icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lucyika
1. jún 2014

@erijan este si zakazujem tesit sa, aj minuly mesiac mi ukazali 2 testy duchov, aj ked tato ciarka sa ukazala podstatne skoro na teste, ako som testovala, uz psychika pracuje, sa mi zda tenka a nizko 😖 testnem v sobotu ( uz vidim, ako vydrzim :D)

srnovrat
1. jún 2014

Ahojte baby prosim Vas vedely by ste mi dat foto testu do negativu ..neviem ci mi uz sibe alebo tam naozaj daco je dakujem

srnovrat
1. jún 2014
erijan
1. jún 2014

@lucyika je to zvlastne, ze niektore testy ukazu duchov a pri tom to nie je tehu 😠 nic ine neostava,len vydrzat a cakat 😉

lucyika
1. jún 2014
lucyika
1. jún 2014

@erijan ved sa skor ci neskor snad dockame :o) ( ale radsej skor, dufajme ;o)

srnovrat
1. jún 2014

@lucyika dakujem no tusim nevidim ale aj tak dakujem

erijan
1. jún 2014

@lucyika 😉 presne tak

daniela996
1. jún 2014

@lucyika za malicko 🙂 drzim palce aby nam to vsetkym vyslo 🙂

daniela996
1. jún 2014

@erijan tak ty to uz mas iste 🙂 zeby sme uz blahozelali 🙂 no ja som to cakala tak som si skor urobila testy a zatial vychadzaju tmavnu 🙂 uvidim v piatok je den bud alebo 🙂

erijan
1. jún 2014

@daniela996 juuj tak u mna este nie je nic iste...este sa mi mozno do zajtra spusti mrcha mrchava a bude po predcasnej radosti 😠 mne sa to nezda, ze takto spinim, mne presne takto zacina ms, takze zajtra budem mudrejsia 😉 to tebe gratulujeme, u teba sa to vyvyija tak ako ma 😉 len nech ciarocka pekne tmavne 😵

timi1210
1. jún 2014

Prosím Vás babenky vidíte na tom teste niečo alebo si namyslam :(

daniela996
1. jún 2014

Tak ja som citala vela ze zeny zvyknu trosku spinit krvacat ked sa zahniezduje,tak to moze byt tvoj pripad kedze peknu ciarku mas 🙂 ja som nemala nic v prvom tehu iba take chute 🙂 no u mna tiez s radostou este pockam 🙂 v piatok urobim dalsi test ak nepride mrcha 🙂

daniela996
1. jún 2014

@timi1210 ahoj tak ja tam vidim nieco slabucke 🙂

lucyika
1. jún 2014

@timi1210 tiez sa mi zda, ze sa crta, velmi slabucko...skus o par dni dalsi test a porovnas

timi1210
1. jún 2014

Ďakujem pekne no skusim testovať o par dni hadam to nieje plany poplach 🙂

siska2027
2. jún 2014

@erijan mne to spinilo zo 2-3 dni som si myslela ze uz sa to rozbieha a vcera som robila test a ciarky su pekne ruzove obidve druha sice este slabucka , ale je. Ak ti na teste ukazuje druha ciarocka do ruzova tak to je baby ak biela tak to presvita ale to by musel test uschnut aby presvitalo. drzim prsteky ja ku dr pojdem tak o 2 t najskor, drzim prsty nech su ciarky 2 🙂 a ozaj kolko mas do mrchy ci uz mala prist ?

reva6
2. jún 2014

@ajkacovi ja mam este 2 dni ale pojdem do mest dnes kupit este test..... velmi ma bolia vajecniky a prsia tak hadam ......

ajkacovi
2. jún 2014

@reva6 no tak drzim palce aby neprisla tak daj foto potom 🙂

babulinka29
2. jún 2014

@reva6
@ajkacovi
ako ste na tom baby? ja som už netestovala myslím, že u mňa to bol iba kanálik a tak som verila...ms ešte nedorazila ale už druhý deň pociťujem podbrušku a teplota už druhý deň 36,7 takže to vidím na ms ☹

reva6
2. jún 2014

dam.... ak budu // tak dam 🙂 len dufam ze ta bolest vcerajssia tych vajecnikov bola koli tomu :D

reva6
2. jún 2014

@babulinka29 ja mam az v stredu dostat .... inak baby .. mam otazku :D aj ked asi to bude smiesne :D ale no neda mi to :D ja si osobne myslim ze fakt sa daco deje ... ale .. stalo sa vam uz ze po fakt dobrom orgazme ste sa nahle rozplakali :D samozrejme ked ste boli tehotne myslim :D haha

babulinka29
2. jún 2014

@reva6 No moja tak to ani neviem lebo si to ani nepamätám ale mne sa to stáva niekedy aj keď som neni tehotná 🙂 Ja mám zase v poslednej dobe také stavy, že nemám vôbec chuť na sex takže tiež neviem čo sa deje...ale moje podbruško asi už dáva na známosť, že mrcha príde....i keď stále v kútiku duše dúfam, lebo ako som sa dočítala, tak baby niektoré mali práve tento príznak, že sa cítili presne ako na ms tiež bolesť v podbrušku a mňa posledné dni len pichalo také jemné pichanie som mala najskôr v pravom potom v ľavom ale dnes to už je celé podbruško

reva6
2. jún 2014

@babulinka29 tazko to je .. :D ked nevieme ze co tou bolestou nase podbrusko mysli....🙂 ja nechcem moc verit lebo potom budem sklamana.. ale no... tak ak tak dam poobede vediet.....

babulinka29
2. jún 2014

@reva6 no však to že preto si nerobím radšej test a počkám na ráno aká bude bt a podľa toho uvidím ale asi klesne mám taký pocit...držím palce nech sú tam dve // 🙂

ajkacovi
2. jún 2014

@babulinka29 tak ja nic to boli kanaliky potom lebo vcera som to dostala.. Drzim ti palce 🙂

babulinka29
2. jún 2014

@ajkacovi no ja to čakám zajtra aj u mňa len kanáliky už bolí podbruško ☹

reva6
2. jún 2014

@babulinka29 no baby ..... vyzera to na negativ .. :/

janaochi
2. jún 2014

@reva6

reva6
2. jún 2014

ja newiem... nezda sa mi ze by tam nejak extra daco na tom teste bolo... a pochybujem ze by mi to este neukazalo...