Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 tak uz viem ze vsetko je mozne 🙂 dr vravela ze ovu testy mozu klamat tak isto ako jej sono preto je vraj najlepsie merat bazalnu teplotu..bola by som rada keby to bol aj moj pripad 🙏 a ked nie tak uz nech pride ta ms hnusna 😂
@alilka zlatušik ved HCG stuplo.Oni su divny .Ak sa ti da skus niekde este zbehnut ku gyn.na sono ako samoplatca.Viem,ze je to tazko ale ja som raz urobila chybu ,ze som sa nepokusila o konzultaciu z inym gyn lebo som verila doktorom a to bolo posledny krat ak sa da tak precerujem aj cez inych.
Mna takto pripravila gynekologycka o babatko kôli cyste a nepripustala nepravidelny MS.Cysta rastla aj babatko no nesedela jej velkost drobca podla MS a na sone som videla uz aj srdiecko a ona mi zahlasi ,ze to neni srdce plodu ale moj tep .No uznaj a este v ten den ma poslala na cistenie lebo si myslela,ze ked ma vycistia zmizne aj cysta.
Este pred zakrokom mi vzali krv a ta truba ,ze jej tak musim povedat mi na druhy den po zakroku prisla oznamit ,ze sa ospravedlňuje ale tehotenstvo bolo v poriadku podľa hcg .Az v tedy uznala ,ze nie vzdy sa da riadit podla MS.Dlho som sa s tym nevedela vyrovnať,že som nezabojovala no verila som im .
@trblietava tak uz testni, aj teraz 😅...ak by si bola tehu a meskas 7 dni, tak by si mala mat uz krasne // 😉
@olylili
@ria294
@luta13 tak baby Dakujem uz som pisala manzelovi zatial sa neozval. Viete ja..ja by som babetko aj chcela a velmi sm sklamana ze necakame..ale manzel uz aj tak nechce babo takze som na to sama bez kramov a citim sa strasne sama na vsetko.viete..minule som sa az rozplakala lebo sa bojim co mi povie Dr co ak to je nieco zle? Neako sa ma neopyta ako sa citim,ci sa bojim a tak..ma v hlave len svoju pracu.to je jedno si zase poplacem a neako bude..pojdem ku gyn ale strasbe sa bojim co mi povie.mam strach
Ahojte tak my sme dnes boli na poradni. Zatiaľ je všetko v poriadku, drobec veľkostne zodpovedá na 16.tt a krcok je zatiaľ zatvorený. Tak som trosku kludnejsia ;)
@tonjadabik2 chod k Dr. a vedz, ze ked nemas podporu od muza, my sme tu s Tebou a nam sa tu mozes vyplakat...Neboj sa nicoho!...Posielam Ti ❤
@luta13 ale ked bola ovu posunuta tak ms v podstate nemeska ale ovu meskala 😂 takze mozno neukaze 🙂 no ale skusim a verim ze mozno 😉
@luta13 Dakujem ti pekne. Ako som povedala ked potrebujem ist na zenske tak zase manzel nemoze lebo kolega zobral dovolenku akoo robota je prednejsia..takze mam strasne nervy mam uz mozem zase plakat.. Vzdy som naboku..nevladzem
@trblietava je to len na Tebe, ako spravis...Ak mas pocit, ze je treba cakat, tak cakaj...Prajem krasny den a pohodicku 😉
@tonjadabik2 a sama nemozes ist k Dr.? Ci mas to daleko pesi?
@luta13 dakujem 😉 ja som v praci teraz a po blizku hned lekaren a tesco takze mam na vyber kde kupim testy 😂 a urcite skusim dnes a dam vediet..pekny dnik 🌞
baby ja to vsetko viem,ze hcg nestupa tak ako ma..ze to nieje v poriadku,ved spinim uz 10 dni a nik s tym nic nerobi..len ma zaraza ten pristup,prehanaju ma hore dole,stale na lacno,zbalena a nakoniec sa ku lekarovi ani nedostanem?..to co je?ze na usg nebude nic vidno som si tiez vedoma,ale mohli pozriet aspon sliznicu maternice a tak..a co ak to tehu nieje mimomaternicove,ale normalne,len ten plod nieje ok,preto to hcg nestupa tak ako ma a ja stale spinim?..ved aj taka alternativa existuje..ale ked ma poriadne nevysetria nepridu na to..zasa na neskor to nechcem nechavat,lebo teraz je este sanca ze ak je to aj mimo,ze nepridem aj o vajcovod..ak by som cakala plod by nadalej rastol a bud by mi vajcovod praskol,alebo by som o neho uz tak ci onak prisla..ved aj to moje spinenie,preco mi niekto nenasadil aspon nejake lieky,aby som spinit prestala?,a preco ma nevzali uz dnes,ked maju podozrenie na mimo,?..bozeee na nervy som z toho celeho..
@trblietava drzim palceky, bolo by to uzasne keby ti to vyslo zrovna vtedy, ked to vobec necakas🙂) daj mi potom vediet, oznac ma aby som to neprepasla😜
@trblietava eja eja čo to čítam mešká ms moja? Držím silno paluchy ✊️
@matik7 dakujem 🙂 bola som v obchode a nemali tehotenske pepino len ovulacne testy tak som spravila zo srandy a je biely 😀 tak mi z toho vychadza ze asi nic lebo vraj su pozitivne ked je zena tehu, ci?
@karmela dakujem pekne ale mne uz nejak casto meska takze uz sa tomu ani netesim 😀 lebo furt niic
@tonjadabik2 moje skús vysvetliť mužovi, že teraz tu nejde ani tak o dieťa, ako o tvoje zdravie. Lebo to , že nemáš menzes vplýva na celkový zdravotný stav, psychiku a prenáša sa ta neistota aj do vzťahu. Že , keď sa jedná o zdravie, tak všetko by malo ist bojom. A človek , ktorý ťa má rad to musí pochopiť, sú hranice, ktoré by sa mali dodržiavať a zdravie je najcennejšia vec na svete. Verim, že všetko dobre dopadne ❤
@trblietava ja bohuzial este nemam skusenost, tak ti neviem poradit😞 Citala som aj to, ze ukaze ale aj to, ze nemusi..nespoliehala by som sa na to a skusila by som este ten tehu testik🙂 inak sranda s tymi ovu testami, ja som ho mala vcera pozitivny a chcela som skusit este aj dnes ci je uz slabsi a nemam doma uz ziadny. Len same zasoby tehu testov, ktore su mi nanic😓😂
@alilka ahoj, z vlastnej skusenosti, mimomaternicove mi potvrdili po 4 dnoch hospitalizacie, nevedeli ho najst, nic so mnou nerobili a mali ma pustit domov, ze samovolny potrat. Nastastie jeden mlady doktor ma prezrel a nasiel mimi aj s akciou srdiecka bohuzial v rohu medzi maternicou a vajickovodom. Do hodiny som lezala na operacke. Nenechaj sa odbit, hlavne pri mimomaternicovom hcg nie je smerodajne. Da sa zistit aj pri nizsom ako 1000. Drzim moc palce
uz som bola..sono mi nerobila,ze tam nic neuvidi..ze v stredu ma pooperuju,ale ze ak chcem,tak do pondelka ma moze este sledovat,hcg,aby som aj ja bola presvedcena o tom ze to nieje dobre..ze ona chce aby aj pacienti boli spokojny..neviem co teraz robit..ci ist v stredu na operacku,alebo len na krv hcg a nechat to o tyzden v pondelok..ale aby som bola poucena o tom,ze ak dostanem bolesti okamzite ist na prijem..ze o vajcovod pridem ci teraz ci potom..je mi z toho na nic..uz som si toho tolko preskakala a teraz toto..ja uz neviem ci som az tak zly clovek,ze sa nedokazem dopracovat ku zdravemu babatku,alebo uz neviem..nechcem sa lutovat,ludia maju nie take problemy ako ja..ale je mi z toho strasne na nic..

@alilka HCG nestúpa ako pri zdravom tehu dnes naliehaj nech ti urobi sono lebo ak je to mimo tak tam hrá veľkú úlohu čas za aký sa na to príde držím prsty