Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka toto vysetrenie nema nic spolocne s mutaciami v krvi to robi klasicka hematologicka z krvi no toto vysetrenie robit nechcu robi sa v Ba iba na antolskej a musela som si ho vybojovat a jedine co na to zabera je spravna davka anopirinu ktoru treba brat pred tehu a az do 32t tehotenstva...tak snat vsetko este dobre dopadne drzim palceky
@alilka Bola si už u toho primára? Čo ti povedal?
@ejuska2586 nie ešte stále čakám..Operuje 😑😑
@ria294 dakujem pozerala som to a nám to nesedí kedže v tabulke nam vychadza syn a máme dcéru.
@alilka Joj. Ozvy sa potom. Normálne som nervózna aj za Teba.
@ejuska2586 aj na už začínam byť nervózna ..Chcela som byť s "chladnou hlavou",ale už sa to nedá. ..😑😑
@nina4 to fakt??Ale tak dosť báb písali že mali normálne tmavé tehu testy a aj tak mali mimomaternicové 😲
@alilka Veď uvidíš, čo ti povie primár. Len to čakanie je hrozné. ❤
@trblietava ale prd, ani sa to nepohlo 😂
@luta13
Ďakujem veľmi pekne za rady. Zatiaľ našťastie s oblečením nemám problém zapnem všetko. Ja som skôr zostala zacudovana či neni na tak nízky tt moc veľké.
Ja neplánujem tehu oblečenie kupovať vôbec. Termín mi vychádza v zime. Myslím že leto prežijem čo voľných šatách a v zime široké svetre a zimná bundy, kabát... Verim že sa dostanem čoskoro na svoju povodnu váhu takze nechcem kupovať tehu oblečenie. Vonku už je pekne, za chvíľu presedlam na sukne a šaty 😊
@cvikla12 som rada 🙂
@patkaamirko ďakujem 😉
Tak zienky tu je moja fazulka 🙂 som v 7tt 🙂 doktorka povedala ze je vsetko v poriadku, cakala som ze mi da nejake lieky ako aj niektorym babam sem ale nedala mi nic. Len ze sa mam setrit nedvihat tazke... a dalsia kontrola bude 19.4 tak duufam ze bude vsetko v poriadku... 🙂 vypisala mi uz aj tehotensky preukaz 🙂
@alenka333333 podla mna je na správnom mieste 👍👍👍 tíško gratulujem 😘
@alenka333333 tiez vidím slabucku čiarku ake zdá sa mi ze je vyššie a mala by byt trosku bližšie k druhej čiarke
@alenka333333 baby ti viac poradia ja som take testy nemala .
@dasaa aj me sa zda - neviem zkusam po dlouhe dobe
@alenka333333 skús ešte jeden tiež sa mi zdá ďaleko od prvej
@alenka333333 ja by som vyskúšala este jeden tak ako písala @olylili .
Tak dievčence,už som bola s primátom..Sono mi nerobil ale povedal že netreba zatiaľ ani operáciu ani nič,že to že pomaly ide HCG hore ešte vôbec nič neznamená. Že babenko sa ešte kľudne môže neskôr ukázať krásne v maternici..💜 že ak som už 4x bola tehu normálne tak je u mňa veľká pravdepodobnosť že sa dostane tam kde má 😊 že mám pozitívne myslieť raz za týždeň sono a kontrola krvy..Že už mal také pacientky 😊 tak budem veriť a modliť sa 😊

@karmela jeej dakujem pekne si zlata ❤ 🙂 aj ja tebe aby sa vam podarili aspon dvojcatka 😘 😀