Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2 noo tak to je,cele uz az smiesne mi to pride..to je ako v zlom sne toto..natahuje sa ato ako guma v gatiach..jeden lekar povie to,druhy to hned vyvrati..no a rozhoduj sa..🙂 tehotna som bola urcite,a teraz je otazne,co s tym budue dalej,ci zacne klesat hcg samo a vyplavy sa to,alebo bude rast a predsa nakoniec ma budu musiet otvorit..dnes mam ist znova na hcg,alr od vcera mi dost vyrazne uvolnili prsia,tak snazim sa verit ze je to tym ze to hcg zacala klesat..dufam v tom..🙂
@alilka Joj moja. Dúfam, že sa to samo vyplaví, aby Ťa nemuseli otvárať. Silno držím palce.
@alilka akoze v co dufas? Ze tinklesa? Akoze ze niesi tehu? Ach toto je tazka matematika.. Ape zase z jednej strany ked sa nato pozriem tak je lepsie vediet nacom si ako nevediet..no nie? Na hcg? To co je? Akoze tehotna niesi hej? Ahaa.. Tak vhod utekaj a daj vediet.
@tonjadabik2 ano dufam v to ze mi kledsa hcg..HCG vylucuje plodik,takze ja ho niekde mam,len nevedia zistit kde..cize pre mna je teraz lepsie aby sa nezvysovalo,ale aby kleslo a telo sa s tym vysporiadalo samo a ja som samovolne potratila..lebo ak to bude nadalej stupat,budu ma musiet otvorit,aby zistili kde ten plod je a vybrali ho,lebo v maternici nieje..preto je tam podozrenie na mimomaterniceva..a radsej potratit ako prist aj o vajcovod..normalnne tehotenstvo z toho uz nebude..
@alilka ahaa to mi je luto.. Ach aj taketo veci sa deju.babetko malinke.. Tak bude niekde..vo vajecniku moze byt..alebo niekde.chudiatko malinke az do placu mi je. Ja som taka citliva vies..chudiatko malinke.musi zomriet to nieje fer..je to smutne. A kedy ides na to HCG dnes?
@tonjadabik2 okolo 9.30 idem na krv a vacsinou do 2 hodin su vysledky..🙂
@alilka ach..urcite budem nervozna a budem cakat ako ti dopadnu vysledky. A dokedy chcu cakat kym potratis? Samovolne..kolko mas casu?
@tonjadabik2 uz z toho ani niesom nervozna..stale ten isty kolobeh..ja takto chodim uz vyse tyzdna kazdy druhy den na hcg..do teraz slo hore tak uvidim co bude robit dnes..nemam urceny termin..u nas ma uz chceli dnes operovat ze to isto bude mimomaternicove a vezmu mi vajcovod..na vlastnu ziadost som vcera isla do ineho mesta k jednemu odbornikovy a ten mi povedal,ze v ziadnom pripade si nemam nechat odobrat vajcovod,ze zatial na to nieje vobec dovod..tak preto uvidim co bude dalej..
@alilka ahaa..tak si ho nedaj vziat jasne. Len ti musia najst to babetko nech sa uz pohnes dalej. Ja mam tie problemy a tiez rozmyslam ze aa dam k inemu Dr..zenskemu..ahaa a ty si odmietla operaciu? Ahaa ale oni nemoze len tak odobrat vajecnik a hotovo. Nech najdu babo a hotovo. Uz za hodinu idea..som nwrvozna za teba.
@tonjadabik2 presne tak..nemozu len tak..a ja sa len tak nedam..ved som mlada zena..budem si bojivat za svoje,kym to bude zo zdravym rozumom..a aj budem vidiet ze uz je to nutne,necham sa..inak nie..🙂
@sofija18 testik ti pekne ukazuje čoraz viac a viac čiarku 🙂 budeš tehuľka Gratulujem nech je všetko v poriadku 👶

@ariana195195 testiky od sofije su ovulacne, nie tehu ☹...No aj tak jej vsetky tu drzime placeky, nech si co najskor najde na tehuteste vysnivane // 😉...Ty ako pokracujes, drobcek uz kope, ze? Prajem vam krasny den 🌞🌷😘
@alilka Si si ista ze tehu nie si uz?...Myslim to tak, ze veris tomu, ze babätko uz nezije? - prepac, ze to tak blbo pisem...No ja by som tomu verila 50:50, kym by ma na 100% neuistili o jednej, ci druhej moznosti...Myslim na Teba, nech mas vysledky take, ako si prajes...Boze, nech Ta uz netrapia a nech Ti daju jasny verdikt, co s Tebou je, lebo toto trapi aj mna uz...Ako Ti musi byt teda neviem si predstavit, no musi to byt dobry zaberak na psychiku...Vela sil prajem nedalej 😉🙏😘
@patkaamirko ahoj, co mas noveho, princeznicka uz kopka v brusenku? Pohladkaj ju za mna babiku nadhernu...No a kedy mas najblizsiu kontrolu, ci sono?...Prajem vam krasny den 😉
Baby dnes HCG 219..😑😑 jooj nech už začne het klesať..
@ariana195195 zlatíčko to sú ovu testy ❤😘sledujem si ovulku, vyzerá ze príde normalne ako ma, lebo minuly cyklus došla až na 21 DC 😑a nic z toho
@olylili
@alilka Nechcem obhajovať lekárov, ale myslím, že majú trošku viac skúseností, ako my tu na koníkovi. Alilka mala poslednú ms pred dvomi mesiacmi. Keď jej HCG stúpa, dlhodobo špiní a za ten celý čas nenašli náznak tehotenstva v maternici, tak je tam tá možnosť, že je to mimomaternicové. Nie sú preto ani mäsiari, ani neprofesionáli. Alilka, držím ti veľmi palce, aby ste dnes už na niečo prišli. Musí to byť o nervy, čo prežívaš.
@peppermint ja už neviem čo k tomu všetkému vlastne vôbec napísať.. Podozrenie je lebo HCG ide hore ale preto nemusia hneď vyberať celý vajcovod keď ani nevedia .Nemyslím si že mi chcú zle ale 3lekari a 3rozne odpovede. Tak čo teraz robiť?..Je to na hlavu..
@alilka Je to ťažké rozhodnutie. Verím, že sa rozhodneš správne!

@alilka mojecko zlate ta co totu citam? Ach ja stale verim a ani ty neprestavaj verit.velmi na Teba myslim a drzim ti palce. Akoze nemozu najst babetko? A chceli ti vybrat vajecnik? Akoo..no nie! Nedaj sa. Ved aksi tak sa ukaze no nie? A ak niesi..tak coskoro budes. Neboj. Drzim ti palce a daj vediet ako si dopadla u tej Dr..