Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka moja testik vyzerá super ja stále verím že je to tam moooc držím palčeky.😘
som zabudla napisat ze ked. niekto je darcom krvi tak tam.je inaksie bo tam.sa meni castejsie
@nita216 každych 7r sa mení krv?? To počujem prvy krát
@alilka waaw ved to je supeer test
@olylili
@nivea777 ani jedna metoda nie je 100%ale tak.sa hovori ze kazdych 7rokov sa meni krv a v case otehotnenia ten kto ma cerstvejsiu takeho pohlavia bude potomok np mne pri prvom vyslo aj kamaratkam!ale tam je smerodarne to ze presne v case oyehotnenia. kto mal cerstvejsiu!no ani jedna metoda nie je zarucene 100%na.
Baby bola by som stastna, keby to alilkine tehotenstvo ozaj vyslo, ale asi by sme sa na to nemali moc upinat. ja som mala rovnaku ciarocku na 25kovom teste a hcg len 84.
@alilka štvorčatá? 😂😂😂no zbohom🙊manzelova nebohá mamina bola z jednovajecnych dvojčiat 🙊🙈ale tak nech 😂no sledujem ovu testami, som dnes 15 DC. Práveže vobec nemám, bola som aj na vyšetrení....ked mi v lekárni povedala ze to je na štítnu žľazu som sa uskrnala ze co? 😳.... ja som sa skúsila opýtať tu ze co to niekomu pomohlo otehu 😘

@miriamn76 tak jemu testy nepomozu odvovodni to v rychlosti,ze HCG ide hore preto aj tie testy tmavnu..🙂 uz ako bude..🙂 jednoducho som mala "potrebu" urobit si test a uz..🙂 ved nech lekarne zarabaju..:D