Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 9.4. to budes asi v 12-13tt, ci mylim sa?...Ono povedat Ti moze Dr.pohlavie predbezne, no to sa este moze zmenit, az 16tt je ukonceny vyvoj pohlavnych organov, najlepsie zistovat okolo 20tt podla mna 😉...No ved to urcite vsetko uz vies, mas nastudovane vsetko mozne Ty za tie roky 🙂...Pohladkaj za mna babiku v brusenku 😘
@trblietava aj ja som zmenila doktora🙂...vcera. Budem patrit ku dr ktora robi aj v centtr asistovanej reprodukcie v BA a v NR tak je tam uzka spolupraca co je fajn tak svitla nova nadej🙂
@trblietava supeer, tesim sa s tebou zo zmeny..myslim, ze nam to pomoze aj na psychiku🙂 verim, ze teraz sa zacnu diat veci😍 Ja som dnes 20DC..o tyzden by som mohla testovat, ale dala som si ZAKAZ😂 Haha potom o tyzden mi to pripomen😂 Urcite nevydrzim aj ked som teraz frajerka..a ty co, testik si este nerobila? Alebo zeby milostiva konecne dorazila? Uz nech sa len nieco deje, ze? Toto cakane, to je hroznee..keby ste sa mohli aspon pohnut dalej. ked mrcha pride pojdes po jej skonceni k doktorovi? Som zvedava na jeho pristup..co povie a aky bude dalej postup🙂 dufam, ze sme sa nacakali uz dost, ze nam to nebudu stale opakovat.. vies co my sme sa zacali snazit minuly jun, cize toto je 10.cyklus. Ale asi 4 mesiace som sa trapila s mykozou a so zapalom, vybrala som tri antb. tak aj to tam urcite hralo svoju rolu..ovu testiky robim asi pol roka🙂
ZIENKY!...Dnes mi okolo 11-tej doletelo 9 srdiecok...Jedno so spravou a 8 k tomu...Mozete mi prezradit, ktora ste to bola?...Rada by som podakovala "osobne"...Zistujem to tu uz dlhsie, no nikto sa zatial nepriznal 😲😂😘
@trblietava
@miriamn76 Test so sodou bicarbonou...Nasypat sodu do poharika a potom k tomu doliat cerstvy moc - staci trosku...Ak sumi silno a dviha sa hladina, mal by to byt chlapcek, ak nereaguje moc na sodu, malo by byt dievcatko...Co je na tom pravdy neviem, no ja som to skusala pri druhom tehu a vysumelo az na linku vyse poharom...A mam teda syna 😉...No su to podla mna len povery, ale skusit to mozete 😀
@ejuska2586 Neboj moja, pridas sa coskoro a ja budem zas mojimi röntgenovymi ocami na Tvojom testiku hladat dusikov spolu s Tebou a ostatnymi "ducharkami" 😉🙏😘
@luta13 ja som to skusala soda sa ani nepohla no moc tomu neverim a neviem od ktoreho tyzdna sa to ma robit a ci z ranneho. Ja som to robila cez den😀. Inak mi vsade vychadza dievca aj podla cinskeho. A podla krvi to neviem ratat moj bol darca krvi a tam je to vraj inak.😀ale sme zenske zvedave a nedockave😀😀
Ahojte, prosím Vás o radu. Dnešným dňom mi vyše 2 týždňov mešká mrcha. Robila som si testy vyšli negatívne. Od soboty som mala bolesti ako pred PMS ale nič sa nedialo akurát som bola naliata, nervózna a celkovo nie vo svojej koži. Včera som už nevydržala a šla k lekárke. Pichla mi Agolutin a mám čakať 10 dní či mi príde mrcha alebo nie. Podľa jej slov pôjde skôr o nejakú poruchu ako o tehotenstvo, nakoľko mi vysvetlila, že ak test je negatívny tak nemám HCG v moči. Spoliehať sa na to? Aké máte skúsenosti s Agolutinom ?

@trblietava ja som mala v case ne-ocakavanej MS bolesti v podbrusku ako na MS a aj vytok nejaky, tak som kazdu chvilku behala na wc, ze som asi dostala a stale nic...Cakala som marne, bolesti ako na MS trvali asi 2 tyzdne, no MS uz neprisla...No drzim palceky 😉