Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mamana4 dakujem 🙂 tolkokrat som testovala a nikdy nic . ale ked aj vy tam nieco vidite tak normalne som v tranze - po 9 rokoch....asi sa zblaznim od radosti ak to vyjde...
@gabcca och to mi je ľúto ze mas zapal .No prajem ti rýchle uzdravenie aby ti to čim skôr prešlo .My tiez ten mesiac nič .Manzel je preč na týžden príde domov v piatok a v pondelok ide preč do zahraničia .Neviem ci bude tam len 4 týždne alebo 6 týždne .A menzes som dostala 9.3 a v pondelok mi skončil tak u nas tiez tento mesiac nič a další tiez 🙁
@tanina1505 tie ruzove rapiclear mozu robit zo zaciatku taku tenku ciarku,ale vidiet ju aj po uschnuti testu 🙂 a ten druhy test?ukazalo sa na nom nieco?ci uz ho nemas?
@mamana4 ano taka tenka ciarocka , ten druhy som aj upravovala a zdalo sa mi nieco - ale len ako tien a nie duch...
@tanina1505 uvidis o par dni(aj ked malokto vydrzi netestovat dlhsie nez do dalsieho dna) 🙂 budem ti drzat palce ;)
@mamana4 presne - ráno to istí 🙂a dakujem
Baby namyslam si alebo je tam slabulinky duch??
Prvy test bol negativny na druhom bol duch ... medzi tym dalsie 2-3 boli negativne vcera som si robila clearblue... bol negativny dnes som pozrela a je tam duch ...
Hned nato som si robila dalsi
Bola tam druha ciarka ktora sa ukazala zhruba po 2-3minutach a nato po necelej minute aj zmizla ...
Uz si fakt neviem co mysliet kedze som pred mesiacom bola na laparoskopickom zakroku drilling vajecnikoch prefuk vajcovodou.. MS mi meska 10 Dni ..Ale od zakroku som este MS nemala posledn bola 05.02
cize z toho mi vypliva ze ovulaciu som este...nemala takze je mala sanca aby som bola tehotna ja si uz neviem ..Radi
Potrebujem aspon...nazor inych :(
@ikonica Ja chapem, ze si sa rozplakala, ked si citala sklamanie zienky, ktora cakala chlapceka a aj Tvoj hnev, ci ako to nazvat, zo zienky, ktora by radsej bezala maraton, ako mala v brusku babätko...Su to zeny, ktore si nevazia tento zazrak, beru to ako pritaz, ci samozrejmost...No ja som tiez napr.bola sklamana, ze sa nam druhe tehu zmenilo po 6 mesiacoch z dievcatka na chlapceka, no teraz by som ho nevymenila ani za 100 dievcatiek...A stale verim, ze za 4 roky si este jedno dietatko zdravo vynosim a ze to bude dievcatko...A ak by aj chlapcek, nevadilo by mi to...Zdravie je najdolezitejsie...Prajem Ti, nech si co najskor v pohode a nech sa mozete dalej snazit o drobceka ❤❤❤
@tanina1505 na ruzovom vidim dusika...Testuj za 2-3 dni zas a hod foto potom...Drzim palceky 😉
@luta13 anp je tam ciarka visim ju. Neboj zosilnie skus o par dni.
Caute baby.meria si niektora z vas bazalnu teplotu? Ja som si dnes pen tak merala a mala som 37,1 a mesiac a pol mi kramy meskaju. Robila som si jeden test ale bol biely..takze neviem. Je neaka stranka na bazalnu teplotu na pokec s mamickami??? Dakujem za kazdu odpoved
@tonjadabik2 no teplotu máš akoby si bola tehu..Ale test by ti to dávno ukázal..Chod radšej k lekárke..Aby si nemala nejaké komplikácie..
@tonjadabik2 ja meriam skoro 3roky. No mas ju vysoku peknu ako v tehu. Veru radsej chod ku gyn.držím palčeky
Baby tak už som po vyšetrení .Zajtra mám ísť na kontrolné HCG a pokiaľ nepôjde hore tak ako má tak rovno na operáciu,najskôr to bude mimomaternicové. Vraj je tam ešte možnosť že som teraz otehotnela zasa..Ale pochybujem..Sliznica by sa mala zväčšovat a mne sa od soboty zmenšila..
@mimusa1997 ja tam vidím, na normálnej foto nie je vidieť?

@tanina1505 s tymi rapiclear mam dobre skusenosti 🙂 a vidim tam cosi 🙂 na tom druhom mozno uz tiez cosi vidno ze?drzim palce!!!!