icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trblietava
24. mar 2017

@karmela jeej dakujem pekne si zlata ❤ 🙂 aj ja tebe aby sa vam podarili aspon dvojcatka 😘 😀

kattyy3
24. mar 2017

@alilka toto vysetrenie nema nic spolocne s mutaciami v krvi to robi klasicka hematologicka z krvi no toto vysetrenie robit nechcu robi sa v Ba iba na antolskej a musela som si ho vybojovat a jedine co na to zabera je spravna davka anopirinu ktoru treba brat pred tehu a az do 32t tehotenstva...tak snat vsetko este dobre dopadne drzim palceky

alilka
24. mar 2017

@kattyy3 mne toto vyšetrenie robili s tými ostatnými v KE..Už som sa o tom informovala a v pondelok idem znova na kontrolné vyšetrenie. Do KE..U nás v MI to nerobia ale tam áno 😁

ejuska2586
24. mar 2017

@alilka Bola si už u toho primára? Čo ti povedal?

alilka
24. mar 2017

@ejuska2586 nie ešte stále čakám..Operuje 😑😑

butterfly333
24. mar 2017

@ria294 dakujem pozerala som to a nám to nesedí kedže v tabulke nam vychadza syn a máme dcéru.

ejuska2586
24. mar 2017

@alilka Joj. Ozvy sa potom. Normálne som nervózna aj za Teba.

nina4
24. mar 2017

@alilka mne veru netmavli dokanca som mavala aj negativne na striedačku s duchmi a to boli vo vajcovode dva plody ked mi to potom gynekolog povedal som skoro na zadok padla

alilka
24. mar 2017

@ejuska2586 aj na už začínam byť nervózna ..Chcela som byť s "chladnou hlavou",ale už sa to nedá. ..😑😑
@nina4 to fakt??Ale tak dosť báb písali že mali normálne tmavé tehu testy a aj tak mali mimomaternicové 😲

ejuska2586
24. mar 2017

@alilka Veď uvidíš, čo ti povie primár. Len to čakanie je hrozné. ❤

nina4
24. mar 2017

@alilka no ja som bola tiez taka zahada 😄 testy nic moc krv tak isto vsetko nasvečovalo prebiehajucemu potratu .No ale ja verim,ze tvoj pripad to nebude a ty nam dnes napiseš,ze drobec sa už ukazal

luta13
24. mar 2017

@alilka teraz som sem nakukla, ze ci si uz pisala o vysledku...No veru aj ja som z tohto cakania trosku nervozna spolu s Tebou...No hlavu hore a ver, ze dobre bude...Zas sem nakuknem poobede, snad tu uz budu pozitivne spravy od Teba 😉

kythos21
24. mar 2017

@biba12 ale ja nie som 2 tehu 😂 A stravujem sa zdravo, pečivo nejem vôbec, len zeleninu ovocie, syry, chudé masko...

lela123
24. mar 2017

@trblietava ale prd, ani sa to nepohlo 😂

kythos21
24. mar 2017

@luta13
Ďakujem veľmi pekne za rady. Zatiaľ našťastie s oblečením nemám problém zapnem všetko. Ja som skôr zostala zacudovana či neni na tak nízky tt moc veľké.
Ja neplánujem tehu oblečenie kupovať vôbec. Termín mi vychádza v zime. Myslím že leto prežijem čo voľných šatách a v zime široké svetre a zimná bundy, kabát... Verim že sa dostanem čoskoro na svoju povodnu váhu takze nechcem kupovať tehu oblečenie. Vonku už je pekne, za chvíľu presedlam na sukne a šaty 😊

patkaamirko
24. mar 2017

@cvikla12 som rada 🙂

nita216
24. mar 2017

@biba12 vek pri pocati

cvikla12
24. mar 2017

@patkaamirko ďakujem 😉

mdanka
24. mar 2017

Tak zienky tu je moja fazulka 🙂 som v 7tt 🙂 doktorka povedala ze je vsetko v poriadku, cakala som ze mi da nejake lieky ako aj niektorym babam sem ale nedala mi nic. Len ze sa mam setrit nedvihat tazke... a dalsia kontrola bude 19.4 tak duufam ze bude vsetko v poriadku... 🙂 vypisala mi uz aj tehotensky preukaz 🙂

miriamn76
24. mar 2017

@mdanka gratulujem☺

alenka333333
24. mar 2017

Ahojte baby, prosim neviete kde sa ukaze ta druha ciarka? ukazuje mi test slabu ale zda sa mi moc hore... Dakujem

sofija18
24. mar 2017

@mdanka ahooooooj krásna bublinka 🖐 😘

sofija18
24. mar 2017

@alenka333333 podla mna je na správnom mieste 👍👍👍 tíško gratulujem 😘

dasaa
24. mar 2017

@alenka333333 tiez vidím slabucku čiarku ake zdá sa mi ze je vyššie a mala by byt trosku bližšie k druhej čiarke

dasaa
24. mar 2017

@alenka333333 baby ti viac poradia ja som take testy nemala .

alenka333333
24. mar 2017

@dasaa aj me sa zda - neviem zkusam po dlouhe dobe

olylili
24. mar 2017

@alenka333333 skús ešte jeden tiež sa mi zdá ďaleko od prvej

dasaa
24. mar 2017

Ahoj @alilka tie testy co si dala su čim dákej krajšie a krajšie .Aj ked som tu nepisala ale stále som čítala príspevky co ste dali .Neviem ale pri tebe co si písala o sebe som verila ze si tehuľka😊.Testy ti ukazujú ze si s ja verím ze primár ti povie krásnu správičku .😉

dasaa
24. mar 2017

@alenka333333 ja by som vyskúšala este jeden tak ako písala @olylili .

alilka
24. mar 2017

Tak dievčence,už som bola s primátom..Sono mi nerobil ale povedal že netreba zatiaľ ani operáciu ani nič,že to že pomaly ide HCG hore ešte vôbec nič neznamená. Že babenko sa ešte kľudne môže neskôr ukázať krásne v maternici..💜 že ak som už 4x bola tehu normálne tak je u mňa veľká pravdepodobnosť že sa dostane tam kde má 😊 že mám pozitívne myslieť raz za týždeň sono a kontrola krvy..Že už mal také pacientky 😊 tak budem veriť a modliť sa 😊