icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
23. mar 2017

@trblietava ja som mala v case ne-ocakavanej MS bolesti v podbrusku ako na MS a aj vytok nejaky, tak som kazdu chvilku behala na wc, ze som asi dostala a stale nic...Cakala som marne, bolesti ako na MS trvali asi 2 tyzdne, no MS uz neprisla...No drzim palceky 😉

luta13
23. mar 2017

@alilka tak cakaj, cakaj na plny mechurik kosturik 😂...A co sa tyka chlapa, bud rada, ze je taky starostlivy, ma byt aj preco ...Taku skvelu bojovnicku ma doma 😉

cvikla12
23. mar 2017

@alilka to poznám aj môj manžel je strašne opatrný akí keby som bola z porcelánu 😘 jaaaj som zvedavá na tvoj testik

alilka
23. mar 2017

@luta13 dakujem,zlata si..🙂 vy ma tu vsetky vzdy tak viete potesit..🙂 som zvedava,teraz riesim cez znamosti primara,tak snad bude iny pristup a poriadne sa uz vyjadri on,co so mnou dalej..🙂

luta13
23. mar 2017

@miriamn76 9.4. to budes asi v 12-13tt, ci mylim sa?...Ono povedat Ti moze Dr.pohlavie predbezne, no to sa este moze zmenit, az 16tt je ukonceny vyvoj pohlavnych organov, najlepsie zistovat okolo 20tt podla mna 😉...No ved to urcite vsetko uz vies, mas nastudovane vsetko mozne Ty za tie roky 🙂...Pohladkaj za mna babiku v brusenku 😘

luta13
23. mar 2017

@alilka tak drzim palceky, nech dobre vybavis 😉

alilka
23. mar 2017

@luta13 dakujem..🙂 zajtra k nemu mam ist..🙂 tak sa uz snad dozviem verdikt..🙂

luta13
23. mar 2017

@alilka Myslime tu na Teba zajtra vsetky ❤🙏😘

ikonica
23. mar 2017

@miriamn76 drzim palce nech to ide v pohodicke ;)

miriamn76
23. mar 2017

@luta13 no moj by lietal od radosti keby bolo dievca ale aj sam povedal nech je zive a zdrave☺. A ktovie mozno sa dozvieme az ked sa narodi😀

domci1203
23. mar 2017

@trblietava aj ja som zmenila doktora🙂...vcera. Budem patrit ku dr ktora robi aj v centtr asistovanej reprodukcie v BA a v NR tak je tam uzka spolupraca co je fajn tak svitla nova nadej🙂

miriamn76
23. mar 2017

@ikonica dakujem😘

matik7
23. mar 2017

@trblietava supeer, tesim sa s tebou zo zmeny..myslim, ze nam to pomoze aj na psychiku🙂 verim, ze teraz sa zacnu diat veci😍 Ja som dnes 20DC..o tyzden by som mohla testovat, ale dala som si ZAKAZ😂 Haha potom o tyzden mi to pripomen😂 Urcite nevydrzim aj ked som teraz frajerka..a ty co, testik si este nerobila? Alebo zeby milostiva konecne dorazila? Uz nech sa len nieco deje, ze? Toto cakane, to je hroznee..keby ste sa mohli aspon pohnut dalej. ked mrcha pride pojdes po jej skonceni k doktorovi? Som zvedava na jeho pristup..co povie a aky bude dalej postup🙂 dufam, ze sme sa nacakali uz dost, ze nam to nebudu stale opakovat.. vies co my sme sa zacali snazit minuly jun, cize toto je 10.cyklus. Ale asi 4 mesiace som sa trapila s mykozou a so zapalom, vybrala som tri antb. tak aj to tam urcite hralo svoju rolu..ovu testiky robim asi pol roka🙂

luta13
23. mar 2017

@ikonica Ja drzim zas Tebe palceky, nech tento cyklus sa vam zadari babätko a nech si najdes co najskor na testiku vytuzene a hlavne zasluzene // a prezijes uzasne a zdrave tehulkovanie...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

luta13
23. mar 2017

ZIENKY!...Dnes mi okolo 11-tej doletelo 9 srdiecok...Jedno so spravou a 8 k tomu...Mozete mi prezradit, ktora ste to bola?...Rada by som podakovala "osobne"...Zistujem to tu uz dlhsie, no nikto sa zatial nepriznal 😲😂😘

ikonica
23. mar 2017

@luta13 dakujem... ked nie tento tak dalsi.. som pozitivne naladena, verim, ze sem este do leta pridam test.... musi to tak byt a hotovo 😀 wom rada, ze je moja maternnica v poriadku... robim za tym hrubu ciaru a ide sa dalej 🙂

luta13
23. mar 2017

@trblietava
@miriamn76 Test so sodou bicarbonou...Nasypat sodu do poharika a potom k tomu doliat cerstvy moc - staci trosku...Ak sumi silno a dviha sa hladina, mal by to byt chlapcek, ak nereaguje moc na sodu, malo by byt dievcatko...Co je na tom pravdy neviem, no ja som to skusala pri druhom tehu a vysumelo az na linku vyse poharom...A mam teda syna 😉...No su to podla mna len povery, ale skusit to mozete 😀

olylili
23. mar 2017

@luta13 mne ani pri jednom nešumelo ani teraz a to čakám chlapčeka 😊

luta13
23. mar 2017

@ejuska2586 Neboj moja, pridas sa coskoro a ja budem zas mojimi röntgenovymi ocami na Tvojom testiku hladat dusikov spolu s Tebou a ostatnymi "ducharkami" 😉🙏😘

luta13
23. mar 2017

@olylili je to len povera podla mna a blbina, ci zabijac nudy u nedockavych tehuliek, ako som aj ja bola 😂...Pohladkaj za mna bambulka maleho 👶...Prajem vam krasny den este 😘

miriamn76
23. mar 2017

@luta13 ja som to skusala soda sa ani nepohla no moc tomu neverim a neviem od ktoreho tyzdna sa to ma robit a ci z ranneho. Ja som to robila cez den😀. Inak mi vsade vychadza dievca aj podla cinskeho. A podla krvi to neviem ratat moj bol darca krvi a tam je to vraj inak.😀ale sme zenske zvedave a nedockave😀😀

olylili
23. mar 2017

@luta13 veď ja som tiež zo zvedavosti robila 😂 ďakujem pohladkam je veľký nezbednik teraz sa tak uložil že je úplne vytlačený normálne si ho celého nahmatam tak sa s ním hrám vytrči mi nožičku ja ju pošucham a on šup hneď s ňou preč 😀👶

sticker
olylili
23. mar 2017

@miriamn76 vraj sa to robí od 13tt že vtedy chlapci produkujú testosterón ....Mne podľa čínskeho vyšli všetke tri 😊

miriamn76
23. mar 2017

@olylili ja som strasne zvedava 😀😀 stale ju oslovujem ako dievca ked to bude chlapec tak bude malinka😀😉😀

meli8412
23. mar 2017

@miriamn76
@olylili Mne podľa všetkého vyšla, že čakám babu. Ak kamoskyna švagrina, ktorá sa nikdy nemýlila, mi povedala, že to bude baba a mám skoro 10 mes. synčeka. Alebo je to baba a niečo nazvyš jej vyrástlo 😀 . Ale tváričku má ako baba, veľa ľudí si myslí, že je dievčatko 😀

olylili
23. mar 2017

@miriamn76 to aj ja tak stále no ale stále mi to aj vyšlo my mami máme taký 6 zmysel 😉

miriamn76
23. mar 2017

@olylili no uvidim ci aj moj 6 zmysel funguje😀

candies
23. mar 2017

@miriamn76 s tou sodou vraj musi!!!!byt len ranný a od 13tt 🙂

val9
23. mar 2017

Ahojte, prosím Vás o radu. Dnešným dňom mi vyše 2 týždňov mešká mrcha. Robila som si testy vyšli negatívne. Od soboty som mala bolesti ako pred PMS ale nič sa nedialo akurát som bola naliata, nervózna a celkovo nie vo svojej koži. Včera som už nevydržala a šla k lekárke. Pichla mi Agolutin a mám čakať 10 dní či mi príde mrcha alebo nie. Podľa jej slov pôjde skôr o nejakú poruchu ako o tehotenstvo, nakoľko mi vysvetlila, že ak test je negatívny tak nemám HCG v moči. Spoliehať sa na to? Aké máte skúsenosti s Agolutinom ?

miriamn76
23. mar 2017

@candies no tak mam este cas skusat😀