Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sardinka336 ty si beton nejak pribrzdena na hlavu..inak ta ohodnotit nedokazem..ja malo kedy testy vobec komentujem a aj kedy..vies co je tebe po tom..minule si sa tu dotahovala s @luta13 vysvetlila ti aka je to tema..a pokial ty nevidis ten nazov "DUCH NA TESTE! " je to uz tvoja chyba...chod a vytror si svoju temu.."SOM ZAKOMLEXOVANA A POTREBUJEM SA TU HADAT A NATAHOVAT"..vela stastia..
@sardinka336 a prosím ťa precitaj si čo si napísala a nes.. si do úst!!! Že si sa len vyjadrila k testu či je negatívny alebo pozitívny a čo ten sprostý komentár citujem " čo tam prosím ťa vidiš? Chod k očnému!"
@cvikla12 tipuješ zle....
a sak čo vam vadi ze napišem ze testujte az po vynechani menštruácie? Sak to ma logiku...testovat pred a ešte k tomu týžden je fakt zbytočné. Preto ma biele testy a ešte sa pyta ze ,,tam niečo vidi,, a čo pre pana krala? Co sa babe chcelo, to sa babe prisnilo. Ja viem, ze sa to tazko pocuva, biologia nepusti to je celé.
@alilka ja sa hádam? a s kým? s tebou? s nejakou jalovicou? no ešte to mi chyba ku štastiu....

@sardinka336 ja som mala koľajnice 7 dní pred príchodom ms 😀
@sardinka336 citala som dost aj minulych,davnejsich dotahovaciek..ja len nechapem preco to robis??..ved sem chodia baby,ktore neskutocne tuzbia po dietatku a ziju tym..co je na tom divne..ved sme zeny a na to sme stvorene..a ked sem chodime,tak sa chodime povzbudzovat a nie zhazdovat..ked ti vadi ze sa tu "hladaju duchovia" naco sem potom vlastne chodis??..
@sardinka336 keď je to celé tak prečo len nenapíšeš napr. nič tam nieje, testuj až keď nepride ms!!!!!!!! A nie tie ďalšie komentáre ako choď k očnému alebo co ste slepé a podobne. Zabilo by ťa keby si bola trošku ľudskejšia? Niektoré tie ženy sú naozaj zúfalé a chcú len milé slová. Keď tam nič nie je aj to sa dá napísať trošku povzbudilo pochop dlhé roky sa im nedarí počať bábätko 👶 tak trošičku slušnosti a súcitu milé slovo nič viac. Ja som už veľa krát napísala že nič nevidím keď som nevidela ale zo sucitom a povzbudivo nech to nevzdávajú.
@sardinka336 a nie je pravda že pred ms nič nie je na teste vidno ja som mala dve čiarky 4 dni pred očakávanou ms
@sardinka336
Hej ty niktoš ty do koho sa tu navážaš. Ty tu ideš urážať ze sa baby nudia a ty co robis. Ty kto si co si aby si sa tu navážala do druhych prosim ťa, čo si tupá jak bota. Sa nauč čítať ked nevidíš názov témy aj keby dala test biely jak tvoja p*ča co teba do toho ? Ked chces rýpať zober motyku a ťahaj do záhrady alebo sa daj do nejakého krúžku osamelých žien
@tanina1505 Velmi Ti drzim palceky, aby si mala buduci tyzden dobre vysledky a bolo babätko pekne u Teba v brusenku...Boh s Tebou, ci s vami 😉🙏
@sardinka336 aj keby testovala od ovulky,tak teba je do toho NIC!nikto sa ta na nic nepyta,neviem naco sa vobec zapajas!!
@tanina1505 na testiku zatial nevidim nic, no skus testovat za 2-3 dni, ci sa nezjavi aspon dusik 😉
@nella15228 ..."Zober motyku a tahaj do zahrady"!!!...Tento koment nema chybu je proste TOP a ja sa nemozem na nom prestat smiat 😂😂😂

@luta13
@nella15228 nááápodobne 😂aj mňa to extrémne pobavilo 😝
@sardinka336 ty zle tipujes!neraz su testy poziyivne uz 9-10DPO!!!!a moze sa zdat,ze druha ciarka je slabsia nez tien,alebo ze je to len kanalik...a niekto ma ciarku pekne viditelnu.nerobila som si dva testy v zivote a nemam jedno dieta!tak sa netvar ze si najmudrejsia!
@nella15228 nelka ja sa doštím si jednicka tak by som to sama nenapisala 🙂
babenky, dakujem za komentáre... nevyjadrujem sa k tomu... ale aby niekto nechapal zle - mam tazke ochorenie na ktore beriem kazdy den lieky a picham si injekcie - cakam na druhe babo 9 rokov a mam pocit ze tento mesiac sa to mohlo zadarit.... preto tie testy, nechcem nic zanedbat a aj dr mi povedal, radsej skor a podchytit to hned v zarodku.....
@tanina1505 ale vsak to je uplne normalne,myslim,ze mnohe ta tu chapeme,az na jednu malu rybu ;)
@sardinka336 VSETKY ZENY V TOMTO FORE A V TEJTO TEME "DUCH NA TESTE" MAJU ZDRAVY ROZUM, VEDIA ZE TESTOVAT JE NAJLEPSIE AZ PO VYNECHANI MS, NO NEROBIA TO TAK PRETOZE TO TAK ROBIT NECHCU!...CHCU TESTOVAT UZ ZOPAR DNI PO OVULACII, AJ KED IM TEST MOZNO NIC NEUKAZE, NO AJ NAPRIEK TOMU TESTUJU A VERIA ZE BUDU MAT ASPON DUSIKA NA TESTIKU...JE TO ICH SLOBODNA VOLA A LEN ICH ROZHODNUTIE...NIKTORA Z NAS NEODCUDZUJE DRUHU ZENU...AK NECHCEME, TAK SA K TESTOM NEVYJADRUJEME VOBEC...AK CHCEME, TAK SA K NIM VYJADRUJEME...TO AKY BUDE CELKOVY VYSLEDOK TESTOVANIA AJ TAK ZIADNA Z NAS NEOVPLYVNI SVOJIM POZITIVNYM, CI NEGATIVNYM KOMENTOM, PRETOZE DIETA JE DAR Z NEBA BUD SA NAM ZADARILO ALEBO TEHULKY NIE SME...ZIADNEJ Z NAS NEVADI, AK SEM DA INA ZIENKA TEST AJ KEBY HNED PO OBLECENI SI NOHAVICIEK PO STYKU - JE TO VEC KAZDEJ Z NAS A MY JU ZA TO NEODSUDIME!...TAKZE AK OZAJ MAS PROBLEM PREKUSNUT PRE TEBA TU "BIELE TESTY", TAK SNAZ SA KOMENTOVAT STRUCNE A BUD PRIJEMNA VOCI INYM ZENAM...TVOJE URAZKY A ODCUDZOVANIE NAS ZIEN V NASEJ SKUPINE NESTRPIME...MYSLIM ZE VSETKY ZENY TU TAHAME ZA JEDEN POVRAZ A TY SI JEDINA, KTORA HO TAHA Z OPACNEJ STRANY...TAK PRIDAJ SA K NAM, ALEBO SI NAJDI INU TEMU NA RYPANIE...A TERAZ POD DO MNA - NAVAZAJ SA NAPLNO 😲
@luta13 vypni si caps lock...kto to bude čítat?
@sardinka336 podla mna je to naschval takym pismom aby si to neprehliadla 🙂 a konecne to pochopila
Chce to sampus po 45dnoch od poslednej mrchy som dnes 1DC🙏 konecne. Ale tento cyklus bez clostylbelgit. Narobil viac skody ako osohu.
@gabcca nečitala som to, netuším o čom piše,s caps lock - sa mi to nechce luštit a ani ma to pravdu povediac nezaujima čo mi chce povedat, alle nech sa bavi kym pride zase nejaky negativny test a ona ,,tam uvidi ducha,,. No sledujem vas ,,z povzdálí,, a občas sa ozvem aby som vyhodnotila nejaky testik čo tu bude. Majte sa..
@alilka žienka moja ja sem uz chodim kuknut len kôli tebe čo a ako pokracuješ.Ako telo si steba robi asi dobry deň.A nemavas nejake bolesti v boku take tupe alebo pichlave ? Mne sa tak prejavovalo mimoma.No zlatik siiiiilno velmi silno drzim palce aby to ozaj bolo vsetko vporiadku velmi ti prajem aby sisi uzivala uz take pokojne chvile.
@sardinka336 skus si to precitat, ved je jedno ake velke je pismo podstatne je co.je tam napisane.

Dievčatá vám všetkým čo ťa ryba teda
@sardinka336 nejako pokazila náladu tak len toľko ignorujte ju a ju to prestane baviť chovať sa bescitne a urážať ostatných.