Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alenka333333 tento test som nemala, no myslim, ze je platny a ja vidim slabucku ruzovu druhu /...Testuj zas o 2 dni uvidis, ako Ti stupa Hcg...Drzim palceky, nech krasne tmavne 😀
@gabcca Ďakujem! Aj pre mňa to bol šok! Snažili sme sa skoro 2 roky...3/4 roka som brala Duphaston na úpravu cyklu + Gynex, Femibion, Inofilic, pila čaje...poslednú ms som mala 6.2. a 16.2. mi doktor robil folikulometriu, zároveň mi oznámil, že nemám dominantný folikul. Vzdala som to...prestala brať lieky a ani neviem ako a kedy som otehotnela. S mm sme spolu spali 2x ...Začínam veriť, že aj zázraky sa dejú 😁😁😁
@cvikla12 tak to mi je ľúto že predošlé umrelo :( držím palce a všetko dobré prajem.
@ejuska2586 Jasné že za chvíľu hodíš testík 😇😘😘 budem tu na teba čakať 🙂
@patkaamirko Moja zlata. Jasne. Ved budeme dufam stale v kontakte, aj ked deticky budu...
baby ako je to s tym zltym telieskom v tehu??toto som nasla na nete...http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... chapem to spravne ze pokial tehu som mala by som mat aj to zlte teliesko??mne ho doki v KE nasiel na lavom vajecniku..ze tam teraz je..ale vo februari som podla mojej gyndy a folikumetrie ovulovala z praveho vajecnika..🙂 tak teraz ako??..
@alilka aspoň čo ja viem, tak žlté teliesko je niečo čo ostane po oplodnenom vajíčku -kde má byť umiestnené to netuším- a zabezpečuje hormonálnu rovnováhu-teda posiela signály telu že v maternici sa vyvíja plod a zabezpečuje mu živiny pokiaľ túto úlohu neprevezme placenta - potom samo zaniká.. ale kde a kedy a prečo a ako to ti neviem povedať..ale pokiaľ tehu si, určite ho máš.. 🙂
@alilka ked som bola tehotna s malu, isla som na preventivku, este som to samozrejme nevedela, vtedy mi povedal doktor ze mam zlte teliesko, tak bud prebehla nedavno ovulacia alebo som tehotna. No a u nas z toho bolo teho. No myslim, ze to nemusi znamenat stopercentne teho, ale tak urcite je tam nadej 🙂 kazdopadne po tomto som si nasla o styri dni kolajnice na teste 🙂 drzim palce 🙂
Ahojte dievčence 🙂 dlhšie som tu nebola A tak vás všetky srdečne pozdravujem 🙂 A chcem sa vám aj pochváliť že som najstastnjsia žena Dnes 🙂 konečne sa nám naša hanblivka ukázala A ja sa stanem mamou vytuzeneho dievčatka 🙂 A sme V úplnom poriadku hrozne sa vytesujem 🙂
@patkaamirko ďakujem za milé slová a pevne verím že bude tento krát všetko v poriadku
@alilka ja tiež stále rozmýšľam ako to s tebou dopadne no od začiatku ti držím palce aj budem verim tak ako aj ostatné ze si tehu aj keď prekážky okolo toho máš riadne.No verím ze to dobre dopadne
@lela123 parada ze ti to aj sen predpovedal, nech sa to aj vyplni 🙏 prajem ti to 🙂 a aka je velka dcerka? Tak dufam ze sa rychlo uzdravi a vy vsetko stihnete 😀
@karmela no co vies co nie je moze byt 😉 mozno tuto rodinnu tradiciu s dvojickami zalozis prave ty 😂 tak nech nam to vide ❤

@luta13 vraj som mohla aj pomedzi to otehu..ze to ze som ms nemala,neznamena ze nemusela byt aj ovulka..