icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

1valeria1
27. máj 2014

@zuzik16 ak ti uz meska tak testni...🙂...ja mavam po hak vacsinou 28.....

zuzik16
27. máj 2014

@1valeria1 no dostat mam zajtra, alebo pozajtra, ale vcera som mala pobolievanie ako cez ms ale slabsie, čo inak vôbec vôbec nemavam pred ms, iba počas nej a v noci som sa zobudila na taku silnu bolesť ako cez ms, trvalo to par sekund, neviem či mohlo ist o uhniezdovanie, alebo to tak velmi chcem že si to len namyslam 😀

a dnes poobede som mala trosičku takeho vytoku hnedeho s nejakou ružovou primesou...tak to neviem čo znamena, či sa ma nahodou nechysta už navstiviť ta mrcha....

myslis že ak by slo o uhniezdenie tuto noc, tak kedy by som mohla najskôr testnut?

melanka21
27. máj 2014

@janaochi snad sa neuraaaciiiii....

janaochi
28. máj 2014

@melanka21 uráčila sa na deň presne. 1DC. ☹

melanka21
28. máj 2014

@janaochi to je smuuutne :(

janaochi
28. máj 2014

@melanka21 no nič, pokračujeme ďalej, len dokedy to človek vydrží znášať. ☹

melanka21
28. máj 2014

@janaochi no veru, my sme si to poistili od 13 dc kazdy den az po 20 :D kedze mam 31 dnovy ciklus tak som si nebola ista aj ked ovu test bol na 16 dc pozitivny, ovu nakoniec bola asi az na 18 dc :D pila som aj alchemilku, skus 🙂

bebe87
28. máj 2014

@melanka21 aj ja som pila aj acid berem aj tolko co tohto mesiaca som sa na... tak ani za cely zivot :D a vidis,,, taka svina dosla, ze nevladzem ani dychat,,,

valeriap
28. máj 2014

A ja som zas tu :D baby potrebujem vás názor ...Tento je robený dnes ráno o 5 :D a hneď tam bola ciarka ako som namocila už tam bolo ...co vy na to . 😎

melanka21
28. máj 2014

@valeriap Vidiet ju pekne 🙂 skus este o 2 dni ci silneje 🙂

valeriap
28. máj 2014

Ďakujem dúfam že bude :D

dada87
28. máj 2014

@valeriap su tam dve skus o par dni 😉

valeriap
28. máj 2014

@dada87 pondelok mam termín u lekára ...som vypocitala 3 týždne a dva dni môže to už vvidieť tam nieco ? 🙂 test asi piatok 🙂

siska765
28. máj 2014

@valeriap pekne,aj ja som taku mala, a dnes uz je poriadna kolajnica 🙂 len nech pekne silnie 😉

valeriap
28. máj 2014

@siska765 no dufam ze bude aj mne 🙂 a Gratulujem 🙂

babulinka29
29. máj 2014

Môže mi to niekto dať do negativu? Aj keď si myslím že tam nič neni🙂🙂🙂 ďakujem

reva6
29. máj 2014

@babulinka29 ja ho vidim aj bez negativu 🙂 koly DC si?

babulinka29
29. máj 2014

@reva6 dnes 25 dc a 9 dpo neviem mne sa sem tam zdá ze tam niečo je....ale asi iba kanalik🙂🙂

reva6
29. máj 2014

@babulinka29 .ja osobne uz som na prasky z tychto duchov..... :D no snad tam o par dni najdeme 2 čiarky.... 🙂

babulinka29
29. máj 2014

@reva6 no veď aj ja 🙂🙂🙂 pokým neuvidím ružové obe tak neuverim 🙂🙂

reva6
29. máj 2014

@babulinka29 mas aj nejake priznaky ? ci ani ni eeste:::???

babulinka29
29. máj 2014

@reva6 nič žiadne len brucho nafúknutá jak v piatom mesiaci🙂🙂🙂 ale pritom každý mesiac mám všetky príznaky a teraz nič 🙂🙂🙂

reva6
29. máj 2014

@babulinka29 ja som strasne unavena... a popritom som cely den doma... :/kus ma bolia prsia ale len na boku niekedy ma picha v bradavkach .... ...

ritak
29. máj 2014

@babulinka29 Ahooj ja som na to velmi podobne ako ty ... 🙂 mam 24DC a 7.dpo... Test som skúsila včera poobede lebo som už nemohla vydrzať ale nic :(. Caa na 2.dpo som cely den pocitovala bolesti v podbrušku, kríže kedze to velmi nepznam v strede cyklu tak sme sa poistili a skusili sme aj 3.den a odvtedy stale nafuknute brusko a take tahanie v podbrusku alebo jemne bolestti ako pred MS ale neviem. Prsia cítim naliate ale velmi nebolia (pri prvom tehotenstve, potratila som v 10týždni som prsia cítila dost - vtedy som sa testovala az cca 2. dni potom čo mi neprišla MS)... ja neviem.
Este som chcela že až teraz cca 9. deň beriem kyselinu listovu pretoze sme cakali na kontrolu u lekara (ci je vsetko oki).
Kedy si myslíte že by nieco mohlo byt vidieť? Ďakujem

reva6
29. máj 2014

no mne pri prvom tehu vysiel test viditelny uz 2 dni pred mrchou ktora samozrejme nedosla... lenze do vtedy este daleko a ja nedockavaaaaaaaaaaa.... 🙂

babulinka29
29. máj 2014

@ritak no ja som tiež pociťovala po obálke dva dni bolesť a pichanie vo vajecniku....ale nechcem si nič nahovárať radšej🙂🙂 myslím si asi tak v deň očakávanej ms by už mohlo i keď mne keď som zostala tehu s druhým synom tak som mala dve // až keď mi 9 dní meškali...Tak držím palce aby nám to vyšlo obom

babulinka29
29. máj 2014

@reva6 Ja som tiež unavená ale iba večer a inak nič nepociťujem

ajkacovi
30. máj 2014

Ahojte baby mozete mi to prosim dat do negativu? Je tam? Horny je zo vcera a spodny robeny dnes dakujem

reva6
30. máj 2014

@ajkacovi netreba negativ ved ho tam je vidno 🙂 na spodnom viac.. uz len aby silnel 🙂

ajkacovi
30. máj 2014

@reva6 dakujem, nechce sa mi verit preto sa musim pytat tu 🙂 mam este tri dni do menstruacie.. ale tak ma boli podbrusko od vcera akoby uz isla.. ale zatial nic.. no uvidime.. mam este jeden test doma tak musim cakat..