icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ikonica
23. mar 2017

ale neviem ci som si mena nesplietla.. nevadiiii

ikonica
23. mar 2017

@trblietava no ja som doposial nic vazne s nim neriesila... chodila som tam len na preventivy... az teraz som tam trosku castejsie chodila... neviem posudit...je v pohode... niekedy je viac ukecany niekedy menej.. ale celkovo v pohode... vies ja som mala predtym ochtinsku.. popri nej su vsetci ostatni lekari asi lepsi... to len moja skusenost.. nechcem ju urazit 🙂

trblietava
23. mar 2017

@ikonica rozmyslala som aj na Ligusom ale co som sa popytala v okoli tak vraj sa pohorsil ze uz nie je ako kedysi...tak som skusila Dandara a uvidime 🙂 moja dr ani nevedela co mi dala za tabletky...prid po kartu a ona co ste sa zlakli toho clostylbegitu?a ja ze nie ved sme nasadili len inofolic...a ona ved to staci ked sa snazite len 5 mesiacov...a ja ze pani doktorka to uz bude rok 😀 hrozne

ikonica
23. mar 2017

@trblietava heh... uzasne.. no drzim palce nech ti dandar pomoze... a beries uz ten inofolic?

miriamn76
23. mar 2017

@trblietava ano mala a nevidela som v nich rozdiel. Rozdiel je az teraz ze ma bolia tak zboku a bradavky. Inak tie ma svrbeli a stipali pred mrchou to bolo akurat ine normalne som to nemala

miriamn76
23. mar 2017

@ikonica tak drzim palce nech sa podari ☺

trblietava
23. mar 2017

@ikonica nepoznam ju ale ak si nebola spokojna s jej postupmi ci pristupom necitila sa u nej dobre urcite je naj riesenie zmena doktora 🙂 nezacala som brat imofolic pockam radsej co mi nasadi dandar..ale inofolic je podla mna len doplnkovy vitamin ked je zena v poriadku...a ja po hormonalnej stranke nie som tak uvidime co na to dandar.mozno mi tiez poradi uzivat aj inofolic, ty nieco beries?

trblietava
23. mar 2017

@miriamn76 hmm tak uvidime no ja mam klasicku predmrchovsku bolest 😀 to stipanie bolo asi neprijemne ale stoji to za to 😉 kedy budes vediet co cakate? To je este asi skoro vsak? 🙂

miriamn76
23. mar 2017

@trblietava to je este skoro 9 aprila ideme na prenatalnu diagnostiku no pochybujem ze uz bude nieco vidiet☺. Ja si myslim ze dievcatko tak uvidime ale nech je aj chlapcek hlavne aby bolo malinke zdrave a v zdravi sme vydrzali az do porodu☺

ikonica
23. mar 2017

@trblietava ja teraz len femibion a pijem alchemilku a z casu na cas si dam tinkturu alebo caj z leuzey sustivej (marali koren)... doktor mi zas predpisal kuselinu listovu, femibion su vyhodene prachy podla neho... ale doberiem ho uz... mam este dva cele baliky inofolicu a este niekolko sackov k tomu... ale asi to nebudem brat... mam pravidelny cyklus a nemam ani PCO... uvidim este... mozno ho dam priatelovi :D ved berie folandrol a ten tiez obsahuje zlozky inofolicu...

inac ochtinska bola aspon podla ohlasov mojich znamych a recenzii na nete asi jedna z najhorsich lekarok v po...

ikonica
23. mar 2017

@miriamn76 dakujem... dufam ze sa nam podari.. najlepsie do dvoch mesiacov... ale.. kedy to bude, vtedy to bude... hlavne nech bude :D a nech to nedopadne ako minule....

trblietava
23. mar 2017

@miriamn76 tak to mas pravdu je to jedno hlavne nech je zdravucke 🙂 a niekde som pocula ze ked sa podari pred ovulaciou tak ke to dievcatko a ked pocas ovu tak chlapcek, neviem co je na tom pravdy...no aj tvoj vnutorny pocit ti vela napovie 😉 este sa da urobit aj domaci test so sodou bikarbonou kamoska robila a vyslo to len neviem ako to presne bolo 😀 urcite vsetko dobre dopadne drzim palce nech je mu u mamky dobre pekne celych 9.mesiacov ❤

patkaamirko
23. mar 2017

@cvikla12 koli akej ? Ja som tiez mala ten screening test a trval 3 minútky.Potom mi zobrali ešte krv a bolo..Tak super budeš mať dlhšie, budeš sa dlhšie vytesovat z bábätka 🙂
Ja musím v pondelok tiež nejako pozdrzovat 😃

miriamn76
23. mar 2017

@trblietava dakujem 😘

miriamn76
23. mar 2017

@ikonica presne tak nech sa podari a do stastneho konca. Ja idem 28 na poradnu dufam ze je vsetko v poriadku ale tie stresy budem mat asi az do konca☺

patkaamirko
23. mar 2017

@ejuska2586 Verím, že budete naprosto v poriadku.Jooj moja...Ja viem aké je to..Ja keď som potratila, akurat kamošká bola tehotná, stále mi písala, posielala fotky so sona, bruško..A mne bolo strašne smutno z toho..Aj twraz si viackrát spomeniem, napriek tomu že čakam ďalšie.Že už mohla mať dva mesiace keby sa to nestane...Ale si silná žena, zvladas to pefektne a coskoro verím., že to je už za dverami, nám sem hodíš fotku s pozitívnym testikom 🙂 a všetko dopadne dobre tento krát.Zaslúžiš si to! ☺

ejuska2586
23. mar 2017

@patkaamirko Ďakujem moja. Úplne si ma dojala teraz. Ono je to také zvláštne - na jednej strane sa s vami veľmi teším, na druhej strane tak trošku závidím a je mi smutno. Ale len v dobrom samozrejme. Každej z vás to prajem.
Pevne verím, že čoskoro sa k Vám pridám :-*

trblietava
23. mar 2017

@ikonica ja som si vcera kupila cajik alchemilku tak zacnem pit 🙂 a on ti odporucil ten femibion a inofolic ci sama si si? 😀 haha tak len aby potom z toho inofolicu neotehotnel on 😂 tak ked bola najhorsia tak si spravila dobre ze si odisla horsie to uz byt nemohlo...asi uz dlho ordinovat nebude ked nema pacientky 😀

alilka
23. mar 2017

baby,vcera podvecer som mala take akoby pichanie v maternici..dnes od rana mi stale treba cikat,do teraz som to nemala,hoc som na tom ako som..🙂 a dnes uz skoro vobec nespinim..bola som v meste a neodolala som a kupila test..:D 😂 len zo zvedavosti aky bude teraz..:D lekarne na mne teraz maju biznis..:D 😂😂 mne uz z toho celeho asi zacina sibi ryby na hlavu..😀😝

kotatko1232
23. mar 2017

@alilka a spravila si si ten testik??uz ti meska alebo kolko si Dpo?

miriamn76
23. mar 2017

@alilka a vysledok testu? ☺

trblietava
23. mar 2017

@alilka a co vyslo na teste? Pekne //? 🙂 tak ty si v takej situacii ze je to testovanie uplne normalne 😉 verim ze vsetko nakoniec dopadne dobre drzim palce ❤

trblietava
23. mar 2017
sticker
lela123
23. mar 2017

@alilka tiež si myslím, že ti nešibe. Mne by určite sibalo viac. Si super 👍

cvikla12
23. mar 2017

@patkaamirko neonatalna hemochromatoza sa to volá predošlé bábo kôli tomu umrelo tak teraz som sledovaná

alilka
23. mar 2017

@kotatko1232 mne uz "meska" 2 mesiace...je to na dlhe mile,baby co sem chodia vedia o com to je..vzdy ich informujem..:D
@trblietava este som ten test nerobila musim vydrzat aspon 2 hodiny bez cikania..🙂
@lela123 zlate ste dievcata..🙂 ja ze mi uz sibe,ale asi niesom sama,kto by to cele takto robil..:D noo nepomozes si a nepomozes..:D

luta13
23. mar 2017

@alilka no a test je kde? cakame tu vsetky nedockavo na fotku 😉

cvikla12
23. mar 2017

@alilka juuj moja čo aj je to naozaj druhé tehu kedy ste mali na posledy kexik

alilka
23. mar 2017

@luta13 bude bude,vies ze by som vas z mojich "avantur" nevynechala..:D len musim pockat kym sa naplni mechur..:D 😂

alilka
23. mar 2017

@cvikla12 naposledy zopar dni do zadu,ale nesli sme "naplno" :D drahy sa bal..🙂 chlap..vies on sa nerozumie do toho vsetkeho a boji sa o mna..:D