icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

olylili
22. mar 2017

@peppermint sú poniektorí doslova mäsiari ten názor mi nezoberie nikto prešla som peklom pri prvom pôrode vďaka nim že pochybili a stali vtedy nadomnou siedmy a dvaja z ara nie sú bohovia tak im netreba až tak bezhlavo dôverovať

alilka
22. mar 2017

@peppermint ja už nechápem prečo sa mi vôbec toto deje..Veď chcem byť len mamou nič menej a nič viac..Už som si toho preskakane dosť ohľadom toho tak nech to už skončí a môžem sa aj ja tešiť zo zdravého tehulkovania a potom bábätká..To až toľko veľa chcem?😔😔

peppermint
22. mar 2017

@olylili Ja som písala o tejto konkrétnej Alilkinej situácii, nie o tvojich predošlých negatívnych skúsenostiach. Ja som jej len radila, aby si radšej dala poradiť od odborníkov ako od mamičiek.

olylili
22. mar 2017

@peppermint no to sú mi fakt odborníci 👍

luta13
22. mar 2017

@alilka nemozu Ti len tak vziat vajcovod, ci vajecnik!!!...Ak povies, ze s tym nesuhlasis, pripadne podpis dajaky papier o tom, ze s tym nesuhlasis, aby Ti vzali vajcovod, kym nie je problem piamo v nom a nie si kvoli tomu v ohrozeni zivota! 😖

soncita22
22. mar 2017

Ahojte zienky moje! 😘 Po dvoch mesiacoch sa hlasim aj s meskajucou ms,bolestou v zaludku a zlym travenim-a to mam upravenu stravu uz treti mesiac...Bojim sa testovat,aby som nebola zase sklamana...a aj preto,lebo sme sa velmi nesnazili,kedze mam od tohto mesiaca novu pracu...a zaskakujem zienku na MD...vsetci sa mi smeju,ze sa to nalepi aj na mna co si samozrejme v duchu prajem...😜
Citala som si asi 30 stran co vsetko sa tu pomenilo...joooj ale ste mi chybali! 😄
@alilka moja ako sa mi mas?Uz sa citis lepsie?

tonjadabik2
22. mar 2017

@alilka no ahoj ako si dopadla??? sme rano pisali..citala som ze ti to stupa..tak niekde to babetko je. len kde? ci mas este nieco nove?co ti povedali??????

alilka
22. mar 2017

@soncita22 ahoj..ja sa mam dobre,aj sa citim dobre,len trocha teraz dava zaberat psychike..:D alle to prejde,len si doriesim to co sa momentalne dej..ked si citala 30 stran do zadu,tak si to musela zaevidovat..no prosto som zahada..:D a ty na co cakas??testu rychlo..🙂 kolko ti meska?..:D
@tonjadabik2 nie nove neviem este nic nebola som este s doki..ale neskor pojdem..predtym tam nebola este..

tonjadabik2
22. mar 2017

@alilka a kedy tam pojdes??? ta sak nezaspim..nerob srandy

karmela
22. mar 2017

@luta13 a ďakujem za ❤️ 😘

sticker
alilka
22. mar 2017

@tonjadabik2 dnes este ale az tak mozno oklo 16tej nech zasa zbytocne necakam..dnes som tam odsedela vyse hodiny a doktorka este stale nebola na ambulancii,operovala..takze tak..🙂

soncita22
22. mar 2017

@alilka Dnes by som mala dostat...takze este skoro! 😊 Pockam si este na testovanie...niet sa kam ponahlat..sice vek ma uz trosku zacina nahanat ale nevadi...😂
Ano,citala som co sa deje...😢 Tak ako aj mnohe dievcata,aj ja verim tomu,ze babatko tam niekde je a caka len na to,kym to zistis a kym ho uvidis...🍼

karmela
22. mar 2017

@alilka ahojky a neskoršie otehu je vylúčené určite? Si z Ke ja tiež ešte byt na tvojom mieste zašla by som za odborníkom na sono primár Dosedla v Šaci mne zachránil malú aj život..skús ešte zájsť tam..lebo otvoriť tá a hľadať v ktorom vajcovode je babo to akože tak skúsim pravý a ak nič tak ľavý? A Hcg stúpa však?

alilka
22. mar 2017

@karmela vcera som bola v KE za Mudr.Dankovcikom..bola aj verzia toho ci som nemohla otehu neskor po potrate,ale nie..Hcg stupa ale velmi pomaly..plodik niekde je ale nik zatial nevie kde..tak musim cakat..:/ale hop alebo trop so sebou robit nenecham..🙂
@soncita22 ano babatko tam niekde je,len nik nevie kde, a s istotou je ze nieje tam kde by malo byt..takze teraz by bola pre mna "vyhra" aby zacalo klesat hcg a plod sa vyplavil sam z tela..ale zatial to tak u mna zial nevyzera..🙂

biba12
22. mar 2017

@alilka daj vedieť, čo povedala lekárka. Držím Ti palce, nech sa to konečne dorieši a Hcg začne samo klesať a Ty začneš nanovo.

katka6161
22. mar 2017

@cvikla12 to ti verím 🙂 to budete mať krásny zážitok 🙂

cvikla12
22. mar 2017

@katka6161 moja som nechápava. Aký zážitok?

katka6161
22. mar 2017

@cvikla12 som tu nebola od soboty a som odpísala na to, co si pisala ze sa tesis na ultrazvuk a tak 🙂

cvikla12
22. mar 2017

@katka6161 jaaaj no tešíme sa takto o týždeň už budem kľudná keď zistím že je všetko v poriadku 😍

katka6161
22. mar 2017

@cvikla12 bude neboj sa 🙂 potom musíš pridať foto ako ste porástli 🙂

cvikla12
22. mar 2017

@katka6161 jasné aj sem dám a aj album doplním aj bruško odfotim.

ariana195195
22. mar 2017

😅 oo asi som zle videla prepááááááááááááááááč ale aspon si sa zasmiala moja 😇

karmela
22. mar 2017

@alilka no ale ak si otehu neskôr tak drobca možno ani nevidiet preto nevedia kde je..Testy silnejú každým dnom či len na krv chodíš? Áno čítala som že si bola u Dankovcika aj ja som uňho bola s malou v 5mes..držím ti palce nech sa z toho predsa len vykľuje neskoršie otehu v maternici neviem mám z teba pocit že si tehuľka a babo ešte nieje vidieť lebo je skoro..a hlavne nech ste zdraví ty a po prípade aj drobček aby ho zbadali že je na správnom mieste..

ariana195195
22. mar 2017

@luta13 asi som zle videla neviem ❤ ale držim palce tiež silno nech je všetko v poriadku

alilka
22. mar 2017

@karmela myslim,ze sanca normalneho tehu nieje mozno..hcg mi stupa velmi pomaly..malo by sa zdvojnasobovat a mne aj teraz po 2 dnoch stuplo zo 185 len na 219..malo ist dvojnasobne hore ak by to bolo dobre..🙂

ariana195195
22. mar 2017

sofija18 😅 oo asi som zle videla prepááááááááááááááááč ale aspon si sa zasmiala moja 😇 ale držim tuho palce nech je všetko v poriadku

sofija18
22. mar 2017

@ariana195195 to je v pohodke 😘😘no bodaj by mi uz takto silneli tehu testy ❤👍a ďakujem moc ❤😘

ria294
22. mar 2017

@sofija18 ďakujem 😉 za info

sofija18
22. mar 2017

@ria294 ❤😘

patkaamirko
22. mar 2017

@cvikla12 Ahoj, my sme na 100 % cítili 1.krat sdriecko presne 12+0tt o pol noci 🙂 tiež sme boli tak nižšie, skôr do boku ako keby do slabin, ja používam na to olej detsky.Od toho dňa sme počuli a nemusela som už hľadať, ami tlačiť.Hneď som vedela kde mám hľadať 😃