Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sara34valentina ahojky moja no ja stale nič ale nevadí ved raz sa to podarí. No v rodine nam pribudnu v septembri dve bábätka staršia sestra a švagrina budu mat. Tak sa velmi tešín ked nebudem mat ja tak možem sa tešit snimi a popestovat ich teším sa. A vy už snažilkujete na druhom? No super tak držím palčeky. Malinky ako sa má?
@domx je to asi tak možno sa telo mení hormony sa buria a ja stárnem ☺. Len ma to prekvapilo lebo ma nikdy neboleli no neprekáža mi to len zistujem. Inak ak pozerám moj kalendar tak ms mi od januára chodi presne na den aj ovu mávam skor ako som mávala okolo 16 až 20dc tak teraz 14dc-15dc. No asi sa mením
Ahojte baby, ja zajtra začínam 16.tt a stále mávam bolesti v podbrusku? Mavate to aj vy? A strašne ma boli tá lonová kosť
;( v pondelok idem do poradne, a stále mi býva zle ;( ani o dcéru sa neviem postarať :(
@butterfly333 vidis.. 🙂 tak to potom nakoniec fakt moze byt to..🙂
zuzanka_h mrzi ma to
@sardinka336 ja som testy robila týždeň pred ms co je 7 dní a mala som koľajnice! Takže si nechajte biologiu !!

Su tu tiez take co hladaju ducha pod lampiu ci to len mne sibe?:D