icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ria294
21. mar 2017

@luta13 niekedy musíš vymazať niektorých ľudí zo svojho tel. zoznamu 🙄 Príde čas, kedy ti tí ľudia nič nedávajú už len berú....mala si ich v živote stretnúť a niečo si s nimi prežiť, ale to je všetko vaše cesty sa tym končia 😉 Ti, ktorí ťa milujú a berú , aká si, takí pri tebe zostanú navždy 😘

nikoleta_rapko
21. mar 2017

@nivea777 to mi je jasne praveze je to stale ten isty test preto to nechapem :( vcera som mala krasne dve ciarky a dnes nic a predtym tak isto a vzdy ranny moc...

nivea777
21. mar 2017

@nikoleta_rapko pridaj fotky ak máš a baby posúdia

nikoleta_rapko
21. mar 2017

@nivea777 jasne mam len som v praci tak az poobede

slniecko4
21. mar 2017

@biba12 dakujem. Nemeska este,dnes by som mala dostat.

slniecko4
21. mar 2017

@mamana4 dakujem za odpoved. 🙂

nivea777
21. mar 2017

@slniecko4 Testuj radšej inou značkou testov

biba12
21. mar 2017

@slniecko4 tak to vyzerá celkom dobre. Skús zajtra z ranného a uvidíš, poprípade počkaj do štvrtka (ak vydržíš🙂 ) a rozdiel bude viditeľnejší.

slniecko4
21. mar 2017

@biba12 tak skusim vo stvrtok. 🙂

domci1203
21. mar 2017

@trblietava niektori dr su hrozny. Brala by som im licencie momente. Na PCO lieky nie su zial msmt to aj ja uz dlho a nic z toho:( ale my budeme tehulky aj kvoli nasim problemom🙂 a budeme mat zdrave babatka🙂 len to chce cas a trpezlivost🙂 mna stale nepresiel pocit,ze sa to tento rok podari🙂 tak to bude aj u teba moja:*zasluzis si a dopeajem ti to z celeho ❤👶😘😉

tonjadabik2
21. mar 2017

@luta13 ja neviem kedy budem mat teraz ovulku..vobec netusim.. ked mi meskala ms..vobec neviem ako co bude asi pri vytokoch ze? vlastne ja som dostavala kazdy mesiac ms okolo 27,28. teraz som dostala 20teho.. takze kedy bude ovulka netusim.. poradis? som povedala manzelovi ziadny sexik ked nechces babo haha ta hned sa rozmyslel..hehe taze tak no.. ako zistim teraz ovulku???

alilka
21. mar 2017

Babule moje ďakujem vám za vašu podporu,vaše povzbudivé slová.. 😉 cítim tu od vás veľa opori a veľmi si to vážim.. Momentálne som v štádiu hľadania,zháňam nejakého odborníka,ktorý by sa ešte na mňa pozrel a potvrdil alebo vyvrátil to čo mi bolo povedané..Akosi vnútorné neverím tomu ,neviem prečo..Či to len v hlave mám,alebo je to ozaj tak..Ale prosto vôbec niesom presvedčená o mimomaternicovom..Vnútorné ma to poháňa inam a rozhodla som sa svoje pocity načúvať aby som neskôr nemala výčitky že som preto nič neurobila.. Spinenie ustalo,už skoro vôbec nespinim..Bolesti nemám žiadne tak uvidíme 😊😉

luta13
21. mar 2017

@domx Ahoj, si mojim prvym citanym komentom dnesne rano a hned som si aj poplakala, teda este mam slzy na licach...TAK NADHERNY KOMENT!...Tie 2 polozene otazky su presne to, co je dobre sa v tejto tazkej chvili spytat sama seba - su trefne a su velmi dolezite...No chcela som jej dat tiez na vyber nieco podobne, bud bojovat a verit, ze zdrave babätko je tam, aj ked ked Hcg stupa pomalsie, alebo sa nechat hned operovat bez rozmyslania nad otazkou: "CO KED?"...No ja som blazon a verim, ze by som bojovala do uplnej istoty, ze nie som tehulka, a ak by sa tehu na 100% vyvratilo, potom by som sa podvolila operacii...Tazke, velmi tazke ma alilka rozhodnutie, no je to len na jej rozhodnuti, na jej pocite, co citi...Ved kazda z nas citi, co je pre nas to najlepsie...Verim, ze coskoro sa dozvieme verdikt o jej zdravotnom stave, nech je akykolvek...Dolezite je, aby bola ona zdravotne v pohode, aj ked osud sa s nou kruto zahrava a verim, ze nepravom...Musim to takto napisat, aj ked nerada...Nech Boh stoji pri nej a ak je tehulka, tak aj pri jej babätku. AMEN...Prajem Ti krasny den a pohladkaj za mna brusenko 🤰😘

luta13
21. mar 2017

@alilka Boze moja, znova placem...Spravne si sa rozhodla, BOJUJ, ak mas tento vnutorny pocit, zeby babätko bolo v Tebe, bojuj a nevzdavaj to, ako pises, potom by si lutovala...Velmi na teba myslim, slzy mi idu...Precitaj si moj koment nad tym Tvojim tu, co som pisala o Tebe pre @domx...verim, ze Boh tentokrat stoji pri Tebe a ze sa coskoro dozvies spravu, ktora Ta popozenie vpred...Drzim Ti silno palceky...Si osudom trpko skusana zena, no to Ti dava silu nevzdat sa a bojovat!!!...Posielam ❤

bluebell0412
21. mar 2017

@alilka odkiaľ si ak sa môžem opýtať

mamana4
21. mar 2017

@alilka drzim ti palce!!si uzasna!

luta13
21. mar 2017

@ria294 mas pravdu!...No tato osoba sa neda uz nikdy vymazat z mojho zivota a on za to nemoze...Je to osoba, ktora so mnou stala pri oltari a sme spojeni naveky, az kym nas smrt nerozdeli...Som uprimna celu dobu, aj tak mi neveri...Aspon to teda obcas tvrdi slovne, ci len rype, je vo hviezdach 😉...No deti ho miluju, on ich tiez, neriesim ja uz nic, je to tak, ako to byt asi malo - prezili sme spolu doslovne peklo na Zemi, no ustalili sme sa, zijeme stereotypom a prezivame z dna na den, sme zdravi a to je najdolezitejsie...Ja som tiez velmi zlozita povaha a tvrdohlavec neskutocny...Ja mam v sebe vela trpezlivosti a lasky, aj ked nie je casto vobec opätovana, on ju drzi skrytu vo svojom srdci, je to dlhy pribeh a ina tema...Nechcem to rozoberat...Boh nas spojil a tak to ma byt...Je mojim osudom, aj ked nie "prave orechove", no ja neskladam svoje "ruzove okuliare" z nosa a nikdy ich ani nezlozim...Bez mojich snov a pozitivizmu by som tu uz davno nebola, ale niekde inde, s niekym inym a mozno by som mala menej ako mam teraz...Je neskoro menit cokolvek, takto to ma byt...Vzdy si to takto poviem, pretoze Boh to takto chcel, On mi dal jeho, aby som ho milovala navzdy a ucila ho lasku rozdavat okolo seba, aj ked nie som dobry ucitel a je to pre mna velmi narocne, ale idem dalej...Verim, ze raz bude davat plnymi priehrstami a ja sa budem spokojne usmievat, ze som to zvladla na vybornu...Rozpisala som sa uplne bokom od temy, no to som cela ja - blazon 😂...Prajem Ti krasny den...😀🌷🌞

luta13
21. mar 2017

@tonjadabik2 Myslim, ze podla toho, ktory den cyklu si mavala predtym ovulku...Kedze teraz si dostala MS 20.3. a ovulku mavas napriklad na 14 den cyklu, tak si od prveho dna cyklu (od toho 20.3.) prirataj 14 dni a vtedy by si ju mala mat...No zalezi na ktory den cyklu ju mavas bezne...Nemavas pri ovulke bolest vajecnikov, ci plodny hlien?...Aj podla toho sa mozes riadit...Najlepsie bude, ak si kupis, ci z netu objednas ovulacne testy a v case predpokladanej ovulky budes testovat na potvrdenie, kedy ovulka presne prebehne, aby ste sa priblizne trafili do nej...Tazko sa mi to vysvetluje, skus tie ovulacne testy...Aj tu si ich baby objednavaju od jednej kocky 😉...Inak Ti poradit neviem...Kedze to mas teraz cele poposuvane, musis si Ty odsledovat, kedy ovulka cca. bude...Prajem Ti krasny den 😘

alilka
21. mar 2017

@bluebell0412 som z Michaloviec..Ale momentálne sa snažím dobavit niečo v Košiciach..😊

bluebell0412
21. mar 2017

@alilka v Ke skús dr Melichova alebo Hojda keď som tam bývalá k ním som chodila oni ší v starej nemocnici ale dobry je vraj aj dr.Mit in na Ťahanovciach a v Šaci su vraj dobry lekari ale vlastnu skusenost tam.nemam

bluebell0412
21. mar 2017

@alilka Murin na Ťahanovciach

biba12
21. mar 2017

@alilka tak nech Ti to dobre dopadne. Držím palce a som rada, že bojuješ 🙂

chuchu86
21. mar 2017

@alilka -
Ahoj,
Je mi to ľúto strašne čo sa deje s tebou.
Ja by som ti poradila dr. Dankovcika, z Košíc
Je to veľký odborník.
Ďalší odborník je MUDr. Attila Anna v Rožňave.
Ja som prešla ku nemu keď som potratila v piatom mesiaci.
Držím palce

cvikla12
21. mar 2017

@alilka tak moc ti držím palce aby to nebolo mimomaternicove tehu. Stojíme pri tebe. Podľa mna si sa rozhodla veľmi dobre lebo si sa rozhodla srdiečkom. Večer som sa za teba pomodlila aby si bola v poriadku držím palčeky a myslím na teba 😘

alilka
21. mar 2017

@chuchu86 áno ku Dankovcikovi sa snažím dovolať ale nič..Nikde sa mi nedarí dovolať 😑😑

chuchu86
21. mar 2017

@alilka - no tam sa nedovolas.
Na ich stránke cez mail sa dá objednať.
Potom ti bude volať sestrička,
Napíš do mailu, že o čo sa jedná, aby hneď vedeli že to suri.

bluebell0412
21. mar 2017

@alilka na neho som zabudla nedovolia sa zatiaľ ax od 10.00 ordinuje pošlem ti ip

tonjadabik2
21. mar 2017

@luta13 ok diki odsledujem to

luta13
21. mar 2017

@slniecko4 vidim dusika, testuj zas za 2 dni...Drzim silno palceky 😉...Skus test znacky Lady max z Dr.max lekarne 🙂

alilka
21. mar 2017

@chuchu86 podarilo sa mi dovolat..ze uz maju aj precitanu sms ,ktoru som vcera odoslala..ze pohovoria s Dr. a ozvu sa mi spatne..🙂