icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cvikla12
20. mar 2017

@alilka juuj moje hrozná voľba. Velmi držím ti palčeky nech si v poriadku aby to nebolo také zlé.

ikonica
20. mar 2017

@alilka och je mi to luto ako nase zdravotnictvo pracuje... urcite si vyziadaj to sono.. drzim palce....

nina4
20. mar 2017

@ikonica ja som sa v tedy zmohla akurat na plač 😔

nina4
20. mar 2017

@alilka ach ❤️ to mi je luto,ze ťa postavila pred takuto volbu.No pokial by to ozaj bolo mimomaternicove ide tam o veľa a to o tvoj život aby ti to nezacalo krvacat do brucha.No ak by to bolo tehu tak v pondelok by už bolo niečo vidno ? Či by to bolo len o tom sledovaní HCG.
Moja veľmi na teba myslim aj ked viem,že to ti teraz nepomôže aspon na dialku ti posielam objatie

sinqopa
20. mar 2017

@alilka Ahoj. Ja som prežívala niečo podobné.. MS nikde, testy pozitívne, HCG na tehotentsvo, na sone nič (a už by malo byť podľa HCG vidno), špinenie, žiadne bolesti. Rozhodla som sa čakať s tým, že keby som začala mať bolesti, mám okamžite letieť na pohotovosť. Na ďalší deň som bola už zbalená, že idem na laparoskopiu, keď v tom sa na UTZ niečo objavilo.A bolo to tam, kde má byť. Iba HCG mi nestúpalo ako malo, špinenie neprestalo (samozrejme, žiadne lieky proti tomu ani nič). Nakoniec sa to neskončilo dobre a o bábätko sme prišli, lebo mu ani nezačalo biť srdiečko. Na kyretáž som nemusela ísť a ani som nechcela. Chcela som, aby to všetko šlo prirodzeným spôsobom. Ja som sa rozhodla čakať, kedže som nemala žiadne bolesti ani problémy (okrem špinenia, ktoré nemusí znamenať hned len niečo zlé) ale nakoniec to aj tak nedopadlo dobre. Ale verím, že to všetko je tak ako malo byť, možno to bábätko bolo od začiatku choré alebo proste niečo tam nebolo v poriadku.

tonjadabik2
20. mar 2017

Bambulky moje tak vsetko sa vyriesilo a asi to tak malo byt..mala som depku,plac a ani sme Dr nestihli a prisla nasa MS.. Takze je to dobre a ideme dalej.. Len teraz ze kedy budemat ovu? Vobec neviem.. Ale som stastna a spokojna Dakujem Vam krasne ze ma lubite a ze vas trapim hihi ale tak dobre aj tak. Vam drzim palce a chcem vidiet len pozitivne testiky ok? To mi slubte. Vasa Ja.. Heh

luta13
20. mar 2017

@olylili krasne vecicky si nakupila, mas super vkus 😉...No MODRA JE DOBRA 😀

tonjadabik2
20. mar 2017

@alilka mojecko velmi ti drzim palce a silno na teba myslim. Drz sa a neb0j raz sa ti splni tvoj sen.

luta13
20. mar 2017

@mawiya Je mi velmi luto, ze si takto ozaj nestastne prisla o babätko, ked aj ❤ uz bilo, muselo to byt neskutocne tazke pre Teba v tej chvili a aj potom 😢😔

luta13
20. mar 2017

@sinqopa smutny pribeh velmi...Je mi to hrozne luto, ze si takto prisla o babätko 😢 ...No ako pises, vsetko ma svoj vyznam a predsalen asi babätko bolo chorucke, kedze ani srdiecko mu bit nezacalo...Boze ja si taketo daco ani len neviem predstavit, zeby som musela prezivat, musi to byt velmi narocne pre kazdu zienku, ktorej babätko odide do Nebicka 😔

sinqopa
20. mar 2017

@luta Áno smutný príbeh, ale, ako si napísala, ja verím. Verím, že Boh to má v rukách a my ľudia ani zďaleka nie sme pánmi situácie a ani nevieme všetko čo sa deje pochopiť. No všetko má svoj dôvod. Keby som nemala Boha, tak som možno na dne, lebo veľmi s manželom túžime po rodine.

luta13
20. mar 2017

@tonjadabik2 No nerada to pisem, ale som rada, ze Ti MS dosla, aspon vies na com si...No aj tak by som na Tvojom mieste po MS skocila na kontrolne sono, ci som v poriadku uplne a ze vsetko je tak ako ma byt...Pripadne by som sa opytala, preco mi MS tak dlho meskala, pretoze je to zahada, ze Ti zrazu blbne cyklus...No keby daco nove, kludne pis zas...Ak na kontrolu nepojdes, sleduj si aspon ovulku a ked bude, zalahni muzika nenapadne (kedze on uz dalsie babätko nechce) - mozno by vam to este mohlo vyjst 😉...Ja Ti stale drzim palceky, nech sa Ti splni Tvoj sen o dalsom babätku - nevzdavaj to! ...Dobru noc Ti prajem 😉🌜

luta13
20. mar 2017

@sinqopa Ano, Boh je za tym vsetkym, vsetko, co sa deje je Jeho vola a on meni nase osudy, ma ich v rukach, my vzdy len mozeme cakat, cim nas prekvapi a co nam da do DARU!...Tebe prajem, nech Ta Boh co najskor pozehna a aj Tvoje lono nech je pozehnane, nech otehotnies a vynosis zdrave babätko az do porodu a nech si uzijes krasne tehulkovanie so vsetkym, co k tomu patri...Prajem Ti to zo ❤, pretoze si myslim, ze kazda zena, ktora zazije stratu babätka (v akomkolvek tyzdni a vie o tom, ze tehulka bola), by mala byt obdarovana od Boha znova babätkom, no uz len zdravym a zivym!!!...Este raz, vela stastia...Verim, ze coskoro nam sem pridas fotecky testikov s // 🙏😘

michaella17
20. mar 2017

@luta13 velmi krasne pises zienkam niekedy sem idem iba preto aby som si precitala ako ich povzbudzujes 😘😌. Len tak ďalej som veľmi rada ze je tu medzi nami žienkami aj takato osobka ! 😉 (posielam srdiečko)

sinqopa
20. mar 2017

@luta13 Ďakujem pekne za povzbudenie 😍 Určite sa ozvem, dúfam, že už s radostnou správou. Nech Ťa Pán žehná! 🙂

luta13
20. mar 2017

@alilka No velmi tazke mas rozhodnutie pred sebou 😵 ...Az mi ide mraz po chrbte z toho....Bud si tehulka a babätko je este malicke a nie je ho vidno, ze kde je, alebo si tehulka a babätko je mimo maternice...Ja neviem, ako by som sa rozhodla...Asi by som ten tyzden pockala a hned v pondelok riesila operaciu, ak by Hcg dovtedy nezacalo rapidne stupat...No samozrejme, ze konecne rozhodnutie je len na Tebe...Verim, ze sa rozhodnes len na zaklade svojich pocitov a nie na natlaku okolia, ci natlaku Dr, ci ako ich tam nazvat...Drzim Ti palceky, nech sa rozhodnes ako chces, verim, ze budes coskoro fit a uplne v pohode...Myslim na Teba Ty jedna statocna zenska!!! ❤❤😘

luta13
20. mar 2017

@sinqopa Vdaka...Boh s Tebou 🙏

ria294
20. mar 2017

@alilka v živote sa dejú veci, ktoré niekedy idú mimo nás, nie vždy poznáme odpoveď nato, čo sa pýtame, nie vždy vieme všetko ovplyvniť. Všetko sa deje pre niečo , len v momente keď sa to deje a nám je z toho nanič, ťažko nájdeme odpoveď , prečo sa to stalo.... všetko chce svoj čas a viem, aj keď teraz je ti veľmi ťažko a nevieš sa rozhodnúť, čo je to správne , ver že to čo urobíš bude to rozhodnutie, ktoré musíš urobiť. To čo teraz potrebuješ je veľká sila, svojich blízkych a odvahu ísť ďalej. A tú odvahu v sebe aj nájdeš a budeš silnejšia , ako kedykoľvek predtým . Tak ako koľvek sa rozhodneš nebudeš v tom sama, z celého srdca ti prajem veľa odvahy, štastia a veľa síl , ktorých nikdy nie je dosť ❤❤❤

luta13
20. mar 2017

@michaella17 Dakujem Ti za ❤, potesila si ma, no nielen tym, ale aj krasnymi slovami na moju osobu...Snazim sa zienky podporit ak treba a tesim sa z kazdej jednej tehulky tu...Nepresla som si v zivote ziadnymi "tazkymi" problemami s otehotnenim, ani som neprisla o babätko nikdy a je to pre mna "silna kava", az moc, citat tieto smutne pribehy...Prave tieto zienky by mali mat co najskor druhu sancu a vynosit si svoje vytuzene zdrave babätka az do porodu...Ja im to velmi prajem a uz som to tu raz spominala, ze keby som mala carovny prutik, kazdej jednej by som tu vycarovala na testiku // a zdrave tehulkovanie...A tuto a podobne temy by som zrusila na celom svete...Proste zeny by hned otehotneli a vynosili si svoje pokladiky pod svojimi srdciami...Pretoze tehotenstvo je najkrajsi DAR od Boha, ktory zena moze dostat...Nic ine sa mu nevyrovna, nic na Zemi a hlavne nic hmotne nie je porovnatelne s pocitom, ked Ti v lone rastie novy zivot - dieta, ktore milujes od prveho okamihu, ked sa dozvies, ze si tehulka 🤰😘...Deti su Anjeli z Neba, tak jemne a tak nevinne 😇

luta13
20. mar 2017

@ria294 Krasne a dojimavo napisany koment 😲 ...Klaniam sa pred Tebou 👏 ...Je citit, ze pises od ❤

ria294
20. mar 2017

@luta13 moje zlaté ďakujem 😘 Tak to máme veľa spoločného 😉 Obe pišeme slová, ktoré sú od ❤ to čo cítiš to aj píšeš , tak sa aj správaš a tak sa správajú aj ľudia k tebe 😘

luta13
20. mar 2017

@ria294 No nie vsetci ludia v mojom zivote si dokazu cenit moju uprimnost a nepovazuju ju za dolezitu - je to smutne, no je to tak...No to je tema uz o inom - ta sa sem vobec nehodi 😉...Dobru noc Ti prajem, ja uz zaspavam tu posediacky, idem spat 🌜😘

domx
20. mar 2017

@alilka je mi to strasne luto ze ta postavili pred taketo rozhodnutie.. 😔😔 kiezby vsetko bolo jednoduchsie a ty si toto nemusela prezivat.. kiezby ti bolo dopriate prezit cele tehotenstvo bez stresu.. len v radosti.. od zaciatku az do konca.. drzim ti velmi palce..byd statocna..
Mam vsak jednu otazku ktoru sa vzdy pytam aj sama seba ked sa neviem v niecom rozhodnut- Co citis ty? Co citis? Strach ze prides o vajickovod a sancu mat babatko..alebo je silnejsi pocit ze to predsa nemoze byt pravda a ze chces svoje babo ochranit?? Co citis ked na to myslis?? Co by si najradsej urobila keby si mohla?? Obcas ked si clivek polozi tieto otazky, aj ked mozu boliet a ranit ubolene srdiecko, tak obcas vdaka nim pride na to do ktorej strany ho viac taha a co citi ze je prenho spravne... nech sa rozhodnes akokolvek vsetky sme tu s tebou aby sme ta podrzali..mozeme sa s tebou tesit pri pozitivnom testiku a mozeme s tebou aj plakat nad zufalstvom alebo nestastim..lebo mne uz slzicky vybehli pri citani tbojich komentarov..ale rozhodnutie musis citit ty v srdci.. rob tak ako to citis..ako to naozaj citis a zabudni na vsetko co ti kto hovori.. kam ta taha srdce ?? Drzim ti silno palceky..posielam mega vela pozotivnej energie.. budem sa za teba modlit nech to vsetko dobre dopadne... 🍀🍀🍀🍀🍀❤🐘

slniecko4
21. mar 2017

Ahojte dievcata,co poviete? Kanalik..ci?

biba12
21. mar 2017

@slniecko4 nevyzerá to ako kanálik, je to hrubšie a ružové. Asi Ti ešte nemešká, že?

mamana4
21. mar 2017

@slniecko4 to vyzera na dve ciarky,nie na ducha 🙂

mamana4
21. mar 2017

@slniecko4 teda nie na kanalik :D

nikoleta_rapko
21. mar 2017

Ahojte velmi potrebuje radu som bezradna... je mozne ze jeden den mam dusika druhy den nic treti den dve ciarky jedna slabsia ale je tam viditela a dalsi den zasa nic? som 13DPO☹

olylili
21. mar 2017

@luta13 ďakujem 😊 veď to musím si zvykať do teraz len všetko ružové 😀

nivea777
21. mar 2017

@nikoleta_rapko ak testujes rozdielnymi testami,tak to je možné..Testuj rovnakým testom..Mamatesty gravitest robia duchov