Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
takto to mam cele od DR napisane😝oslala by som rovno foto toho,ale nejde mi to..🙂 Uterus v AVF,velkost 7,59x3,4cm
Endometrium nizke,max.hrubka 0,43cm
PO:velkost 3,78x1,71cm
LO:velkost 3,4x2,86cm,na ovariu CL o primere 1,63cm
V adnexalnej oblasti nepozorujem rozsirenie vajickovodov.
CD:bez kolekcie
zaver:tehotenstvo neznamej lokalizacie... na lavom ovarium pritomne corpus luteum
nizka sliznica zodpovedajuca proliferacnej faze.
KONIEC 😂😂
u
@alilka keby si potratila tak by z teba by isli kusky slyznice a taka hrudka!mozno plodik sa tam niekde este drzi !max co by som si dala urobyt to je laparoskopicke vysetrenie!viem to je zasah do tela ale lepsie si to podstupit ako keby si mala komplikacie neskorsie!bo po spineni je pri potratte nutne aby si sa rozkrvacala aby sa vsetko vyplavilo!viem je to drasticke ako som napisala ale v oktobri som aj ja presla spontannym potratom!
http://najmama.aktuality.sk/clanok/236241/preco... niečo na čítanie
@alilka ako drzim palce nadalej nech sa tato zahada vyriesi v uspesny koniec🙂 ja takto pred rokom som mala podobne co ty len s tym ze hcg tehu potvrdilo ale zial potom som zacala spinit a hcg mne klesalo a tak v 4-5 tt plodik sam odisiel,ale mna ptm dr sledoval odberom krvi aby hcg malo hodnotu aku ma mat v norme.

@alilka ked si ostala tehotna to zacalo rast aby podporovalo tehotenstvp tam zohrava ulohu progesteron akedze mas este v tele hcg ono sa nevstrebavalo ani neprasklo!