icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nita216
21. mar 2017

@alilka ked si ostala tehotna to zacalo rast aby podporovalo tehotenstvp tam zohrava ulohu progesteron akedze mas este v tele hcg ono sa nevstrebavalo ani neprasklo!

alilka
21. mar 2017

@nita216 ale mne to hcg v krvy ide stale hore..len pomaly..

nita216
21. mar 2017

@alilka tak to netusim preco ale moze tam byt este kustik z plodu alebo cely plod moznosti je viacej ked ti nenasli!mozno si. sa nevycistila poriadne a telo na to este reaguje!v kolkom tyzdni by si mala byt keby nie toto?

alilka
21. mar 2017

@nita216 asi v nejako 7tt..alebo tak..ja som od vtedy ani ms nemala len uz asi 12 dni spinim a nic..ale len tak slabunko..

alilka
21. mar 2017

takto to mam cele od DR napisane😝oslala by som rovno foto toho,ale nejde mi to..🙂 Uterus v AVF,velkost 7,59x3,4cm
Endometrium nizke,max.hrubka 0,43cm
PO:velkost 3,78x1,71cm
LO:velkost 3,4x2,86cm,na ovariu CL o primere 1,63cm
V adnexalnej oblasti nepozorujem rozsirenie vajickovodov.
CD:bez kolekcie
zaver:tehotenstvo neznamej lokalizacie... na lavom ovarium pritomne corpus luteum
nizka sliznica zodpovedajuca proliferacnej faze.
KONIEC 😂😂

nita216
21. mar 2017

u
@alilka keby si potratila tak by z teba by isli kusky slyznice a taka hrudka!mozno plodik sa tam niekde este drzi !max co by som si dala urobyt to je laparoskopicke vysetrenie!viem to je zasah do tela ale lepsie si to podstupit ako keby si mala komplikacie neskorsie!bo po spineni je pri potratte nutne aby si sa rozkrvacala aby sa vsetko vyplavilo!viem je to drasticke ako som napisala ale v oktobri som aj ja presla spontannym potratom!

chuchu86
21. mar 2017

@alilka - vidíš aký je rozdiel medzi Lekárom a lekárom?
P. Dankovcika poznám aj osobne, je simpos a fešák 😁
On mi potvrdil že bábo je ok
Dúfam že všetko dopadne dobre
Držím palce

biba12
21. mar 2017

@sofija18 jeej to vyzera nádejne tie testy.🙂 moc ti prajem nech ti to konečne vyjde. Zaslúžiš si to..

simuska99
Autor odpoveď zmazal
olylili
21. mar 2017

@simuska99 krásny gratulujem aj ja konečne po dvoch babach chlapček a presné tiež bol otočený chrbtom hore ale potom som videla pekne pusinku očká a noštek podobá sa na mňa 😀👶

simuska99
21. mar 2017

@olylili a bývalo ti zle ?
Lebo mne ako katastrofa ...
Takze som aj tušila že bude chalan lebo pri malej som mala skvele tehotenstvo ...

olylili
21. mar 2017

@simuska99 bolo do 16tt ale to aj pri prvej jedine pri druhej absolútne nič 😊

sofija18
21. mar 2017

@biba12 ďakujem moc 😘

karmela
21. mar 2017

@simuska99 jeeeej moja blahoželám takze budete mat krásny párik 😍 Teším sa s vami a pekne tehulkujte naďalej..

mawiya
21. mar 2017

@luta13 no stale ma to stve, hlavne preto, ze rok a pol predtym som mala MA a potom mi museli vziat zdrave mimi len preto, ze sa uchytilo mimo. Ale mam krasnych dvoch synov a stale verim, ze este mimi mat budem. a dakujem

simuska99
21. mar 2017

@karmela áno moja ďakujeme 😘

zunajda
21. mar 2017

@luta13 už sa neviem dočkať piatku...dúfam, že hcg stúpa a všetko je ako má byť 😉

sofija18
21. mar 2017

@zunajda uz ani krajší nemôže byt 😘❤❤❤❤❤👍super 😘vsetko bude určite v poriadku 😉

domci1203
21. mar 2017

@alilka ako drzim palce nadalej nech sa tato zahada vyriesi v uspesny koniec🙂 ja takto pred rokom som mala podobne co ty len s tym ze hcg tehu potvrdilo ale zial potom som zacala spinit a hcg mne klesalo a tak v 4-5 tt plodik sam odisiel,ale mna ptm dr sledoval odberom krvi aby hcg malo hodnotu aku ma mat v norme.

domci1203
21. mar 2017

@sofija18 silno drzim palce😘aby sa tento mesiac zadarilo🙂 velmi velmi ti to prajem zasluzis si to👶. Ako kazda jedna snazilka co tu je🙂

ria294
21. mar 2017

@luta13 moje ty baran a ja býk 😉 Dve tvrdohlavé a bojovné 😘

luta13
21. mar 2017

@olylili fajn clanok, clovek co sa vsetko nedozvie 😉

luta13
21. mar 2017

@zunajda nadherne //...Velmi sa tesim na "TVOJ PIATOK" s Tebou, budes usmiata a stastna...Verim tomu...No uzivaj vsetko, pocity su urcite nenahraditelne a tazko popisatelne slovami...A ked este uvidis neskor svoju fazulku, to budu slzicky stastia...Prajem vam dobru noc 🌜🤰😘

luta13
21. mar 2017

@simuska99 Gratulujem k syncekovi a prajem len a len zdrave tehulkovanie az do stastneho konca...Uz si za polkou tehu, citis uz aj pohyby, ci zatial este nie?...No uzivaj vsetko, je to uzasne...Fotecka maleho princa je super 😉👶😘

luta13
21. mar 2017

@mawiya Verim, ze Ta to stve, mna by to stvalo do konca zivota...No zaroven verim, ze sa vam este podari zdrave babätko a hlavne bezproblemove tehulkovanie...Prajem Ti to z celeho ❤ 😉

cvikla12
22. mar 2017

@zunajda ukážkový testik moja teším sa s tebou. Nebojkaj sa určite bude všetko v poriadku 😘

cvikla12
22. mar 2017

@simuska99 blahoželám ku krásnemu princovi a želám veľa zdravíčka.

zunajda
22. mar 2017

@sofija18
@luta13
@cvikla12 Ďakujem krásne! 😘 V piatok dám vedieť, čo mi povie doktor.😉

simuska99
22. mar 2017

@luta13 vieš čo ja som cítila už take jemne v 13tt ☺️A ďakujem 😘