Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzuliena1 Gratulujem a tesim sa velmi s Tebou, ze cakas vytuzene dievcatko a ze ste obe v pohode a pekne rastie babika mala 💃 ...No uzivaj vsetko naplno 🤰😘
@trblietava bude mať šesť v máji. A chalani majú 12 a 10🙂Tebe hlavne želám nech sa podarí. Ja už detičky mám keby sa náhodou nepodarilo 🙂
Ahojte zienky 🙂 takze ozyvam sa ako sa mame 🙂 čakáme chlapčiatko ❤ a som na rizikovom uz sme si dvakrát pobudli v nemocnici. Zmenila som gynekologa a konecne viem preco sem tam krvacam. Mam hematom, nikto ho predtym nevidel. Som vsak pozitivne naladena a viem ze vsetko dobre dopadne 🙂 pozdravujeme a snazilkam drzime moc palce a tehulkam krasne tehulkovanie 🙂
@trblietava drzim palce aby sa nam lady pohli dalej🙂 a my sme boli stastne tehulky a mamicky🙂....
@domci1203 tiez si to prajem 😍 inak tento vikend si robim det
@domci1203 detox som chcela napisat a mi zazvonil telofon 😂 haha pijem len smoothie som zvedava ci vydrzim 😀
@lela123 aha tak to este take male 🙂 este by sa im hodil surodenec, pre malu sestricka vsak? 😉 drzim palce a dakujem krasne 😘
@trblietava uz som pochopila:D ja uz tyzden zdrava strava a cvicim.s takou gumou tak dufam ze mi to vydrzi🙂....musim sa prekonat:D
@trblietava ja som dnes zacala ovulacny test robit no na pocudovanie na 9DC celkom dobra ciarka')..som cakala slabsiu ovela')
@domci1203 a co to je za guma? 🙂 aj ja idem na zdravsiu stravu zacinam tym detoxom a dufam budem pokracovat 😀 noo vyzera to dobre zatial , takze sa blizi ovu? Viem ze ma byt rovnako silna alebo este silnejsia ako kontrolna tak zatial to vyzera slubne ked je este len 9 DC 😉 a predtym si nerobila?
@trblietava no neskoro som začala. Prvý sa mi narodil v 28 a myslela som si, že dvaja budú stačiť, ale druhý krát som sa vydala a celé sa to zmenilo 😀
@trblietava toto je ta guma ono je to fajna vec na posilnenie svalstva🙂 ovu testy som si iba od dnes zacala robit🙂
@lela123 aha 😀 chapem..no a co ved este je to v pohode pozeram ze mas 40? Myslim ze nie si prva ani posledna takato detichtiva mamicka ❤ je to pekne 😍 bodaj by sa vam podarilo uz tento vikend ked si pisala ze bude ovulka 😉
@domci1203 srandovna vecicka 😀 pozriem na nete co sa s tym robi, vyzera ze je to celkom jednoducho 😀 tak drzim palce nech trafite ovulku aspon zistis kedy a ci prebehla 🙏
@trblietava neni to drahe a je to fakt prakticke🙂....no ak prebehne snad hej🙂...ak bude pozitivny ovulacny test nasadim vitex🙂
@domci1203 a to je naco ty sa teda vyznas ja som este len zaciatocnik v tychto doplnkoch vyzivy 😅
😘podobne 🤰
@trblietava lepšie ako ovu testy,je meranie BT..Tam máš istotu že ovu prebehla..Pri ovu teste ani pozitívny ovu test neznamená že skutočne prebehne/prebehla

Ahoj @enny123 ja tam nič nevidím .
Určite aj iné baby ti nápisu ci tam nie co vydia