Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 ahoj pises ze ta posiela na amnio a že sa objednaj na sono do Martina .Prosim ta to na ake sono ten gyn sa niako specifikuje na vrodene vady a lepšie na tom sone pizrie a ked by bolo vsetko ok da sa amnio vynechat lebo pi pravde ja na amnio nechcem ist no tiez vekovo tam uz spadám
@trblietava este nedosla len vcera mi bola pichnuta vyvolavacka. Ale uz som 41DC. Cyklus s clostylbelgit bez ovulacie takze fajn hmm:/ snad druhy cyklus bude uspesny no uvidime. Dalsi postup smer Centrum asistovanej reprodukcie a tam uz budems vediet viac.
@nivea777 ano ano o tom v Hlohovci som pocula tiez ze je dobry.. No napisala som sestricke mail Dr. Holanovi uvidime na kedy ma objednaju 🙂 ty uz ako vidim posledne tyzdne tahas 😉 prajem vela zdravicka a sil obom 😉
@michaella17 skús si zohnať lístok výmenný lebo Holáň bez lístku je trochu viac drahy..Ak máš normálneho gyn tak ti bez rečí napíše lístok
@nivea777 listok mi dal hned k nemu 🙂
@nina4 Skríningom vo všeobecnosti rozumieme vyhľadanie určitej choroby alebo anomálie v populácii, na čo sa dajú využiť rôzne vyšetrenia. Prvotrimestrálnym ultrazvukovým skríningom sa myslí vyhľadávanie hrubších štrukturálnych anomálií plodu a tiež niektorých chromozomálnych (genetických) abnormalít ako je Downov syndróm (trizómia 21), Edwardsov syndróm (trizómia 18), Patauov syndróm (trizómia 13), Turnerov syndróm (monozómia X) a ďalšie. Tieto genetické anomálie sa prejavujú štrukturálnymi zmenami plodu, ktoré môžu byť niekedy veľmi nápadné, inokedy sotva badateľné. Popytaj sa svojho dr nato moj mi bude robit krv a stym potom tam
@nina4 Skríningom vo všeobecnosti rozumieme vyhľadanie určitej choroby alebo anomálie v populácii, na čo sa dajú využiť rôzne vyšetrenia. Prvotrimestrálnym ultrazvukovým skríningom sa myslí vyhľadávanie hrubších štrukturálnych anomálií plodu a tiež niektorých chromozomálnych (genetických) abnormalít ako je Downov syndróm (trizómia 21), Edwardsov syndróm (trizómia 18), Patauov syndróm (trizómia 13), Turnerov syndróm (monozómia X) a ďalšie. Tieto genetické anomálie sa prejavujú štrukturálnymi zmenami plodu, ktoré môžu byť niekedy veľmi nápadné, inokedy sotva badateľné. Popytaj sa svojho dr nato moj mi bude robit krv a stym potom tam. Pozri jeho stranku femicar.sk
@domci1203 tak to ma mrzi 😔 a tak tam ti uz urcite pomozu verim tomu 😉 neviem ci som sa uz pytala ale tvoje hormony su ok? Ked chyba ovulka
@domci1203 do kolkych dni ma prist MS ? Od vyvolavacky
@tygricatko moja vyzerá to ako kanálik lebo je to tenučké.
@trblietava nemam poriadku hormony. Mam zvyseny LH hormon, FSH hormon mam ho malo a tiez aj progesteronu mam nedostatok atd atd. A zvyseny testosteron a polycisticky syndrom vajeckikov zato tie anovulacne cykli a nepravidelna mrcha. Do 10 dni by mala prist mrcha.ja tak na ten 5 den ju dostanem. A vy ako postupujete?🙂
@cvikla12 riadny kanal 🙂 po par minutach. No uvidime.
@tygricatko vyzera ako kanalik..aky je to test??..to je sila taky kanal ako svet..:D
@alilka je to woman secret. Veru som este daco podobne nevidela 🙂 a to som sa daco naocikavala 😀
@tygricatko woman secret je v tom NO.1..aj mne ukazal kanalik,2 mesiace do zadu,tak som bola na hcg a to som mala 0..takze od vtedy viem ze tento test robi kanaliky,,
@alilka aha 🙂 raz mi tu bol pepino odporucany, tak ak sa nedostavi menzes, skusim ten 🙂
@tygricatko veď práve taký som ešte nevidela hmmm kedy má prísť MS?
@tygricatko najlepsie je dr max..niektore baby pisali vraj aj pepino robi duchov tak neviem..ja som mala zlu skusenost iva s tym women secret..🙂
@tygricatko to je kanalik a neskor ho uz tak nebude vidno
@luta13
Ja používam tuto špirálu a pre mna najlepšia 😃
@cvikla12 Som len 9 dpo 🙂
@tygricatko skús zas o dva dni testovať.

@michaella17 ahoj,nemám skúsenosti len viem že baby z terminovky písali o ňom že je odborník..Ja som bola v Hlohovci u brestanskeho