icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

amelie2017
24. mar 2017

@alenka333333 je na spravnom mieste, aj ja som tak mala

sofija18
24. mar 2017

@alilka vedela som to 🙈🙈🙈😘😘❤Yes!! Ach mala žabka jedna vymyselnicka 😘🙊no hold, sme tu všetky take zvedavé a nedočkave ze ju uz chceme vidieť, tak sa nám naschval schováva 🙈držkam palčeky nech ide vsetko uz len tak ako ma ❤❤❤

adria88
24. mar 2017

@alilka nádej tam stále je, vidíš to 😝 prajem Ti veľmi, aby to bolo Tvoje vytúžené zdravé tehu... presne, ako povedal pán primár, buď v kľude a mysli pozitívne... potešila si ma touto správou

sticker
alenka333333
24. mar 2017

@amelie2017 oh...gratulujem 🙂

mirkovci
24. mar 2017

@alilka ahok,v tichosti ta tu sledujem,tak.ako všetky babenky. Poviem ti len jendo...zmen svoju.gyn. Chcela ta poslať hneď na operaciu. Ono tento príbeh možno neskončí dobre a možno áno ale jej riešenie bolo radikálne....pošlem ju na operaciu a ja mám čisté ruky. Pri prvom tehu som tiež zmenila gym zo dňa na deň. Nemala som.dobré vysledky ale moja gyn zahmlievala že to bude dobré. Prešla som.k druhom a ten mi na rovinu vysvetlil aká je situacia a že pôjde asi o MA. Ešte ma dva týždne sledoval až nakoniec plod zmizol a ja som musela ísť na kyret. Držím ti palce,denne sledujem ako sa máš a verím že nech už to bude akokoľvek,že všetko dobre dopadne. Drž sa ☺

amelie2017
24. mar 2017

@alenka333333 nie je k comu..to bolo este v decembri...a nedopadlo to dobre..

miriamn76
24. mar 2017

@alilka super spravicka moja tak sa bideme modlit stebou aby sa drobatko ukazalo a tam kde ma☺😘. A mas ist zase k nemu na to hcg a sono?

biba12
24. mar 2017

@butterfly333 asi o dve strany dopredu , myslím, že na str. 1766, príspevok nita 216

lela123
24. mar 2017

@alilka tak to sa mi naozaj nepodarí tento mesiac sem nechodit, pokiaľ nebudem vedieť, ako je to s tebou 😉A tento mesiac si ani mi už nedávame pozor, tak som zvedavá 🙂

katka6161
24. mar 2017

@mdanka jej aka mala zabka 🙂 gratulujem 🙂 ja sa tiež chystám k doktorovi, ale chcem este pockat, lebo som len na konci 5.,aby bolo uz aj co-to vidno 🙂 aj mojim znamym v okoli davali tie lieky na udržanie tehu, tak som zvedava ci to nasadi aj mne, nakolko som predtym mala MA v 12tt

cvikla12
24. mar 2017

@alilka jeeeeeeeeeeeej moja to je super správa mi všetky veríme že je to normálne tehu a veľmi držíme palčeky som sa za teba modlila a aj dnes sa pomodlím nie len za nás ale aj za teba a aj za tvoje bábätko.

biba12
24. mar 2017

@kythos21 prepáč, ja som to pochopila, že si.

trblietava
24. mar 2017

@lela123 haha 😀 tak vidia na nas netehulky to nefunguje 😝 inak mne sa v poslednom case casto stava ze ked rozbijem vajicko su v nom 2 zltka 🙂 zeby znamenie? 😂

biba12
24. mar 2017

@alilka tak som rada, že nádej ešte je. Držím Ti palce. Ako to špinenie? Ustalo? V pondelok ideš k svojej na krv?

lela123
24. mar 2017

@trblietava mne sa snívalo, že jem rybu minulý mesiac, no čo ti poviem. Tak hádam sa nám zadari 😉

trblietava
24. mar 2017

@lela123 a jest rybu znamena babatko? 🙂 tak drzim palce nech z toho nieco bude 😍 mne sa casto sniva ze soferujem a to nemam vodicak 😂 vraj ma caka zmena, tak dufam ze ta spravna. Ktory DC si? Nerobis testiky?

karmela
24. mar 2017

@alilka no super a kde si nakoniec bola v ke ? držím palce ja si myslím že si tehuľka a verím že o týždeň to potvrdí ak dr že babo je v maternici 😉

lela123
24. mar 2017

@trblietava s rybami je väčšinou tehotenstvo. Jesť rybu som pozerala, že budem mať dobrý pôrod a zdravé bábo. Ale aj neake emocionálne naplnenie. Aj to🙂 je dobre. Tak som zvedavá. Testy ovu ja nerobím, teraz za dva tri dni by mala byť ovu. Som zvedavá, či sa nám podarí dnes, zajtra dačo, lebo dnes v noci bola dcéra stále hore. Dostala sople. Nechávam to na osud 🙂

lela123
24. mar 2017

@trblietava ináč o soferovani sa aj mne často sníva

karmela
24. mar 2017

@trblietava ďakujem a napodobne aby ste mali doma veselo..mna by dvojky potešili hoci strach by bol ale u nás nepravdepodobná šanca na dvojky 😉

karmela
24. mar 2017

@alenka333333 ja si myslím že je možné že je čiarka na správnom mieste hoci je ďalej.tak nech tmavne

domx
24. mar 2017

@alilka juuj to suu skvele spraavy. vsetky ti tu drzime palceky a myslime na teba.. 🙂 kedy ides najblizsie k dr? a to ti uz aj sono hned urobia?? juj normalne som nedockava..:D

butterfly333
24. mar 2017

@biba12 ano dakujem pozerala som to no aj tak to nesedí.

luta13
24. mar 2017

@kythos21 brusko velke nie je, mas ho akurat na dany tt...No co sa tyka oblecenia je to jasne ze Tvoja vec, no ja by som aspon na jesen kupila nieco tehu, kedze do TP mas este cas a pri konci budes ako maly slonik baculkata a neoblecies nic zo svojho satnika asi...Jedine, ak budes vsetko nosit pod bruskom a aj to je otazne, ci oblecies, kedze aj panva sa Ti rozsiri...Este si len na zaciatku tehu a uz planujes, ako budes chudnut - wau, si prva, od ktorej som to pocula takuto vetu 😲😂...Prepac, za tuto moju poslednu vetu, no zda sa mi to absurdne 😔...Uzivaj teraz tehu a neries, co bude po porode...Urcite lepsie je mysliet na to, ci budes mat mliecko pre svojho drobceka, ako mysliet na zhadzovanie nadbytocnych kileciek 😉

luta13
24. mar 2017

@mdanka No vidis moja, nemala si mat preco strach, vsetko je v pohodke...Drobcek je vo svojom domceku a je mu tam fajn...Uzivaj dnesny stastny dnik a tes sa na dalsiu kontrolu, ktoru mas den po mojich narodkach...Fotecka pekna, nabuduce uz bude krasne vidiet telicko cele 😘

zunajda
24. mar 2017

Minulý týždeň to vyzeralo ešte biedne ...hcg len 114
Dnes vyše 11 000 😁😁😁
Snáď nebude prekvapko 👶👶.
Najbližšia návšteva u doktora 27.4. 😕 ...už teraz sa neviem dočkať.

gabcca
24. mar 2017

@zunajda gratulujem snad uz najdem aj ja take ciarky 🙂

luta13
24. mar 2017

@alilka No fajn vysledok, myslim k spokojnosti, Ti primar oznamil 😉...Budes cakat, uvidis, kedy sa drobcek ukaze...No ja nechapem jednu vec...Pred 2 tyzdnami v piatok si mala nizucke Hcg a Dr.povedala, ze mas cakat, kym zacnes spinit a kym plod odide spontanne, ze je to potrat...Pred tyzdnom si mala uz vyssie Hcg...Poslednu MS si mala okolo 26.1. tusim sa mi zda...A teraz ak si tehulka, tak mi vysvetli odkedy, kedze MS si od toho Januara nemala, cize ani ovulku si zrejme nemala...Toto mi vysvetli prosim Ta, sak som z toho jelen uz uplne 😲🙄

luta13
24. mar 2017

@zunajda Dokonaly testik a perfektne Hcg...Gratulujem a prajem Ti nadherne a hlavne zdrave tehulkovanie...Po najblizsej kontrole sa nam dufam ozves aj s foteckou drobceka...Uzivaj vsetko 🤰😘