Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@babulinka29 no tak kym nepride skutocna ms a nie je negativny tehu test stale je nadej 🙂 drzim ti palce 🙂 my este deticky nemame, teraz sa snazime prvy krat takze ani neviem co mozem cakat ake tehu priznaky... len viem, ze mam aj zdravotne problemy, teraz som aj prvy cyklus brala horm.lieky, takze sa snazime 3.mesiac a ms mi stale zacina spinenim, tak preto si nerobim velke nadeje ani tento mesiac... len neviem preco nas tak osalia ti duchovia na testoch
@erijan no my sa snažíme už rok aj tri mesiace a nemyslela som si ze to pôjde tak ťažko nakoľk-o pri oboch som hneď otehotnela pri prvom do pol roka a pri druhom hneď ako som vysadila antiku tak za mesiac som bola tehotná. A teraz sa nejako nedarí.ale tak nevadí máme naplánovanú dovcu tak som si povedala ze ak sa teraz nezadari už to nebudem riešiť...začnem chudnut a tešiť sa na dovolenku🙂🙂🙂a žiadne sledovanie príznakov🙂🙂🙂
@babulinka29 ved uvidis, este nic nie je stratene 😉 pockaj este par dni a mozno z mysleneho knalika bude krasna druha ciarka 😉
@erijan ja mam uz asi 2 dni co som mala dostat a nic a cca v pondelok som mala tiez taky hnedy vytok si myslim no uz ide potvora a nist tak vyckavam s velkym ocakavanim. Aj pri prvom som mala obdobny vytok. Takze dievcence drzme si silno prsty a nech nas duchovia nestrasia a ukazu sa naplno :D
Dobry .uz mi z toho sibe. Jeden ukaze ducha a druhy nic. A raz mi digitalny ukaze minus a druhy take prerusovane plus. Tak som ci nie. Mam tyzden do menzesu. Dakujem za radu. A rapid clear nic.
dievcata a nemoze byt, ze na tych tehotenskych testoch po namoceni nejak presvita farbivo v tom mieste kde sa ma objavit ta druha ciarka a to robi tych dusikov ??? 😨
ja ked som bola v januari prvy krat tehotna tak sa mi jednoducho nieco nezdalo na mne... taky pocit som mala..a hlavne ma nezvycajne prsia boleli ...
...rozumiete tomuto, ze ta ciaka druha je viditelna viac, ako vcera, slabo ruzova, ale tak nizko? Tehotenský test hCG Baby duo
@erijan ahoj tak ja som si dnes urobila dalsi a je uz vidiet viac 🙂 tak asi kazdym dnom bude silniet aspon dufam 🙂 a na tvojej fotke tak isto vidiet ciarku 🙂 ktory dpo si?ja som vcera bola 8dpo
@lucyika ahoj ja som mala tento test v prvom tehu,ale robila som ho az ked som bola v 5tyzdni tak mne ukazal silnu ciarku na tom istom mieste kde ju mas ty 🙂
@daniela996 ďakujem za reakciu, zarazilo ma, kde sa objavila, ved cas ukaze :o), dakujem
@daniela996 no ja mam dnes termin ocakavanej ms... testy ukazuju tak, ale prislo mi od vcera hnede spinenie, tak neviem ci su blbe testy, alebo co sa to deje... urobila som este jeden do tretice 😀

no tak kym nepride skutocna ms a nie je negativny tehu test stale je nadej 🙂 drzim ti palce 🙂 my este deticky nemame, teraz sa snazime prvy krat takze ani neviem co mozem cakat ake tehu priznaky... len viem, ze mam aj zdravotne problemy, teraz som aj prvy cyklus brala horm.lieky, takze sa snazime 3.mesiac a ms mi stale zacina spinenim, tak preto si nerobim velke nadeje ani tento mesiac... len neviem preco nas tak osalia ti duchovia na testoch 😠