Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava presne tak🙂 ja obdivujem našu @sofija18 pred nu klobuk dolu🙂...tak silnu a trpezlivu ženskú nepoznam🙂....ja občas sama to vzdavam ale presne ako si ty napisala ono to pride len to chce cas🙂.....a budeme sa tešiť, že sme tehuľky a budeme tie najlepšie maminky🙂.....každá žena ma poslanie na tomto svete byť matkou a nosiť pod srdcom dieťa🙂....len čas a trpezlivosť a sme mladé kočky takže naše telo sa dá ešte do normálu a bude fungovať ako má🙂
Ty bambula moja :-* dakujem velmi pekne..... ja cely dne rozmyslam nad nasou alilkou...... ja sa takisto priklanam k variante ze je tehulka.... neviem preco, ale ja to viem!!! Rozhodla sa spravne! Drzím nam vsetkym paste!!! Toto je predsa ,,naša téma" 😀
@luta13 niekedy človek stratí slova, aj keď je komunikatívny. Sú príbehy ľudí, ktoré zvierajú srdce, nevieme im pomôcť ale vieme ich aspoň vypočuť a stať pri nich, keď ostatní otáčajú hlavu opačne. Si človek , ktorému nechýba pokora a srdečnosť a si tu, aby si pomáhala ostatným , aby si ich učila viere a radovať sa zo života.....a to je pre teba zadosťučinenie vidieť tých ľudí sa radovať, tešiť sa, že si im pomohla sa usmievať ....všetko sa raz každému vráti, či už dobre, alebo zle. A to, že ty každému praješ len dobre a neprechovávaš v sebe zlosť, máš pokory na rozdávanie , to všetko sa ti v dobrom vráti a ty budeš šťastná a vďačná za všetko 😘
@ria294 DAKUJEM za nadherne slova, az mi zas slzy idu ❤❤❤...Kiezby si mala pravdu a mne by sa raz vsetko vratilo...Dlho cakam na to, no este asi nie je ta spravna chvila, ale viem, ze raz to pride a ja budem skutocne stastna a moj zivot naberie ten spravny smer...Boh mi v tom pomahaj! 😉
@trblietava no, ovu testik bol pozitivny..je ktdy mesiac. Ale aj tak ma moja stara doktorka (vcera som ju bola zmenit) vystrasila, ze mi nedorastaju vajicka..tak potom sa moze stat aj to, ze ovu test je sice krasne pozitivny, ale vajicka su nedozrete😕 Tak som zvedava co vymyslime s touto mojou novou, uz sa tesiim🙂 ty urcite nevahaj a zmen ju tiez, ved to nie je normalne mat taketo cykly a nic s tym nerobit. Ja by som bola na prasky takto vyckavat mrchu, este keby mi doktorka povie, ze mam anovulak. Mne staci ked sa mi posunie ovu, ze bude dlhsi cyklus a ja budem musiet dlhsie cakat😂 Takte ty necakaj a sup ju zmenit. Potom sa zacnu diat veci, uvidis, potom to pride🙏🏼😍❤ ja kazdy mesiac dufam, testujem, ale popravde..uz si ani neviem predstavit ze by tam tie dve vytuzene ciarky boli..prajem si to najviac na svete, asi potom omdliem od stastia ked to zbadam😍 Verim, ze nam obom zmena doktorky pomoze a budeme sa vytesovat spolu🙂
@luta13 zlatíčko mojou úlohou v tomto živote nie je niekoho rozplakať , ale potešiť 😘 Budeš šťastná a nájdeš samu seba, len ešte asi musíš nejaké veci pochopiť, asi to tak ma byť. Niekto svoje šťastie dostane do vienka a niekto si ho musí vybojovať počas života . A preto si ho viacej váži a keď na neho sadne, už sa ho nepustí 😘
@matik7 a ja sa tu budem vytesovat samozrejme s vami obomi 😀 ...Verim, ze coskoro 🙏 ...Boh vas zehnaj obe - @trblietava 😉
no babule tak som spat..lekar ma pozrel a len hlavou krutil co mu to ja vravim..ze ako ma chcu operovat ked nevedia ani co kde je..ze je to ciste barbarstvo a risk..preco mi to vlastne chcu robit.?..ze ci budu operovat hop alebo trop,ktory vajecnik im pride pod ruky..ze tehotna som bola ale plodik sa pravdepodobne vyplavil krvou,ale ze aj mimomaternicove sa da urcit az pri 1000 hcg minimalne..pytal sa ma ci som nejaky pokusny kralik,ze so mnou idu toto robit..ze to v ziadnom pripade..Endometrium mam nizke,ze nepozoruje ani rozsirenie vajecnikov..na lavom mi napisal ze mam pritomne corpus luteum(nerozumiem sa velmi do toho) :D a sliznica nizka zodpovedajuca proliferacnej faze..musim poriadne pokukat po nete cio to vsetko znamena..hned volal mojej gynde kedze sa s nou pozna a vravel jej len nech mi toto nerobia ze mi vezmu vajecnik..ze na to nieje dovod..mam byt nadalej sledovana z dovodu hcg..a dalej uz riesit s mojou..tak som zvedava ako sa bude tvarit a co povie zajtra ked k nej pojdem na kontrolne hcg..🙂 takze zatial tak..
@alilka no moja tak som velmi rada že ta nemusia operovat takže už len sledovat hcg a uvidí sa?No držím plačeky nech je všetko v poriadku.
@alilka ja by som asi zmenila dr
Som rada ze si dopadla ako si dopadla aj ked tehu nie je ale bude...😉
@luta13 testy tmavli lebo hcg mi islo hore..aj on mi napisal zaver:tehotenstvo neznamej lokalizacie..🙂
@kudusko ja po ovulke nemozem byt,ved naúposledy som mala ms 26.1..:) a ku endometrium je napisane,:nizke max.hrubka 0,43mm..ja sa do toho vobec nerozumiem..🙂
@domci1203 ale ako to ze to zlte teliesko tam mam??ja uz zas som z topho salena..:D
@alilka ahpj citam ta a som ti drzala palceky aby nakoniec vsetko bolo ok!no to zlte teliesko ti rastie aj pocas tehotenstva!mne kedze maly lezi dost vysoko a hned sa objavil aj lavy vajecnik(najprv doktor si myslel ze mam cystu pri plodiku)no. a to rastol a ked on si to odmeral povedal len tolko ze to nie je cysts ale zlte teliesko!
@alilka tiež tomu nerozumiem, veď žlté teliesko vznikne po ovulke a ak sa neoplodni vajíčko, tak žlté teliesko zaniká a príde ms. My tu už poniektore sme hádam pri tebe aj zabudli sledovať seba 😉To myslím v dobrom. No naozaj držím palce, nech sa toto celé už vyuzli ako to vlastne je, alebo bolo 🙏🙂
😂😂😂 ja som to tu cele zamotala..:D ja tiez uz tomu nerozumiem..🙂

@ejuska2586 všetky sme nedočkavé a nervózne juj už aby napísala čo jej povedali.