci cyklu ovu testy, ktoré boli pozitívne, ale nebola tehu. Tak sa potešila, že moě byť a potom to sklamanie, že má druhý krát ovuláciu ☹
Tak baby.... volala som pre výsledky: som 100% v poriadku! Všetky hormóny v norme, vsetko ako ma byt. Manžel takisto... nechápe ani lekár... budúci týžden utz a ideme sledovať vajka... vtedy budem nejak 15dc, ovu som minuly mesiac mala až na 21dc... z čoho potom sú tie nepravidelne cykly? Asi sa fakt vyprdnem na to a nesnažit sa uz.... lebo fakt toto uz je na psychiatriu
@ikonica som rada, ze si dostala uz MS...Verim, ze tento cyklus sa vam zadari babätko, boli tu uz nejake zienky, ktore hned mesiac po kyrete znova zostali tehotne...Prajem Ti to zo ❤, nech Ti dalsie babätko "zalepi" bolest v srdci zo straty...No tentokrat tehulkovanie bezproblemove a az do porodu 😘...Prajem Ti krasny den 🌞🌷😀
@luta13 tak si sa presladila ako ja 😀 a prve co ma po prebudeni napadlo preco som tolko pojedla a tak som radsej sla cvicit 😂 neviem ci je to bezny postup u lekarov ale nejako sa mi to nezda..niekde som citala ze by sa mala hladat pricina zvyseneho hormonu...a ona ju nehlada.ani sa ma neopytala kedy mam dostat ms..mam ju dostat dnes ale necitim ze dostanem tak ktovie kolko zas bude meskat mrcha jedna 😠 dakujem krasne za podporu nech sa ti to 100nasobne vrati 😘
@trblietava Dakujem za pekne slova...No ja som hned po prebudeni isla do kuchyne a dala si za hrst hrozienok v cokolade 😂🙄...Od rana sedim pri PC, no idem varit, lebo tu pokapeme od hladu na obed - nic nemam navarene 😉...Ta Tvoja Dr. je fakt zvlastna, ze sa Ta na nic nepytala a nic neriesi...Mala by si ju zmenit za nejaku "ludskejsiu", ktoru aj zaujimaju pacienti, nielen ze berie plat, napise recept a dovidenia...Vsetko zle!...No Ty sa musis rozhodnu, co podniknes ohladom svojho zvyseneho testosteronu....Tak krasny slnecny den Ti prajem 😘

@klaudi895 Neboj moja, ver v to, ze babätko je na svojom mieste a ze vsetko bude dobre...Hcg mas fajn a tak verim, ze bude stupat a najbizsie uvidis aj svoju bublinku v maternici na svojom mieste...Myslime tu na Teba (na vas) a netrap sa, skus byt v klude, nech aj drobcek je v pohodke...Ozvi sa zas, ked budu nove vysledky...Boh s vami obomi 🙏❤😘