icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
24. mar 2017

@luta13 vraj som mohla aj pomedzi to otehu..ze to ze som ms nemala,neznamena ze nemusela byt aj ovulka..

luta13
24. mar 2017

@alenka333333 tento test som nemala, no myslim, ze je platny a ja vidim slabucku ruzovu druhu /...Testuj zas o 2 dni uvidis, ako Ti stupa Hcg...Drzim palceky, nech krasne tmavne 😀

alilka
24. mar 2017

@alenka333333 skus pozriet moj test zo vcera...je na str.1763..:)

alilka
24. mar 2017

@miriamn76 na sono mam ist bud ku mojej alebo do nemocky,ako budem chciet..aj na hcg tak isto..🙂

luta13
24. mar 2017

@alilka jasne, chapem uz...Tak teraz to ma logiku a verim, ze je to tak, ako tu vsetky hovorime 😉...Drzim palceky nadalej 😉

zunajda
24. mar 2017

@gabcca Ďakujem! Aj pre mňa to bol šok! Snažili sme sa skoro 2 roky...3/4 roka som brala Duphaston na úpravu cyklu + Gynex, Femibion, Inofilic, pila čaje...poslednú ms som mala 6.2. a 16.2. mi doktor robil folikulometriu, zároveň mi oznámil, že nemám dominantný folikul. Vzdala som to...prestala brať lieky a ani neviem ako a kedy som otehotnela. S mm sme spolu spali 2x ...Začínam veriť, že aj zázraky sa dejú 😁😁😁

zunajda
24. mar 2017

@luta13 Ďakujem!!! Určite dám vedieť! Ja sama som zvedavá 😄😄😄

luta13
24. mar 2017

@zunajda Veru moja, ver na zazraky, pretoze oni sa deju v tu spravnu dobu...Tebe to tentokrat vyslo a verim, ze prezijes zdrave tehulkovanie, na konci s nadhernym, vonavym babätkom v naruci...Boh s vami obomi ❤

ikonica
24. mar 2017

@alilka skvele spravy... drzim palce nech sa babulo ukaze 🙂

patkaamirko
24. mar 2017

@cvikla12 tak to mi je ľúto že predošlé umrelo :( držím palce a všetko dobré prajem.
@ejuska2586 Jasné že za chvíľu hodíš testík 😇😘😘 budem tu na teba čakať 🙂

ejuska2586
24. mar 2017

@patkaamirko Moja zlata. Jasne. Ved budeme dufam stale v kontakte, aj ked deticky budu...

gabcca
24. mar 2017

@zunajda to verim. Niekto sa snazi dlho kym sa docka,niekto ani nevie kedy a ako 🙂 drzim palce nech vsetko dobre dopadne.

alilka
24. mar 2017

baby ako je to s tym zltym telieskom v tehu??toto som nasla na nete...http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... chapem to spravne ze pokial tehu som mala by som mat aj to zlte teliesko??mne ho doki v KE nasiel na lavom vajecniku..ze tam teraz je..ale vo februari som podla mojej gyndy a folikumetrie ovulovala z praveho vajecnika..🙂 tak teraz ako??..

domx
24. mar 2017

@alilka aspoň čo ja viem, tak žlté teliesko je niečo čo ostane po oplodnenom vajíčku -kde má byť umiestnené to netuším- a zabezpečuje hormonálnu rovnováhu-teda posiela signály telu že v maternici sa vyvíja plod a zabezpečuje mu živiny pokiaľ túto úlohu neprevezme placenta - potom samo zaniká.. ale kde a kedy a prečo a ako to ti neviem povedať..ale pokiaľ tehu si, určite ho máš.. 🙂

misscelaneous
24. mar 2017

@alilka ked som bola tehotna s malu, isla som na preventivku, este som to samozrejme nevedela, vtedy mi povedal doktor ze mam zlte teliesko, tak bud prebehla nedavno ovulacia alebo som tehotna. No a u nas z toho bolo teho. No myslim, ze to nemusi znamenat stopercentne teho, ale tak urcite je tam nadej 🙂 kazdopadne po tomto som si nasla o styri dni kolajnice na teste 🙂 drzim palce 🙂

zuzuliena1
24. mar 2017

Ahojte dievčence 🙂 dlhšie som tu nebola A tak vás všetky srdečne pozdravujem 🙂 A chcem sa vám aj pochváliť že som najstastnjsia žena Dnes 🙂 konečne sa nám naša hanblivka ukázala A ja sa stanem mamou vytuzeneho dievčatka 🙂 A sme V úplnom poriadku hrozne sa vytesujem 🙂

karmela
24. mar 2017

@zuzuliena1blahozelam dievčatá 😍

cvikla12
24. mar 2017

@patkaamirko ďakujem za milé slová a pevne verím že bude tento krát všetko v poriadku

bluebell0412
24. mar 2017

@alilka ja tiež stále rozmýšľam ako to s tebou dopadne no od začiatku ti držím palce aj budem verim tak ako aj ostatné ze si tehu aj keď prekážky okolo toho máš riadne.No verím ze to dobre dopadne

danko85
24. mar 2017

Tisko zavidim tie dve ciarky na teste kazdej jednej ❤

sofija18
24. mar 2017

@danko85 aj my sa dočkáme neboj nic 😘😘❤

danko85
24. mar 2017

@sofija18 ja verim ze ano ❤ 😘

sofija18
24. mar 2017

@danko85 určite 😘😉👍

nivea777
24. mar 2017

@alilka žlté teliesko pri tehotenstve musí byť v maternici..Tak ako žltko vyživuje kuriatko,tak žlté teliesko vyživuje bábätko pokiaľ neprevezme funkciu placenta

trblietava
24. mar 2017

@domci1203 supeer tak nech sa uz pohnete tak ako my tiez idem v aprili 🙂

trblietava
24. mar 2017

@lela123 parada ze ti to aj sen predpovedal, nech sa to aj vyplni 🙏 prajem ti to 🙂 a aka je velka dcerka? Tak dufam ze sa rychlo uzdravi a vy vsetko stihnete 😀

trblietava
24. mar 2017

@karmela no co vies co nie je moze byt 😉 mozno tuto rodinnu tradiciu s dvojickami zalozis prave ty 😂 tak nech nam to vide ❤

enny123
24. mar 2017

Ahojte dievcata a zienky. Chcem sa vas opytat na tento test. Mam bolesti v pravom podbrusku ...taky tlak akoby tam dal niekto kamienok...bolest je tupa a stupnuje sa k veceru. (Sklo z testu som dala dole le o fotak to nechcel zobrat). 😘

enny123
24. mar 2017