icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trblietava
20. mar 2017

@domci1203 tak som rada🙂 pojdete na to zachvilu, novy cyklus - nova sanca 😉 ja si budem menit doktorku lebo jej postupy sa mi nezdaju, zistila ze testosteron zvyseny spominala syndrom polycystickych vajecnikov, minuly cyklus ms meskala 3 tyzdne a posle ma domov s moznostou si vybrat antikoncepciu, co nechcem kedze chceme babo alebo inofolic...no ziadna slava...a pridte o 4mesiace ked nebudete tehotna 😀 vie ze je tam problem a ziadne dalsie vysetrenia nerobi...ach..no a teraz meskam 7.den a uz 2.den ked idem na wc tak obcas mam hnedy hlien ale nie vzdy..tak neviem ci to nejak spolu suvisi s tym na co prisla alebo co to je..

peppermint
20. mar 2017

@tonjadabik2 Ahoj. Urcite chod co najskor k lekarovi. Ja si naopak skor myslim, ze tehotna nie si, kedze mas negativne tehotenske testy. Preto navstevu lekara neodkladaj pri takom dlhom meskani menstruacie. Na tehotenske brusko by bolo aj tak este velmi skoro. Drz sa 😉

trblietava
20. mar 2017

@domci1203 ano bylinky pomozu, su tou lepsou moznostou podla mna 😉 ja som citala o maca peruanska alebo take nieco? Nemas skusenosti?

olylili
20. mar 2017

@tonjadabik2 to pichanie a nafúknuté brucho môže byť ako vravíš cysta alebo zápal už dávno si mala byť u dr.ked ms mešká 10 dní testy sú negatívne už vtedy sa má ísť a keď sa ešte snažíte o bábo duplovane by som to riešila aby bola tvoja maternica čo najskôr v poriadku

luta13
20. mar 2017

@trblietava Kiezby si uz MS nedostala a nasla si na testiku //...Vzdy potichucky dufam s vami tu snazilkami...Ja by som uz testovala na Tvojom mieste, juuuj, napinave cakanie 😅...Prajem Ti to zo ❤🙏

peppermint
20. mar 2017

@olylili Minule pisala, ze jej meska uz skoro dva mesiace...A nie 10 dni. 10 dnove meskanie este nie je taka tragedia.

tonjadabik2
20. mar 2017

@luta13 mojr Dakuj za pozitivnu energiu. Ja uz faktt neviem ms srale neprislabuz druhy mesiac..ubidime do konca tyzdna.musim sa ist dat pozriet.. Velmi sa bojim ja nechcem byt chora mam obrovsky strach.. Hej brusko sa mi steasne zvecsilo ale prsia ma nebolia a nemam ani vytoky len ma boli brusko dole.

matik7
20. mar 2017

@trblietava wow, mas moj obdiv, ze si este netestovala🙂 podla mna by si mohla..mozno uz cakaju na teba //, uz chcu vykuknut😍 Ten hnedy hlien moze byt kludne priznak tehu. Kedy si spravis testik?😀

olylili
20. mar 2017

@peppermint veď to že jej to mešká mesiace a čo už po 10 dňoch by sa malo začať riešiť

ria294
20. mar 2017

@tonjadabik2 ako ti píšu baby , choď k Dr, nemusíš sa báť. Môže to byť aj pridružená psychika, nerovnováha hormónov, možno cysta s neprasknuteho foliku.... ale nečakaj, čím skôr pôjdeš , tym skôr sa ti uľaví. Veľa štastia 😘 Ja tento tyzdeň tiež musím ísť , aby som dostala agolutin, lebo dnes som 36DC, menzes nikde , tehotná nie som a to som už mala dávno stimulovať 🙄 Tak hlavu hore a všetko bude dobré ❤

ria294
20. mar 2017

@alilka prajem ti veľa štastia ❤ všetko dobre dopadne, jednoducho musí 😘

luta13
20. mar 2017

@tonjadabik2 Ako pisu baby vyssie, moze to byt hocico...No nech je to cokolvek, chod hned k Dr., aby sa zistilo, co Ti je a ak treba dajaku liecbu,nech ju zacnes co najskor, aby ste mohli zacat znova pracovat na babätku...A neboj sa, si dospela zena, mas uz 4 tehu za sebou a aj 4 porody, takze toto zvladnes, len si ver a chod aj ked hned dnes na kontrolu - neodkladaj to zo dna na den 😉

alilka
20. mar 2017

Baby tak HCG mám 185..Len sestrička mi dala na papieriku že mám ísť poobede ku svojej gynde lebo teraz operuje..A v stredu má vraj budú operovať..

mamana4
20. mar 2017

@alilka urcite ti budu robit este vysetrenia,mali by ti vziat este raz krv na hcg podla mna.testy ti jasne silneju! Nevies sa poradit este s nejakym inym lekarom?

butterfly333
20. mar 2017

@alilka len 185? A robili ti aj sono? Nič nevideli? Moja držim palčeky prajem nech všetko dobre dopadne.😙😙😙

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
alilka
20. mar 2017

@mamana4 áno testy silnejú lebo aj HCG stúpa,ale nie tak ako by malo..Len má zaráža že ani usg mi nerobia áni nič..Možno dnes gynda mi spraví.

alilka
20. mar 2017

@butterfly333 nerobili mi nič..Len sestrička mi dala na odtrhnutom papieriku napísané 185..

simuska99
20. mar 2017

@alilka nedaj sa operovať pokial ti fakt nezistia že je to mimoternicove !
Pekne nech ti urobia sono brušnej dutiny a aj maternice !
Prosím ta nenechaj sa odbiť

alilka
20. mar 2017

@simuska99 ale tak vo budem môcť keď tam nič nenájdu..??..A zasa čakať pri mimomaternicovom je stále väčšie riziko že prídem potom aj o vajcovod..

simuska99
20. mar 2017

@alilka ja to myslím tak že pokial ti neurobia sono tak s ničím nesúhlas !
Sú povinný ti urobiť sono aj maternice aj brušnej dutiny pred tým ako ta vezmú na operáciu

biba12
20. mar 2017

@alilka a o koľko to malo stúpnuť za dva dni? V piatok si mala 124, teraz 185.

trblietava
20. mar 2017

@luta13 dakujem moja 😘 ale podla dr je tento cyklus anovulacny preto mi meska...takze uz nech dostanem a zacnem brat vitaminky ale dakujem krasne za podporu 😉 urcite ich raz najdem

trblietava
20. mar 2017

@matik7 dakujem 🙂 ja pred ms netestujem len ked meska 😀 ale tento cyklus anovulak takze nic z toho aj ked som pocula uz rozne pripady ze ovu nastala neskor a na teste // 🙂 ovulacne testy nerobim tak skusim ten tehu a napisem ako to dopadlo ci bude snehobiely ci aky 🙏

nivea777
20. mar 2017

@simuska99 v maternici pri tak nízkom hcg neuvidia na 95% nič.. na sone je niečo vidieť až pri hcg viac ako 1000.. je to riziko čakať pretože ak by fakt išlo o mimomaternicové​,tak by mohla prísť o orgány a tým si znížiť šancu otehotnieť,možno by som trvala na opakovanom hcg v stredu a potom to nechala na DR

luta13
20. mar 2017

@alilka Nedaj sa odbit a nesuhlas s operaciou, kym nebudes mat potvrdene na 100% mimomaternicove!!!...Ako pisu baby, nech Ti urobia ultrazvuk a nech su si isti, ze nie si tehulka...Pretoze keby tehulka si a oni Ti odstrania babätko, ja by som ich asi udala, ci zabila uz - to co oni robia tipos bingo, ci co?!!!...Tieto ich dohady su otrasne, by som im tam vycistila zaludky, takato neistota a stres...Drz sa a mysli pozitivne 🙏...Myslime tu na Teba vsetky ❤❤❤

luta13
20. mar 2017

@trblietava Bola tu jedna tehulka, co mala anovulacny - od Dr.potvrdeny cyklus a je tehulka...Neviem, ktora je tu, ale je to cerstva tehulka mozno 2 mesiace 😉

elenita
20. mar 2017

@alilka Ja si myslím, že aj keby Ti urobili sono, nerozlúskne to situáciu, lebo pri tejto hodnote HCG nebude vidno nič... To musí byť cez 1000 minimálne myslím....
Možno by som postupovala tak, že dohodnúť sa s Tvojou dr, že budeš chodiť na odbery HCG trebárs ešte týždeň a potom sa spolu rozhodnete.
Samozrejme, pokiaľ nemáš bolesti, nekrvácaš a podobne...
To by menilo situáciu.
V každom prípade držím palce, nech to dobre dopadne ❤

peppermint
20. mar 2017

@alilka ahoj...Pri prosperujúcom tehotenstve sa HCG musí zdvojnásobiť obdeň. To znamená v piatok 124, v nedeľu aspoň 248, v pondelok, teda dnes, ešte o niečo viac. Nechcela som byť za zlú, keď ťa tu všetky ženy povzbudzovali a utvrdzovali, že je to nové tehotenstvo, ale žiaľ aj pri mimomaternicovom tehotenstve HCG občas klesá, potom rastie, ale nie intenzitou, ako by malo. Inak na utz ani neviem, či niečo bude vidieť. Myslím, že až od hodnoty HCG 1000 je niečo vidno v maternici. Držím ti ale palce!!!!

luta13
20. mar 2017