icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nina4
18. mar 2017

@alilka mne to slo dole len furt sa nevytratilo a testy som raz mala pozitivne raz negativne u mna to uzavreli ako prebiehajuci potrat .Nikto neriesil,ze som sa stazovala na bolest v pravom boku.A raz mi prislo len velmi nevolno doobeda a poobede som uz bola malatna len by som spala a čo manzel spomina farbu som mala ak mrtvola bez krvy .Jemu vdacim ze ma vzal do nemocnice ja som nechcela ja som chcela len spat a tam uz len skonstatovali masivne krvacanie do brusnej dutiny .Keby som sla v tedy spat a manzel ma neha uz by som sa vraj nezobudila .

alilka
18. mar 2017

@nina4 paaanecky..ja sa uz len kontrolujem po tom co mi tu baby popisali co mali mimomaternicove a vacsinou im na to prisli uz vtedy ked krvacali do brucha..ja nemam vobec ziadne bolesti,len stale spinim..taka akoby stara krv,hneda..a to trva uz asi 8-9 dni..aj teraz v nemocnici nik neriesi ze spinim,nic mi na to ani nedali..tak neviem co si ozaj o tom mysliet..oni sami nevedia..a vzdy mi len nejde do hlavy ten pokles hcg a zrazu o tyzden a pol bum hore..

katka6161
18. mar 2017

@cvikla12 tu su 🙂 ten prvy je zo stvrtka ráno... Ten druhy zo včera naobed... A ten treti z dnesneho obedu 🙂

cvikla12
18. mar 2017

@katka6161 Jeeej krásne testiky. Gratulujem tehulka a prajem zdravučke tehulkovanie 😘

sardinka336
18. mar 2017

@karmela zlatko na kazdeho iny meter ze? Myslíš ze mne sa tu nadavok neušlo? Len si ich nečitala...takze kludne nazvem niekoho aj jalovicou kedze dotyčná mna bez toho aby som s nou vobec niečo riešila prvá počastovala tiez všelijak takze si myslím, ze sme si kvit. A uz ma neoznačuj, nejdem si kazit vikend kravinami a prispevkami od dajakej pucmoly čo polku nečitala...Vyjadrim sa len k testom čo sem kočky daju s tvojim dovolenim a komu sa nepači nech si zalozi sukromu temu. 😘

katka6161
18. mar 2017

@cvikla12 ďakujem pekne, tebe tiež :-* 🙂 vidím, že aj ty už si v očakávaní 🙂

sardinka336
18. mar 2017

@katka6161 tak toto su krásne, pozitívne testy. 👍🤰

katka6161
18. mar 2017

@sardinka336 Ďakujem pekne :-* .... tak strašne sa s manželom tešíme po 6 mesiacoch snaženiaa🙂

adria88
18. mar 2017

@katka6161 Gratulujem 😉 užívaj tehu

sticker
ria294
18. mar 2017

@katka6161 krásne testíky 😉 Veľmi gratulujem 😘

nina4
18. mar 2017

@alilka veru mimomaternicove je velmi nebezpečne.A na to kolko sa o tom rozprava ma až zaraža ako su mnohí doktori voči tomu ľahostajny a pride sa na to az ked je neskoro.Tak ale teba už aspon sleduju toje jedno veľké +

cvikla12
18. mar 2017

@katka6161 áno akurát sme v 11týždni a 29.3 ideme na genetické sono tak sa tešíme že uvidíme nášho drobčeka podrobnejšie

olylili
18. mar 2017

@nina4 aj mojej sestry kamoška pred mesiacom skoro dožila tiež HCG v krvi žiadny plod v maternici začala špiniť tak že asi sa spúšťa potrat zrazu jej vystrelilo aj dosť vysoké HCG prišla domov a večer už bola pod nožom lebo jej to prasklo a zobrali jej celý vajecnik druhý má nepriechodný tak bábätko už mať nebude a má 29rokov to lekári fakt nevidia na usg že je to mimo? Už len keď nevidia nič v maternici a že tá žena má HCG v krvi tak už by mali byť v pozore veľmi je to nebezpečné

alilka
18. mar 2017

@olylili ooch si ma teraz vystraila..:/

olylili
18. mar 2017

@alilka ale tak teba sledujú tak by to malo byť ok a možno si len zase tehotná

alilka
18. mar 2017

@olylili ta ano sleduju mi hcg..a to je tak vsetko..v piatok mi ani sono nerobili..a idem az pondelok..do vtedy sa moze hoc co stat..

olylili
18. mar 2017

@alilka neviem aké to majú tie postupy ty lekári čo by oni robili keby boli v takej neistote a len príďte vtedy vtedy a aj tak sa nič nové nedozvies oni možno sami nevedia čo ďalej tak jedine čo ostáva je čakať čo z toho bude

alilka
18. mar 2017

@olylili mas pravdu nevedia..stale riesia tie 2alternativy bud mimomaternicove,alebo ze som nanovo teraz niekedy otehotnela..toto mi cely cas aj vravia..ze mimomaternicove by mohli vylucit az keby ma otvorili..

olylili
18. mar 2017

@alilka veď toto že tam potom jedine asi laparka niekedy môže byť plod medzi vajecnikom a vajcovodom vtedy to nie je vidieť na usg uvidíš v pondelok čo nové ti povedia treba im aj povedať že sa bojíš nech uz aspoň jednu z možností vylúčia alebo potvrdia

alilka
18. mar 2017

@olylili ved podla mna sa to uz v pondelok cele rozuzli..bud to hcg pojde hore ako ma,alebo nie a hned ma budu operovat..mam prist rovna zbalena..

olylili
18. mar 2017

@alilka no tak sa aspoň niečo pohne držím prsty a zatiaľ sa vôbec nenamahaj len lež

alilka
18. mar 2017

@cvikla12 zlatko a tebe uz dosiel ten pristroj na pocuvanie srdiecka babatka??neviem aky to ma presny nazov..🙂

alilka
18. mar 2017

baby no mne teraz uplne akoby uvolnilo prsia..akoby ma prestali boliet..takze moje hcg je uz asi v haji..🙂

cvikla12
18. mar 2017

@alilka áno mám ho už doma 😀 ale ešte som ho neskúšala neviem či to už bude počuť. Ani poriadne neviem kde mam priložiť.

cvikla12
18. mar 2017

@alilka Zlatko mňa prsia nebolia už od 5tt. To je individuálne tým by som sa nariadila.

domx
18. mar 2017

@alilka drzim ti palceky silno.. budem na teba mysliet aby si bola tehulienka a aby sa babatko u teba pekne v maternici zakuklilo a vydrzalo tam takych 36tyzdnov este.. 🙂 🙂 🐘🙏

domx
18. mar 2017

@alilka a veru tymi bolestami prs sa neriad.. mna bolia nonstop od kedy viem ze som tehu..takze uz 23tyzdnov..ak neratam jeden tyzden kedy som vobec nemala bolesti a velmi som sa zlakla.. a pritom je vsetko ok... ☺

butterfly333
18. mar 2017

Baby je normalne ked už tretí cyklus ma bolia od ovu do ms prsia čo mna nikdy neboleli. Čím to može byt nieje to nieco zle? Na sono prsnikov som bola v marci vsetko ok aj Hp v poriadku. Dakujem

sara34valentina
18. mar 2017

@butterfly333 ahoj mojko😘ako sa Ti dari? Nieco noveee?
Ak bolia prsia od ovu do ms je to predmens syndrom alebo tehu A alebo B😉
My ideme tiez na to a uz idu zase vsetky priznaky 😅tento mes sme skusili a potom pokracujeme v maji az😂takze mi kludne pis priznaky 😅

domx
18. mar 2017

@butterfly333 podla mna uplne.. ja som to tiez mala.. nikdy predtym sa mi to nestalo a potom zrazu ma zacali prsia boliet az do ms od ovu.. tiez som.nechapala.. ale dialo sa mi to potom uz kazdy mesiac a niekde som citala ze menstruacny cyklus sa meni .. v zavislosti od veku..od zivotneho stylu..od roznych veci a tak sa menia aj jeho priznaky..ja som dlho mala cyklus rovnaky aj priznaky..a potom sa mi vsetko pomenilo asi 4x v priebehu 2 rokov.. teda kludne to moze byt len zmena v cykle a nemusis sa obavat.. ale keby ta to znepokojovalo tak to spomen lekarovi.. ;)