Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 no sup sup varit 🙂 aspon ti zbehne cas a budete mat co jest 😝 hrozienka su zdrave tak to neni az taka tragedia...az na tu coko 😂 no vrd uvidim co budem robit musim porozmyslat co bude najlepsie este si o tom nieco prestudujem 🙂 u nas na vychode sa mraci ty zijes asi v zahranici vsak? Aj tebe krasny dnik a vela energie 😍 😘
@luta13 no uvidime co doktor povie... On povedal, ze treba cakat 3 mes.... Ale ten cas ma zabije... Tak ked bude maternica ok, tak to adi riskneme... Inac.... Stratili sa moje vzorky, kt.mi odobrali pri kyrete a mali ist na histologiu.... Uzasne.... Akoze viem ze moje babo odislo doma, viem kde skoncilo... Ale keby to neviem tak co? Stratili moj plod???? Otras nase zdravotnictvo!!!!
@trblietava vies co, manzel bol na spermiograme, tam ho poslala, ze to je zaklad. Vysledky su vdakabohu dobre🙂 len som cakala, ze mi vezme krv, ze sa nieco bude riesit. O ona mi len povedala, ze sa jej zdaju mensie vajicka, tak mi chcela dat Inofolic, len nemala jeho vzorky, tak mi dala GS mimistar, ze to tiez obsahuje kyselinu listovu a inozitol. A ze za 3 mesiace mam prist ak sa nepodari, ze mi vezme krv. Ved ked sa jej nieco nezda, krv by mala brat podla mna automaticky😡 Aj sa ti nejak prejavuje ten testosteron? To ze nemas ovulku vies na zaklade toho, ze ti ms meska? A ako budete postupovat? Dufam, ze vam to vyde co najskor😘
To cakanie na ms (ked vies, ze pride) je najhorsie..tak nech je tu cim skor aby ste sa mohli snazit dalej🙂
Ja som dnes 11DC, ovulku mavam cca okolo toho 15DC. Teda aspon myslim, ze ju mavam lebo robim ovu testy a tie su vzdy jeden den mega pozitivne, boli ma aj brusko a mam hlien..ale tak clovek nikdy nevie co sa tam vnutri deje🤔 Kazdopadne sme v snazilkovacej faze🙂)
@klaudi895 ahoj nemusis hned panikarit aj ja som tak bola v 6tt co vychadzal podla ms a na sone videl iba nejaku prazdnu dutinku,zobral krv hcg bolo tiez cez 1000...najprv povedal ze to bude asi mimomaternicove a potom povedal ze som asi otehotnela neskor ako v strede cyklu...a teraz sme v 28tt a malicka je o 6 dni pozadu
@matik7 sme na tom podobne tiez bol muz na spermiogram a je ok tak som sa potesila ze je to zaklad 🙂 robila mi hormonalny profil na zaklade toho ze mi od leta min roka meskava dost dlho cca 3 tyzdne a uz je to dost casto...ako ani predtym som nemavala uplne presne ale vzdy cca 2 ci 3 dni najviac meskalo..zistila to tym ze ked mi na 13DC robila sono povedala ze tam nevidi ziadne vajicko ☹ ale niektory cyklus citim ze mam ovulku podla hlienu ovu testy som este nerobila ale uz sa chystam aj ked doktorka povedala ze nemusia byt pravdive.my sa snazime aj teraz aj ked mi dr povedala ze nemam ovulaciu to je jedno co ked nemala pravdu? 😀 ja uz neviem comu verit...inak tiez mi odporucila inofolic ale vies co? Obsahuje len kyselinu listovu a inozitol co ked si kupis samostatne je podstatne lacnejsie + vraj inozitol samostatne je vyssia davka, takze tak...inak ja som brala inozitol asi cca necele 2 mes co sa mi prejavilo tym ze som mala viac hlienu pocas ovulky takze viem ze urcite bola a ms dosla na cas..to mi dala kamoska len tak na skusku ked zistila ze uz caka babatko...a ja sprosta som si uz nekupila ved ze pockam co mi da doktorka spravine testy a...a nic vratim sa k inozitolu urcite lebo je velmi dolezity vitamin pre vajicka a cenovo dostupny 🙂 no tak sa teraz pekne snazte nech to vide a budu vytuzene // 😘 super ze citis ze mas ovu a aj testiky vychadzaju 😉 len by ma zaujimalo ak vajicko nedorastie ze je male tiez je ovulka? Mozno to nie je tvoj pripad ved nic nemas potvrdene lebo ti vlastne ani nerobila vysetrenia
@matik7 a ten testosteron keby mi nepovedala ze mam zvyseny tak ani neviem...nemam nic s tych priznakov co som si citala a dufam ani nebudem kedze je vraj len mierne zvyseny...ale vidis staci malo a rozhadze cyklus brani ovulacii..a ono to ze mi meska ms nemusi znamenat ze nebola ovulka ale napr mohla byt aj posunuta a tym padom cca o 2 tyzdne od ovulky pride ms ak sa nezadari...dufam tomu dobre chapem ja uz ani neviem 😀 postupovat neviem ako budeme ked pani doktorka chce cakat 4 mesiace ci ostanem tehu 😖
Dakujem dobrej dusicke za ❤ potesilo 🙂
Babulky dnes som bola na kontrole sono mi nerobil ze az 28 mi urobi a dal mi tehu knizku☺snad uz dojdeme do uspesneho konca. Povedal ze ma posle kvoli veku na amnio 16 tyzdni tak som povedala ze chcem sa objednat doktorovi Grochalovi do Martina na ten skrining 12 tyzdni a on ze to mi schvaluje. Tak budeme mat vylet do Martina😀
@trblietava a chystas sa aj ty zmenit doktorku? Teraz mate na co cakat? Mas nejaku liecbu? Ja som uz na to cakanie alergicka😂 Veru, snazte sa, clovek nikdy nevie😜 To su tie najkrajsie prekvapenia..ked ani necakas a ono to vyde🙂
Co aa tyka toho Inofolicu a inozitolu, to som citala, aj som nad tym rozmyslala..ze si to kupim oddelene. Dakujem za radu😘
No dnes som mala hcg už skoro 1900 no stále nič nevidela. Povedala mi že nad 2000 by tam už mala byť dutinka S bielym lemom alebo čo že tá moja skôr vyzerá len ako pseudo dutinka. Vraj sa jej skôr zdá že to bude vážne mimomaternicove. Baby ďakujem za vaše skúsenosti A komentáre. Zajtra idem zas tak ja už neviem čo si myslieť 😕 😠 😖
@matik7 ano chcem zmenit tiez 😀 mame cakat na to na co cakame od maja - ci budem tehotna..len s tym rozdielom ze vieme kde je problem takze tak nebudeme postupovat nijako len vitaminy 👏 som zvedava ale verit verim ze to mozno staci ale aj tak zmenim doktorku..ano mas pravdu to su tie najkrajsie prekvapenia ked to necakas 😉 aj ja kupim oddelene je to to iste..len lacnejsie. Ozvi sa ked bude nieco nove papa 😘
@nivea777 Ahooj Dr. Holáňovi ideme aj my. Odporucil mi ho lekar ze na slovo vzaty odbornik. Vobec som o nom nepocula, mas s nim skusenost?
@trblietava ahoj🙂 na nic tehu nie som takze vsetko po starom no a ty?
@klaudi895 moja mne povedal ze klasicky ultrazvuk ak nie je nejaky naozaj spickovy a sprcialny tak nezachyti nic ak hcg nie je nad 2000 ale aj ked som ho mala prvy krat iba 1000nieco tak kontrolny odber nerobil a zavolal si ma na utz az o tyzden a pol kedy uz malo byt aj srdiecko a aj bolo 😊 a kedze hodnoty hcg mas vysoke tak si myslim ze je vsetko v poriadku...drzim palceky 😊
@domci1203 uz dosla MS? Ja by som mala dostat dnes ale zistilo sa ze mam zvysenu hladinu hormonu testosteron takze ten mi v tele sarapati s ovulaciou a tym padom aj s MS takze netusim kedy dostanem..pockam tyzden a spravim test ci naaahodou 😀 aj ked podla dr z toho cyklu nic ale takych pripadov uz bolo...
@domci1203 aky bude u vas dalsi postup?

@matik7 presne tak...ona by ma oni ta moja neriesila kebyze mi ms nemeska to mi sama povedala..ze by sa to, ze sa nedari malo spravne riesirtaz po roku ci dvoch...uz ked toto pocujem tak 😈 mna poslala na vysetrenie hormonov kde sme zistili ze je trosku zvyseny testosteron a preto nemam pravidelne ovulaciu.poslala aj muza na spermiogram a vysledky su dobre.tak ja si myslim ze na zakladne vysetrenia ako sme boli aj my by vas mohla poslat urcite aby ste vedeli na com ste.mozno ste obidvaja ok ale pocut to aj od lekara je akokeby ti spadol kamen zo srdca..a nenamyslas si preco sa asi nedari. Urcite ju zmen ja si prelozim kartu k doktorovi radsej vraj su lepsi ako doktorky 🙂 ja som dnes 33 DC a dnes by mala dojst MS ale asi tak skoro nedojde ten mesiac som podla dr nemala ovulaciu takze bude mi meskat...na nervy uz toto..no uz len nejak vydrzat a dat do poriadku som rada ze viem kde je problem ale bolo by dobre ho aj riesit alebo zistit preco je.a ty si brala ake vitaminky? A ktory DC si? Tiez drzim palce 🙏 😉