Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nina4 paaanecky..ja sa uz len kontrolujem po tom co mi tu baby popisali co mali mimomaternicove a vacsinou im na to prisli uz vtedy ked krvacali do brucha..ja nemam vobec ziadne bolesti,len stale spinim..taka akoby stara krv,hneda..a to trva uz asi 8-9 dni..aj teraz v nemocnici nik neriesi ze spinim,nic mi na to ani nedali..tak neviem co si ozaj o tom mysliet..oni sami nevedia..a vzdy mi len nejde do hlavy ten pokles hcg a zrazu o tyzden a pol bum hore..
@karmela zlatko na kazdeho iny meter ze? Myslíš ze mne sa tu nadavok neušlo? Len si ich nečitala...takze kludne nazvem niekoho aj jalovicou kedze dotyčná mna bez toho aby som s nou vobec niečo riešila prvá počastovala tiez všelijak takze si myslím, ze sme si kvit. A uz ma neoznačuj, nejdem si kazit vikend kravinami a prispevkami od dajakej pucmoly čo polku nečitala...Vyjadrim sa len k testom čo sem kočky daju s tvojim dovolenim a komu sa nepači nech si zalozi sukromu temu. 😘
@katka6161 tak toto su krásne, pozitívne testy. 👍🤰
@sardinka336 Ďakujem pekne :-* .... tak strašne sa s manželom tešíme po 6 mesiacoch snaženiaa🙂
@nina4 aj mojej sestry kamoška pred mesiacom skoro dožila tiež HCG v krvi žiadny plod v maternici začala špiniť tak že asi sa spúšťa potrat zrazu jej vystrelilo aj dosť vysoké HCG prišla domov a večer už bola pod nožom lebo jej to prasklo a zobrali jej celý vajecnik druhý má nepriechodný tak bábätko už mať nebude a má 29rokov to lekári fakt nevidia na usg že je to mimo? Už len keď nevidia nič v maternici a že tá žena má HCG v krvi tak už by mali byť v pozore veľmi je to nebezpečné
baby no mne teraz uplne akoby uvolnilo prsia..akoby ma prestali boliet..takze moje hcg je uz asi v haji..🙂
Baby je normalne ked už tretí cyklus ma bolia od ovu do ms prsia čo mna nikdy neboleli. Čím to može byt nieje to nieco zle? Na sono prsnikov som bola v marci vsetko ok aj Hp v poriadku. Dakujem
@butterfly333 ahoj mojko😘ako sa Ti dari? Nieco noveee?
Ak bolia prsia od ovu do ms je to predmens syndrom alebo tehu A alebo B😉
My ideme tiez na to a uz idu zase vsetky priznaky 😅tento mes sme skusili a potom pokracujeme v maji az😂takze mi kludne pis priznaky 😅
@butterfly333 podla mna uplne.. ja som to tiez mala.. nikdy predtym sa mi to nestalo a potom zrazu ma zacali prsia boliet az do ms od ovu.. tiez som.nechapala.. ale dialo sa mi to potom uz kazdy mesiac a niekde som citala ze menstruacny cyklus sa meni .. v zavislosti od veku..od zivotneho stylu..od roznych veci a tak sa menia aj jeho priznaky..ja som dlho mala cyklus rovnaky aj priznaky..a potom sa mi vsetko pomenilo asi 4x v priebehu 2 rokov.. teda kludne to moze byt len zmena v cykle a nemusis sa obavat.. ale keby ta to znepokojovalo tak to spomen lekarovi.. ;)

@alilka mne to slo dole len furt sa nevytratilo a testy som raz mala pozitivne raz negativne u mna to uzavreli ako prebiehajuci potrat .Nikto neriesil,ze som sa stazovala na bolest v pravom boku.A raz mi prislo len velmi nevolno doobeda a poobede som uz bola malatna len by som spala a čo manzel spomina farbu som mala ak mrtvola bez krvy .Jemu vdacim ze ma vzal do nemocnice ja som nechcela ja som chcela len spat a tam uz len skonstatovali masivne krvacanie do brusnej dutiny .Keby som sla v tedy spat a manzel ma neha uz by som sa vraj nezobudila .