icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dasaa
17. mar 2017

BABY nevšímajte si ju nekomentujte jej príspevky .Vy sa tu Napr rozculujete a kazíte si s ňou pekný vecer a ona sa z vas smeje.

domx
17. mar 2017

čítam čítam, príspevky 3 strany dozadu.. musím povedať že miestami mi bolo ľúto a mrzeli ma nejaké slová,hlavne kvôli tým babám, ktoré túžia po bábätku a každý mesiac dúfajú že ms nepríde a na teste sa objaví dúšik... myslím že asi aj za to to úplne chápem, že sama som si tým prešla, a myslím že je nás tu takých viac a vďaka tomu ej táto skupina taká silná a držíme spolu, pretože každá z nás chápe bolesti, trápenia, sny, slzy a nádej tej druhej.. sme skvelé ženušky!!! veľa z vás sa tu prejavilo ako matky, čo si chránia svoje ratolesti pred nespravodlivosťou.. fakt pekné vidieť ako držíme spolu..

no nemôžem nespomenúť, že zároveň som sa fest pobavila.. :D :D čo iné dodať.. :D

sardinka336
17. mar 2017

@ebi88 alkoholovy zatah by bol asi bezpredmetny nakolko embryo nie je tak skoro napojené na krvny obeh matky. Priroda to mudro vymyslela, v tom čase zvyčajne zena ani len netuší ze je tehotná. Ale iste sa treba alkoholu vyhýbať s tým suhlasim.

ebi88
17. mar 2017

@sardinka336 a je chranene aj od hormonov ktore vylucuje zenske telo v tom case, pr. Ak zena 1. Trimester je frustrovana az depresivna, tieto hormony v tom v case vylucene sa k nemu dostanu? Ak teda ma svoj zltkovy vak a minimun napojenia ja matku.

kudusko
17. mar 2017
olylili
17. mar 2017

@kudusko jeeeeej super už sú smetí vyzametane 😀👍👏

meli8412
17. mar 2017

Baby, už fakt, sa neurážajte navzájom, sme dámy 😀
Každý má svoj názor, a ano treba aj najst ten správny tón 🙂 Bola tu jedna situácia pri babe sofinkaviktoria, aleno ako sa volala, a tiež tam nejaké baby neboli milé, tiež testovala o dušu
Jednoducho tu je veľa báb, takže radšej ignorovať nepríjemné veci a radšej sa sústrediť na tie pekné, aby sme sa navzájom podporovali...

nella15228
17. mar 2017

@sardinka336
No ja už som videla koňa cúvať, žabu štekať...ale ty co si za pacienta.. Dobre si tak hlúpa ze to od
@luta13 nevies prečítať a tu sa vyhováras ze sa ti nechce. Co ťa frajer/manžel nechcel dnes vyklepať alebo co, co sa deje.. Co mas nejaky stav menej cennosti ze sa tu ventiluješ na babách ktore vobec nezaujímas

gabcca
17. mar 2017

Baby caj z alchemilky pijete sypany alebo sackovy?mne ho dnes kupila svokra lebo je vraj dobry na zapal

luta13
17. mar 2017

@domx krasne si to napisala ako vzdy, Ty nasa jemnucka mamina buduca - romantička! 🤰👏😘

nellynnnka
18. mar 2017

@gabcca
Ahoj aj ja ho mam Len neviem kedy ho mozem zacat pit.

alilka
18. mar 2017

@gabcca lepsi je sypany..🙂
@nellynnnka pit ho treba zacat 1dc az o ovulky..potom uz nie..vytvara stahy maternice..tak 2xdenne..🙂

nellynnnka
18. mar 2017

@alilka dakujem za Odpoved 🙂

sofija18
18. mar 2017

@gabcca všetky čaje sú podla mna lepšie sypane... ale ja ju pijem podla toho co zoženiem, čiže niekdy sypaní,niekedy sackovu 😘ale alchemilka je fakt výborná👍len ju Nepi cez ovu ked sa chcete snazilkovat. Ja ju pijem od 1DC po ovu. Potom pauza..

karmela
18. mar 2017

@sardinka336 halo pani naj na svete je smutne fakt čo píšeš aké momenty dávaš aká si priam odpudzujúca žena ak sa dá nazvať že si vôbec žena či matka..ty niektorú nazveš jalovicou??? Ty si kto pán boh že toto si dovolíš,?? PAL stadiaľto do p.... nik nieje zvedavý na tvoje blbe a primitívne negatívne komentáre..chod prskat zlosť inam s teba musia mat ľudia v tvojom okoli fakt veľkú radosť..ale hlavne že ty si zo sebou spokojná keď sa každý deň pozrieš do zrkadla..

gabcca
18. mar 2017

Ja som vcera vypila vecer caj kvoli zapalu.

miriamn76
18. mar 2017

@alilka ahoj no co skusala si test?

alilka
18. mar 2017

@miriamn76 jasne pochybujes?..:D

karmela
18. mar 2017

@alilka a testik foto? Vidím smajlíka takze dopadol dobre 😉

karmela
18. mar 2017

@gabcca aký zápal máš? Alchemilka je dobrá na všetky ženské veci 😉

miriamn76
18. mar 2017

@alilka tak sup foto☺

alilka
18. mar 2017

@karmela no dobre..ciarka tam stale je..ale neviem to posudit oproti predchadzajucim testom z pred 2tyzdnou..lebo nemam ich uz..🙂 foto sa mi neda teraz ale ako nahle sa bude dat hodim to sem..🙂

miriamn76
18. mar 2017

@alilka tak potom daj foto a tie predtym tu niekde najdeme 😀

alilka
18. mar 2017

@miriamn76 tak jedine ze tak..🙂

karmela
18. mar 2017

@miriamn76 tak nech pekne tmavne a ty si tehuľka 😍

karmela
18. mar 2017

@miriamn76 pohladkaj zamna drobca pozdravujem vás 😘

miriamn76
18. mar 2017

@alilka tie modre si sem davala 2 marca a ten zeleny 10 marca neviem ci bol ten zeleny robeny potom ako ti kleslo hcg alebo este predtym

miriamn76
18. mar 2017

@karmela co mi ma tmavmut? 😀😀pohladkala som mojenky😘😘

alilka
18. mar 2017

@miriamn76 sikulka..🙂 ten zeleny bol predtym ked som mala pokles a uz som cakala ze sa spusti ms..🙂 o chvilu hodim dnesny..🙂

sofija18
18. mar 2017

@alilka uz sa tešíme a silnizno držíme palce 😘😘😘❤