Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@val9 No zavisi od toho, kedy si mala ovulaciu. Mozno len ta bola neskor a tym padom pride neskor aj menstruacia. Vyvolavacka je v pohode-ak nie si tehotna, vyvola menstruaciu a ak si, je to vyziva pre plod-neuskodi mu.
@ejuska2586 @olylili ďakujem no neostáva mi asi nič iné len čakať 10 dní a potom ultrazvuk :/
Tak dievčatá, idem od toho lekára.... tak tie výsledky mame vyborne. Vsetko Ok. Robil mi aj folikulometriu a mame 4 vajka(14mm, 14mm, 17mm a18mm)v pondelok idem znova na meranie. Predpísal mi nejaké tabletky Eurhyrox! Máte s nimi skúsenosti? Mam užívať 1tbl denne 3 mesiace v kuse... potom prísť...a ked nic, tak nas berie do rúk jeho kamarát pan primár Mudr.Drabek a pôjdeme na IVF 🙁
@alilka tak jednoznacne stupa hcg ale ci je dobre alebo nie to nevieme!mohlo sa stat ze si otehotnela neskorsie a babo ozaj je v maternici a mozno sa len teraz sa poriadne zabyval. a zacal rast !to je len teoria a ja si myslim ze by to bola ta najlepsia teoria!mozno zajtra si uz ho najdete
@sofija18
@cvikla12
@soncita22
@miriamn76 baby moje dakujem..🙂 snad by sa len skryvala..🙂 to by bolo prekvapko..🙂 test je 10tkovy,ale ciarka nabehla velmi rychlo..este mam jeden tak mozno rano skusim co to urobi..tento mam z dvojhodinoveho necikania..:D zajtra ma dobaveneho primara ze sa na mna poriadne pozrie,tak som zvedava..spinenie nemam uz skoro vobec..🙂

@miriamn76 ako aj ja sa na to chystám 😂 Som strasne zvedavá...ale je šanca ze v 13.tt uz je vidno aj na sone ak je pekne otocene babo...ja si myslim ze ideme mat chlapca.u mojho nastavajuceho su v rodine sami chlapci..on je z troch,jeho strýko ma dvoch ..jebo otec je tiez z dvoch chalanov..jeho brat ma syna:D no myslim si ze sme jasní...a ja by som si tak priala princeznú ale uvidime :D