Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alenka333333 tento test som nemala, no myslim, ze je platny a ja vidim slabucku ruzovu druhu /...Testuj zas o 2 dni uvidis, ako Ti stupa Hcg...Drzim palceky, nech krasne tmavne 😀
@alenka333333 skus pozriet moj test zo vcera...je na str.1763..:)
@gabcca Ďakujem! Aj pre mňa to bol šok! Snažili sme sa skoro 2 roky...3/4 roka som brala Duphaston na úpravu cyklu + Gynex, Femibion, Inofilic, pila čaje...poslednú ms som mala 6.2. a 16.2. mi doktor robil folikulometriu, zároveň mi oznámil, že nemám dominantný folikul. Vzdala som to...prestala brať lieky a ani neviem ako a kedy som otehotnela. S mm sme spolu spali 2x ...Začínam veriť, že aj zázraky sa dejú 😁😁😁
@cvikla12 tak to mi je ľúto že predošlé umrelo :( držím palce a všetko dobré prajem.
@ejuska2586 Jasné že za chvíľu hodíš testík 😇😘😘 budem tu na teba čakať 🙂
@patkaamirko Moja zlata. Jasne. Ved budeme dufam stale v kontakte, aj ked deticky budu...
baby ako je to s tym zltym telieskom v tehu??toto som nasla na nete...http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi... chapem to spravne ze pokial tehu som mala by som mat aj to zlte teliesko??mne ho doki v KE nasiel na lavom vajecniku..ze tam teraz je..ale vo februari som podla mojej gyndy a folikumetrie ovulovala z praveho vajecnika..🙂 tak teraz ako??..
@alilka aspoň čo ja viem, tak žlté teliesko je niečo čo ostane po oplodnenom vajíčku -kde má byť umiestnené to netuším- a zabezpečuje hormonálnu rovnováhu-teda posiela signály telu že v maternici sa vyvíja plod a zabezpečuje mu živiny pokiaľ túto úlohu neprevezme placenta - potom samo zaniká.. ale kde a kedy a prečo a ako to ti neviem povedať..ale pokiaľ tehu si, určite ho máš.. 🙂
@alilka ked som bola tehotna s malu, isla som na preventivku, este som to samozrejme nevedela, vtedy mi povedal doktor ze mam zlte teliesko, tak bud prebehla nedavno ovulacia alebo som tehotna. No a u nas z toho bolo teho. No myslim, ze to nemusi znamenat stopercentne teho, ale tak urcite je tam nadej 🙂 kazdopadne po tomto som si nasla o styri dni kolajnice na teste 🙂 drzim palce 🙂
Ahojte dievčence 🙂 dlhšie som tu nebola A tak vás všetky srdečne pozdravujem 🙂 A chcem sa vám aj pochváliť že som najstastnjsia žena Dnes 🙂 konečne sa nám naša hanblivka ukázala A ja sa stanem mamou vytuzeneho dievčatka 🙂 A sme V úplnom poriadku hrozne sa vytesujem 🙂
@zuzuliena1blahozelam dievčatá 😍
@patkaamirko ďakujem za milé slová a pevne verím že bude tento krát všetko v poriadku
@alilka ja tiež stále rozmýšľam ako to s tebou dopadne no od začiatku ti držím palce aj budem verim tak ako aj ostatné ze si tehu aj keď prekážky okolo toho máš riadne.No verím ze to dobre dopadne
Tisko zavidim tie dve ciarky na teste kazdej jednej ❤
@domci1203 supeer tak nech sa uz pohnete tak ako my tiez idem v aprili 🙂
@lela123 parada ze ti to aj sen predpovedal, nech sa to aj vyplni 🙏 prajem ti to 🙂 a aka je velka dcerka? Tak dufam ze sa rychlo uzdravi a vy vsetko stihnete 😀
@karmela no co vies co nie je moze byt 😉 mozno tuto rodinnu tradiciu s dvojickami zalozis prave ty 😂 tak nech nam to vide ❤

@luta13 vraj som mohla aj pomedzi to otehu..ze to ze som ms nemala,neznamena ze nemusela byt aj ovulka..