icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trblietava
18. mar 2017

@domci1203 som rada ze sa v tak kratkom case dostavuju prve vysledky a uvidime, ake dalsie vysledky pridu potom 😉 drzim palce domi ❤

domx
18. mar 2017

@zuzanka_h 7DC? A nechcela si napisat 7dpo? Lebo teraz som zmatena.. 🙂

zunajda
19. mar 2017

@korytnačka1981 Ešte raz Ti veľmi pekne chcem poďakovať za testiky, podporu ... už to len dotiahnuť do úspešného konca 😉

zunajda
19. mar 2017

@korytnacka1981😘😘😘

simuska99
19. mar 2017

@salsalady ahoj mi sme tak na rovnako a aj mna boli strašne kosť ale len na ľavej strane pýtala som sa na to doktora a povedal že je to druhé tehotenstvo a môže má to bolieť ...že je všetko po prvom tehotenstve inak uložené ...
A tiež mávam kŕče v podbrušku vždy si dám magnezium ...

sara34valentina
19. mar 2017

@butterfly333 mojko neboj v spravnom case sa podarii. MRZI ma ze to vtedy nevyslo😥bola si Aj na gyn??
Eliasko sa ma dobre, dakujem, uz sa pusta chodit, urobi aj desat krôčikov.. Ma dva zubky a zacina ukazovat svoj charakter 😂
Mojoo drzim silno palceky..
Pekny,dnik 😆

korytnacka1981
19. mar 2017

@zunajda 🙏 ❤🤰👶 cmuk na líčka

butterfly333
19. mar 2017

@sara34valentina dakujem moja ano chodim ku gyn pravidelne no teraz naco ked sa nedarí. Ja verim že sa raz podarí. Krasny dnik prajem.

salsalady
19. mar 2017

@simuska99 no verim ze bude všetko v poriadku. Lebo mna tá kosť v prvom tehotenstve začala az nejak pred pôrodom boliet. Zajtra idem do poradne tak verim ze bude všetko ok ;)

zunajda
19. mar 2017

@meli8412 u mňa to platí...pozitívny ovulačný test a aj tehu 😉

simuska99
19. mar 2017

@salsalady neboj určite bude ☺️
Ja idem v utorok už sa neviem dočkať 😍

klaudi895
19. mar 2017

Ahojte baby ozývam sa až teraz. Som po operácii O malinkeho sme prišli 😢 bolo to mimomaternicove tehotenstvo prišla som aj O pravý vajcovod 😢 dúfam že vy ste na tom lepšie všetky 😢😢😢

alilka
19. mar 2017

@klaudi895 to mi je ozaj luto..:( ako to u teba prebiehalo??u mna maju tiez teraz podozrenie na mimomaternicove..vkuse mi kontroluju hcg a zajtra mam ist zas uz zbalena..:(

cvikla12
19. mar 2017

@candies no asi zatiaľ dobre zle mi býva málo kedy,bruško rastie a 29.3 ideme na genetike sono už sa ho neviem dočkať kedy uvidím nášho drobčeka

klaudi895
19. mar 2017

@alilka ja som nemala najprv žiadne príznaky išla som so po super správu A miesto toho podozrenie na mimo sledovali má 3 dní na 4. Som musela do nemocnice A tam to už potvrdili 6+2 som bola A maličký bol vo vajcovode potom som začala krvacat mala som bolesti A už na 5. Deň od kedy som to zistila má operovali 😢

cvikla12
19. mar 2017

@klaudi895 moja to mi je veľmi ľúto. Prajem skoré zotavenie a posielam objatie😢

klaudi895
19. mar 2017

@cvikla12 ďakujem 😢

sara34valentina
19. mar 2017

@klaudi895 to mi je luto..
Mne pred x rokmi tiez nezistili hned, ja som mala maternicove Plus zaroven mimomaternicove,velmi zriedkave 😥
Skor som umrela na vykrvacanie😥
Potom vzali to maternicove, si mysleli ze potrat.. Neskor ma bral zase priatel uz skoro v bezvedomi,do spitalu.. Az po 4dnoch zistili ze mam aj na vajcovode..
Tu bolest nepracuj nikomu 😥
Nastastie som O vajcovod neprisla.. Jedine pozitivum..
Dnes by malo to zdrave maternicove uz 11rokov..
Lenze mojko beriem to tak,ze to tak malo byt..
Teraz v 35 som rodila, mam krasneho synčeka a Snazime sa O druhe..
Hlavu hore, mozes este mat babo neboj!! 🤗🤗🤗
Kolegyni umrelo v brusku, bolo by postihnute.. Niektore veci sa deju ktore nemusime chapat!
Si tu ale na to,aby si zila kazdunky den naplno a dakovala Bohu za to co mas..
Pri detoch si potom vela uvedomis! AKY je cas vzacny a zivot kratky!
Hlavu hore, tehu este budes, to viem iste!pekny,dnik

candies
19. mar 2017

@cvikla12 tak super ☺☺ja teraz začínam 8tt, bruško nerastie ešte našťastie hihi už sa neviem dočkať kontroly po veľkej noci keď prejde 12.tt 💜

klaudi895
19. mar 2017

@sara34valentina bože ďakujem ti veľmi pekne ja som už úplne na nervy tohto som sa bála. Viem že to musí mať nejaký dôvod ale nikomu toto neprajem. Jedna vec je psychicky stav A druhá že človek ani chodiť riadne nevie. Dúfam že sa nám podarí len sa bojím aby to zas takto neskončilo. Baby všetkým držím palce A prajem len dobre toto si nikto nezasluzi

sara34valentina
19. mar 2017

@klaudi895 budes mat dieta viem to! 🤗🤗🤗 moja intuicia nikdy nesklame 🤗
Ja som vtedy sla makat na zaoceansku lod aby zabudla 🤐

cvikla12
19. mar 2017

@candies neboj to zbehne ako voda. Ja som sa v 8 tt objednávala na to genetické sono a už za 10 dní tam ideme. Veríme že je všetko v poriadku a aj sa bojíme keďže nás synček umrel v brušku v 25tt.

cvikla12
19. mar 2017

@klaudi895 moja viem ako sa cítiš strata dieťatka je naozaj hrozná. A neboj určite sa podarí len Boh chcel aby ste mali hore anjelika tak isto ako aj mi. Nám dokonca doktor povedal ze každé tehu skončí mŕtvym bábätkom ak nám nebudú počas celého tehu dávať infúzie a že ani to nie je 100%. Majú už síce čo ja viem dve bábätká narodené po tejto liečbe ale aj tak sa bojím.

klaudi895
19. mar 2017

@cvikla12 juj dúfam že vám to dobre dopadne budem vám držať palce

cvikla12
19. mar 2017

@klaudi895 aj mi v to veríme. Ty sa teraz pekne zostavíš aj fyzicky aj psychicky a všetko bude dobré uvidíš. Bábätko príde v praví čas. Ja som bola psychicky na dne ale mám skvelú rodinu,priateľov a hlavne úžasného manžela ktorý má nechali vyplakat ale nenechali má padnúť na dno a teraz som v 11tt a som šťastná. Na svojho synčeka nikdy nezabudnem je to môj anjelik strážny a teraz už aj ty takého máš a on ti pomôže 😘

candies
19. mar 2017

@cvikla12 urcite bude vsetko dobre tak ako ma byt Mojko neboj sa😊😊😊synčeka mi je velmi luto,musi to byt pre teba velmi tazka skúsenosť,neviem si to ani len predstavit,ale boh mal na to asi nejaký dovod...teraz sa musis tešiť z ďalšieho bábätka ❤️A anjelik v nebicku bude na vas dávať pozor😘...mna akurat zacalo boliet brusko take nafúknuté ho mam och 😏A na to genetické pojdeme aj my ale este som sa neobjednavala,kam idete?do Martina?

cvikla12
19. mar 2017

@candies no k martinskemu lekárovi ale do Žiliny aj tu má ambulanciu a do ZA máme bližšie. Ideme ku profesorovi Višňovskému on už má skúsenosti s touto diagnózou. Ale do MT budem chodiť na infúzie a aj gynekologičku m v mt. Tam pôjdem na sono o týždeň neskôr do toho centra prevencie rakoviny. Aj ty tam chodíš?

domci1203
19. mar 2017

@trblietava aj ja tebe drzim palce moja🙂....nech si najdes coskoro dve ciarocky na testiku🙂.....ja som dnes mala zacat uzivat clostylbelgit nezacala som tak somm hrda na seba, ze som nasla odvahu v sebe🙂

candies
19. mar 2017

@cvikla12 aha takze aj viete co bolo prvému bábätku?...mne moj gyndos povedal ze ma posle ku grochalovi do Martina pre istotu,ale nemame doma ziadne diagnózy ani nic len v skole som často v labaku a predsa tam pridem do kontaktu s hocičím tak pre istotu

cvikla12
19. mar 2017

@candies áno diagnozu nám zistili z pitvy synčeka. Grochala a Višňovský sú naozaj veľký odborníci. Náš Višňovský sleduje už od 5 tt aby sa neopakovalo to čo predtým. A od 14 tt začneme z infuziami a až do konca tehu každý týždeň.