icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ikonica
15. mar 2017

@heryteri diky... aj ja vam drzim palecky nech pekne rastiete... ja som len citliva teraz na taketo prispevky... len sa musim naucit nereagovat na to. minule jedna sportovo aktivna babenka napisla, ze je rada ze je tehu ale je jej luto, ze nemoze ist na maraton... tak som jej napisala, ze by som obetovala vsetky maratony sveta, keby som este teraz mala babo v bruchu... potom ma to mrzelo.. nemala som reagovat vobec.... aj som jej poslala srdce s ospravedlnenim.. nie je to ich problem, co sa mne stalo... snad sa to casom otupi.. myslela som ze uz som z toho ako tak vonku ale prd... asi to ma svoje stadia a ja som este len na zaciatku... na dalsi tyzden pojdem k lekarovi a uvidim co mi povie a ked povie, ze to vyzera dobre tak asi znova zacnem lov na duchov 🙂

alilka
15. mar 2017

@butterfly333 hej tu bt som mersls poobede kedy som pisala..🙂

butterfly333
15. mar 2017

@alilka ja som to tiež pár krat skusila poobede zmerat no takuto som nemala len v tehu. No viem že je to blbost nemá sa merat poobede či navečer. Ja meriam každe rano o 7h. No asi už další cyklus prestanem už stačilo sledovania sa.

domci1203
15. mar 2017

@luta13 ono tiez som sa divila,zw sa to tak da ale da sa to. A z tej masaze som isla pozitivne naladena. Fakt ako pomohol mi. Zacala som pit cajiky na akne a pecen 🙂 takze verim,ze ma ta cinska medicina nieco do seba;)...

ikonica
15. mar 2017

@domci1203 prepac, ze sa votriem do debaty... ale to ti on dava nejake zmasky cajov ci to si niekde sama kupujes?

nivea777
15. mar 2017

@domci1203 ahoj..Bola si niekde v okolí Vrábel alebo tam pri tatrach kde si bola?? Ja by som sa po pôrode tiez potrebovala zbaviť nejakých problémov,ktoré som mala pred Tehu..

domci1203
15. mar 2017

@nivea777 to tuna v Tatrach u nas na hotely. Ale chodi a su aj v ZM;)

domci1203
15. mar 2017

@ikonica serafin caje su To🙂... Ja uz som ich mala davnejsie aj tinktury z tej firmy a pomohli mi vtedy na zenske zapaly mykozy🙂

nivea777
15. mar 2017

@domci1203 ma aj daku stránku alebo tak??

ikonica
15. mar 2017

@domci1203 aha to mi nieco hovori... diky...

ikonica
15. mar 2017

@domci1203 áaaaaaaa ved kukam na stol a mam tu od nich tinkturu z kapucinky :D a ja ze co mi to hovori :D

domci1203
15. mar 2017

@nivea777 stranku neviem. Ale v ZM maju masazny salon na poliklinike na prvom poschodi su. Hned vedla vytahu su. Salon Janka tusim,ze na fb je stranka pozriem to a dam sem.

domci1203
15. mar 2017

@ikonica aj ja ju mam teraz tiez🙂 s cajom na akne ju pijem.

heryteri
15. mar 2017

@ikonica Ďakujem😘 A viem, citala som oba prispevky o ktorych pises a musim uprimne priznat,ze ten s pohlavim nahneval aj mna a ten s behom uz pani zmazala,lebo si zrejme uvedomila,ze mas pravdu,takze vidis Tvoje komenty maju zmysel😉Mozno niekedy prave taketo clovek potrebuje citat aby sa mu obcasne myslienky podobneho typu obratili spravnym smerom😉 A este je to kratky cas,aby si z toho bola vonku,to je prirodzene a pochopitelne, chce to len viac casu,optimisticke zmyslanie a potom ten najkrajsi liek- dalsie tehotenstvo. Takze buduci tyzden si ides k Dr.po skvele vysledky,jasne!😉😘

nivea777
15. mar 2017

@domci1203 ďakujem krásne.. A to si išla len čisto na masáž alebo na nejaku špeciálnu masáž zameranú na zisťovanie chorôb?

domci1203
15. mar 2017

@nivea777 nie ja som isla len za nim sa spytat ci mi neurobi masaz lebo ma.chrbat bolel. Q pozrel sa na mna a hned povedql ze mam zadetoxikovanu pecen. No a ked som bola na masazi tak mi uvolnil svalstvo a krcnu chrbticu a pytal sa ma ktora strana chrbta ma boli som povedala ze prava. No a ak zenu boli prava strana chrbta tak yo znamena ze ju trapi alebo ma problem s dajakym chlapom nevie mu bud odpustit ak jej ublizil dajak. Tak mi to rozmasiroval. A potom presiel na masaz noh tie reflexne body tiez ak ta zaboli dajaky signalizuje to problem. Napriklad ak tq za boli reflexny bod tusim ladvina alebo mocovy mechur tal to znamena ze mas v sebe stres a bojis sa niecoho. A tak dalej a tak dalej🙂...super vec odporucam je to akp ozaj skvele🙂

mimusa1997
15. mar 2017

Baby? Je možné, že som tehu? S priateľom sme spol spali pred mesiacom, krámi mi meškajú 7 deň a test furt negat. :/

nivea777
15. mar 2017

@domci1203 ja mám problémy dlhé roky so žalúdkom a trávením..Podľa gastra som zdravá ale asi niekde bude problém keď cítim že mi netravi dobre..Keď sa dám po pôrode doporiadku tak sa určite objednam,možno pomôžu aj mne

domci1203
15. mar 2017

@nivea777 urcite ti pomoze a povie kde je koren problemu🙂.....

tanina1505
15. mar 2017

ahojte 🙂 pozriete sa mi prosim na tieto moje testiky, lebo ja tam nieco vidim,alebo si to len namyslam, MS mam mat tak za 4 - 5 dni...ale nevydrzala som....dakujem pekne

haannka
15. mar 2017

@tanina1505 na ruzovom vidim ducha a modrom nie...skus za 2 dni ale vyzera to nadejne.

tanina1505
15. mar 2017

@haannka dakujem, ruzovy mam este jeden schovany 🙂

mimusa1997
15. mar 2017

Mne viete niekto poradiť na príspevok, čo som vyššie písala? :/

nivea777
15. mar 2017

@mimusa1997 píšeš veľmi málo info .. treba napísať dátum poslednej ms,či načas pravidelnú,kedy bol styk,či ste použili ochranu..A aj tak to bude len náš názor a domienka.. Najlepšie vie pomôcť dr

mimusa1997
15. mar 2017

@nivea777 posledn som mala 10.2. 2017. Mávam každých presne 28 dni. Styk pred mesiacom, nechránený ale zvädša vyťahuje skôr

nivea777
15. mar 2017

@mimusa1997 ak sa spermie nedostali dnu,tak je veľmi malá pravdepodobnosť že by si otehotnela..Áno,dá sa otehotnieť z predejakulacnej tekutiny ale to sa stáva veľmi málo.. meškanie 7dni + negatívny test+ sex pravdepodobne cez neplodne dní keďže 10.2 začiatok ms a sex cca 15.2 = s veľkou pravdepodobnosťou tehotná nie si..Na 100% ti to potvrdí dr

dagaz
15. mar 2017

@alilka ano prisla...a potom som mala mimo aj na druhej strane takze ten je uz tiez nefunkcny alebo lepsie povedane nepriechodny. Tak som prisla o moznost mat dieta. No je to divne lebo ak by to bolo ok tak ircite po 2 tyzdnoch by hcg nestuplo len na hodnotu 80 ale zavratne vyssie cislo. Hcg stupa kazdy druhy den. Kazdopadne drzim palce aby vsetko dopadlo ok.

dasaa
15. mar 2017

Ahojte babenky @gabcca
@sofija18 ako pokračujete ?

tonjadabik2
15. mar 2017

Nedostala som vo februari tak cakam na marec ci pride ms.. Test biely meska uz dlho..ale skusim este par testov..