Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tanina1505 poprípade si sprav v sobotu, alebo nedeľu ráno test. Niekomu ukáže skôr,ešte pred MS. Ale musí to byť 10ka citlivosť 😉
@trblietava ja som mala vzdy 30-32DC. Toto mi rozhadzal clostylbelgit tqkto cyklus. Lebo mne meskala len ked som bola chora inac nie. Som sama na seba trosku nastvana,ze som sa dala na ten clostylbelgit uzivat
Ahoj baby,idem trošku po radu.....ms som mala 26.2.2017,lut. Faza16 dní, menzes mam hrozne rozhadzany,nejak sa nám nedarí o otehu.Keďže bolo obdobie,kedy som veľa testovala ,vzdala som to....povedala som si,že čo ma prísť pride,dnes je 19 deň cyklu a ja som začala spinit na hnedkasto, je to podľa vás ovulacia?styk sme mali tento mesiac iba 1x v ôsmy deň cyklu. Čo myslite?
@bembaa tazko povedat ked je cyklus rozhadzany ale ked bol styk osmy den cyklu cize 5.3 ked dobre pocitam a dnes je 16.3 tak by mohlo ist aj o uhniezdnenie ak sa zadarilo 🙂
@bembaa ale moze to byt aj ovulka, mozno by som skusila testnut ovu testom co ukaze..
@domci1203 tak to uz nevratis spat moja...nemozes sa zlostit lebo si chcela len dobre a nemohla si vediet ako to tvoj organizmus prijme.Nevadi vsetko sa da do poriadku uvidis 😉 a ani sa nenazdas a budes tehu 😍
Dievcata tak ciarky na teste nedopadli stastne. Bud som bola alebo nebola 🤰 A tie testy boli chybne. Ale aj to meskanie bolo divne,co ja nemavam. Tak dnes som 2dc ☹ odplakala som si svoje a ide sa od zaciatku. Najhorsie je tento mesiac uz som mala rodit😢 Drzim nam vsetkym palce.
@tonjadabik2 Ahoj, ten ruzovy test zo vcera nie je moj, ale jednej baby tu, len som jej ho trosku upravila...Aj ja verim, ze jej bude silniet 😉...Ty uz zbehni prosim Ta k Dr. na kontrolu...Neboj sa, vsetko dobre dopadne, ci uz si tehulka, alebo nie a je v tom iny problem...Cim skor pojdes, tym skor to mozes riesit...Drzim Ti palceky a potom sa ozvi, ak budes mat po kontrole 😉
@mimusa1997 Testuj este za zopar dni, drzim palceky 😉
@luta13 oki idem na tyzden sa dat vysetrit ak doctedy nic nedostanem.. Drzte mi palce a tehota nesom ked dva testy ulazali ze nie..skoda toa mrzi ja som sa tesila a som velmi sklamana..aj ked preco som mala vsetky priznaky od bruska a cajecnikovnaz po vracanie..nechapem tomu..
@tonjadabik2 Este nic nie je stratene, aj ked testy su negativne...No mozno to bude daco ine, ale velmi Ti drzim palceky, nech si co najskor v poriadku a mozete sa s muzickom snazit o dalsie babäko...Treba verit ze vsetko dobre bude 😉...Prajem Ti krasny den a aj vikend 🌞🌷😘
@bembaa ak mas rozhadzany cyklus tak rieš jeho upravu...mozno práve to je problém, hormony si robia čo chcu. Máš endokrinologicke vyšetrenie? Hormonalny profil spraveny? Mávaš vobec ovuláciu? Resp. speduješ si to? Ja by som toto všetko riešila na gynekologii...
ostatne je len varenie z vody. Dovodov špinenia moze byt viac.
@luta13 Dakujem ti pekne si zlata aspon ty ma povzbudis ale aj ine baby aby sa neurazili :D hej pojdem sa dat pozret na bud.tyzden
@luta13 manzel uz nechce babetko.. sa boji o mna ci uz nesom v prechode..alebo ci nemam nieco s maternicou..ach tak som asi skoncila..
@tonjadabik2 Manzel, manzel, aaach ti muzi 😖🙄...No daj sa aj vysetrit hned ked tam budes, ci nie si v prechode a ci si zdravotne sposobila mat este babätko a v zdravi ho donosit a potom toto potvrdenie daj manzelovi, nech to ma cierne na bielom...Neboj, ak si v poriadku, verim, ze ho este dajako spracujes na dalsie babätko...Ved ked zena tuzi, muzi by mali spolupracovat, ci nie?....Pozri, mm nechcel ani prve, lebo ze on je este mlady a ma cas...Ked sa nam narodil neplanovany prvy syn (moje 7 rokov vytuzene babätko), bol stastim bez seba a nevymenil by ho za nic na svete...Ked som chcela druhe dieta, tak mi stale vravel, ze ON este ma cas, ze ON este nechce atd...A ze je to len "moj rozmar", ze chcem dieta, pritom mi "vnutro trhalo tuzbou" a vedela som, ze som telesne, aj dusevne na babätko pripravena...Kazda zena ma ine pocity...Jedna chce mat len 1, ci 2 deti, ina chce mat kopec deti...Ak je Tvoja tuzba velmi silna, chod si za svojim, daj sa vysetrit a spracuj muzicka na dalsie babätko...Ja som mm takto pilila usi kazdy den - mesiac vkuse a potom povolil a zacal so mnou spolupracovat...No a teraz mame 2 syncekov...A este chcem jedno dietatko, tak za 4 roky (mm ani len pocut o tretom 😂 ), snad nam vyjde dievcatko, neskutocne po nom tuzim 💃 ...No mam podmienku od mm - viem, ze on mi chce len dobre, pretoze mam nadvahu a nerobi mi to dobre!....Musim najprv schudnut 20kg (27kg mam navyse), pretoze by som tehu uz neuniesla - viem, to, pretoze ked nesiem maleho (9kg) na rukach a este tasku na pleci s nakupom, ledva sa udychcana doplazim na 2.poschodie, takze ako tehulka by som to urcite nezvladala...A ani sa dobre vobec necitim...Tu zataz citim kazdy den, som nemotornejsia vo vsetkom atd...Nohy napuchnutejsie od tuku, topanky, co som dakedy nosila su neskutocne uzke a neobujem ich vobec atd...No som sa rozpisala od temy...Takze Ty bojuj!...Vies, ze to stoji za to!...Ja Ti budem stale drzat palceky, nech si co najskor najdes na testiku svoje vytuzene // 🙏😘
@tanina1505 ahoj,tak ako si dopadla?? 🙂
@trblietava tak ja som taka,ze aj sa pohnevat na seba viem🙂...ale som aspon teraz presvedcena ze ak MS dostanem tak ziadny clostylbelgit si nedam. Ten caj na akne a pecen pijem stvrty den aj dodrziavam vsetko tak ako mi povedal ten pan a tvar sa mi lepsi. Mozno to vyznie divne,ze na stvrty den uz mozem mat oukej tvar ale mam🙂....takze to som rada🙂
@domci1203 môžem sa opýtať aký čaj pijes?
@olylili Čakáš chlapčeka ?😇😇😇
tak dievcata,bola som zasa na to kontrolne hcg..a to sa znova zvysilo..dnes 124..nikto mi nic dokopy nepovedal,len ze mam prist zasa pondelok a zas nalacno,zbalena a uvidi sa..salena som z toho celehho..😨
@mamana4 ahoj 🙂 krv mi nezobral este - ze ak by som aj bola tehu podla krvi, nevie s istotou ci by to bolo normalne,alebo mimomaternicové. Mám počkať do budúceho týždna, potom sa uvidí...ale podla sona mi povedal, ze to nemoze ani potrvdit,ale ani vylucit, lebo vnutro mam preslizene ( alebo tak nejako sa vyjadril ) a to je mozne pri tehotenstve .....tak nic neviem, ale nadej tam stale zije 🙂
Fuu to vám žienky veru nezávidím, to čakanie cez víkend. Ale zas treba myslieť nato, aký bude dúfam krásny pre vás začiatok nového týždňa. dúfam, to u všetkých z vás víde tak ako si prajete lebo sama dobre viem, že čakanie je niekedy to najnáročnejšie, kým sa tehu na sto pro nepotvrdí😉

@mamana4 som rozhodnuta ist zajtra rano na krv - aj ked vikend bude asi dlhy a nekonecny...ale aspon budem vediet na com som....