icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuzanka_h
18. mar 2017

Su tu tiez take co hladaju ducha pod lampiu ci to len mne sibe?:D

butterfly333
18. mar 2017

@sara34valentina ahojky moja no ja stale nič ale nevadí ved raz sa to podarí. No v rodine nam pribudnu v septembri dve bábätka staršia sestra a švagrina budu mat. Tak sa velmi tešín ked nebudem mat ja tak možem sa tešit snimi a popestovat ich teším sa. A vy už snažilkujete na druhom? No super tak držím palčeky. Malinky ako sa má?

butterfly333
18. mar 2017

@domx je to asi tak možno sa telo mení hormony sa buria a ja stárnem ☺. Len ma to prekvapilo lebo ma nikdy neboleli no neprekáža mi to len zistujem. Inak ak pozerám moj kalendar tak ms mi od januára chodi presne na den aj ovu mávam skor ako som mávala okolo 16 až 20dc tak teraz 14dc-15dc. No asi sa mením

bambula3
18. mar 2017

@zuzanka_h to iste vyvadzam každý mesiac 😁 Ešte je na test skoro, ale neprestávam dúfať.

bevab
18. mar 2017

@zuzanka_h je nas viac takych. Ale mne uz aj na tvari vyrazky vyliezli. Takze uz to nevidim pozitivne :(

salsalady
18. mar 2017

Ahojte baby, ja zajtra začínam 16.tt a stále mávam bolesti v podbrusku? Mavate to aj vy? A strašne ma boli tá lonová kosť
;( v pondelok idem do poradne, a stále mi býva zle ;( ani o dcéru sa neviem postarať :(

cvikla12
18. mar 2017

@salsalady aj mňa to bolieva to bude tým že sa maternica roztahuje. Neboj sa to je normálne

salsalady
18. mar 2017

@cvikla12 ja sa tak strašne bojim ;( ze sa nieco deje. Uz nech je pondelok. Pri malej sa mi totiž začal od 23.tt skracovať krcok tak sa bojim ze teraz sa to začalo skôr :( ach jaj.

domx
18. mar 2017

@butterfly333 vidis.. 🙂 tak to potom nakoniec fakt moze byt to..🙂

olylili
18. mar 2017

@salsalady mne je tiež dnes na prd ťažko sa mi dycha až mi je na odpadnutie malého cítim až pod rebrami a asi mi tlačí na bránicu musíme to vydržať už sa nám to kráti 😉

domx
18. mar 2017

@zuzanka_h ja som to tiez robila.. :D si uplne normalna neboj sa.. :D alebo sme potom vsetky sibnute.. :D

salsalady
18. mar 2017

@olylili No tak ja začínam len 16.tt takze este mam dlhu cestu pred sebou :(

olylili
18. mar 2017

@salsalady mne sa uľavilo po 16tt aj zvracať som prestala pri prvom to bolo až po 20tt tak nech ti to čím skôr prejde a užívaš tehulkovanie

salsalady
18. mar 2017

@olylili dakujem velmi pekne ;) ja uz niekedy nevladzem, stále mi je na vracanie. Bola som týžden v nemocnici na infúziách. Viac ma ale trápi tá bolesť v podbrusku. No ved pondelok je za chvíľu tak uvidíme.

olylili
18. mar 2017

@salsalady ja som bolesti nemala len mi bolo strasne myslela som že každú chvíľu odpadnem bála som sa aj von chodiť pri dievčatách sa mi vôbec hlava netocila to len teraz pri fešákovi 👶ale s prvou som sa teda nazvracala tiež týždeň doma týždeň na infuzkach už viete čo to bude?

cvikla12
18. mar 2017

@salsalady neboj moja isto je všetko v poriadku

salsalady
18. mar 2017

@olylili no doktorovi sa zdal chlapec ale je na to este velmi skoro. Možno v pondelok bude vidieť viac ;)

salsalady
18. mar 2017

@cvikla12 Dakujem velmi pekne za podporu ;)

olylili
18. mar 2017

@salsalady noooo v pondelok by to už mohlo byť iste to by ste mali párik 😊👫

salsalady
18. mar 2017

@olylili Hej uvidíme, aj ked my sme radšej chceli babu ale hlavne nech to zvladneme az do konca a nech je všetko v poriadku ;)

olylili
18. mar 2017

@salsalady nám sa po dlhých rokov konečne v rodine narodí chlapec do teraz len samé baby 😊....To je hlavne aby boli drobci v poriadku

zuzanka_h
18. mar 2017

@domx tak to si ma potesila :D podsvietujem si test s mobilom a hladam ducha a zakazdym len kanal maximalne

zuzanka_h
18. mar 2017

@bevab no ja som len 7DC ale vyrazky zacali aj mne takze uz po 15 krat to nevyslo

candies
18. mar 2017

Baby!!!pomoc!....práve som si všimla červený fľak na pravom prsníku a svrbí ma..vyzera to ako ked sa hojí cucflek nie je to cele cervene ale take hm...radsej dávam fotku sj ked to blbo vidno...z coho to moze byt?este som to nikdy nemala

bevab
18. mar 2017

zuzanka_h mrzi ma to

cvikla12
18. mar 2017

@candies môže to byť ako podliatina keď si sa silnejšie poškrabala.

candies
18. mar 2017

@cvikla12 no dufam hihi moze byt ked som sa prezliekala tak som si to všimla och...uz sa moc sledujem dakujem ❤

cvikla12
18. mar 2017

@candies hlavne kľud moja

candies
18. mar 2017

@cvikla12 snažím sa 😁😊😊😊 tebe sa ako darí v tehulkovani?

kikuskaschw
18. mar 2017

@sardinka336 ja som testy robila týždeň pred ms co je 7 dní a mala som koľajnice! Takže si nechajte biologiu !!