icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

babikadaska
26. mar 2017

dievcata uz treti den mam rovnaku ciarku...znamena to ze hcg nestupa??zajtra idem na krv...ale od rozculenia sa zajtrajska ani nedozijem!

bluebell0412
26. mar 2017

@alilka to je dobre 😉 ty zajtra ideš k dr?

zuzanka_h
26. mar 2017

Baby preto mi vyznacilo to obdobie po ovulacii zltou? Nikdy predtym to tak nerobilo

eliska1986
26. mar 2017

@luta13 ahoj luta,to nie je sono prsnikov ale sono popdbruska a lekar tam nieco vidi ale netusi co toje.Ovulku som uz mala.

cvikla12
26. mar 2017

@dasaa no keď je test pozitívny tak ovulácia nastane v rozmedzí od 12 do 48 hod. Takže kexik aj v deň keď bude pozitívny a aj by som ešte dva dni potom poistila 😉 držím palčeky

cvikla12
26. mar 2017

@babikadaska máš aj predošlé testy? Ak áno hod foto.

danka92
26. mar 2017

@babikadaska Mne sa tiez prve dni zdalo ze ciarka nesilnie a teraz som v 7tt takze klud

babikadaska
26. mar 2017

@cvikla12 su uplne take iste. ako cez kopirak. musim vydrzat do zajtrajsej hodnoty hcg z krvi...

babikadaska
26. mar 2017

@danka92 dakujem to som potrebovala pocut ! vysledok uz nezmenim len som velmi rozrusena. zajtra sa dozviem hodnotu hcg z krvi. bude to nekonecna nedela 🙂

bembaa
26. mar 2017

Ahoj baby,poprosim o zhodnotenie,moc tym ovu nerozumiem.Cyklus mam velmo rozhadzany niekedy 40 dnovy cyklus,inokedy menzes po 19 dnoch,preto som si zadovazila ovu testy cit.25,neviem ale nevychadzaju nejak divne?Nemala by ciarocka silniet?Dnesny je ranny,myslela som ze ciarka bude intenzivnejsia,tak naozaj neviem,aku znacku ste pouzivali ?Sa mi zda,ze tieto su jednoducho asi shit

karmela
26. mar 2017

@bembaa ahoj lh kolíše hore dole tak tie testy sú Ok..keď snimi začínaš rob viac testov denne niekedy môžeš mat silnejší test doobeda či poobede alebo večer..z prvého ranného ti môže vijst pozitívny test ak už je alebo sa blíži ovulacia..Pred testovaním obmedziť tekutiny aspoň 2h pred..keď mávaš rozhádzaný cyklus a ms chodí kedy tedy musíš byt trpezlivá a testovať každý deň.Vela šťastia prajem

bembaa
26. mar 2017

@karmela. Dakujem za odpoved

cvikla12
26. mar 2017

@babikadaska to máš mama testy? Ak áno tak aj ja som mala stále rovnaké a až keď mi dva dni ms meškala bol tmavší

alilka
26. mar 2017

@bluebell0412 áno zajtra tam idem poobede .😊

alilka
26. mar 2017

Baby 😁😁

nina4
26. mar 2017

@alilka super tmavne 😘ja sa uz za teba neviem dočkat pondelka 😊

cvikla12
26. mar 2017

@alilka no ja si myslím že si normálne tehu

karmela
26. mar 2017

@alilka zlato ty si tehuľka a verím že to nieje mimo 😉

alilka
26. mar 2017

@nina4
@cvikla12
@karmela ďakujem baby 😁 chcem tomu veriť 😍 predstavte si už druhý deň vôbec nespinim 😁😁

nina4
26. mar 2017

@alilka moja tak to je super

miriamn76
26. mar 2017

@alilka super tmavne dufam ze zajtra sa uz mimi ukaze☺

soncita22
26. mar 2017

@alilka Urcite tam drobacik je,len sa schovava,mrska mala! 😄 Verim tomu,ze bude vsetko v poriadku a ty sa dozvies v pondelok super spravicku,ze si tehulka! 😘😍🤰

nivea777
26. mar 2017

@bembaa ovu testy na zistenie ovu sa nerobia rano..odporuca sa robit medzi 10:00-20:00..2hodiny predtym nic nepit..mozno preto su tie testy take blede..treba robit 2x denne cize doobeda a potom na vecer

danka92
26. mar 2017

@babikadaska Neboj ja som tiez takto stresovala a bolo to zbytocne. Hlavne bud kludna.

nivea777
26. mar 2017

@babikadaska testy by mali obden tmavnut pretoze hcg sa zdvojnasobuje ,ale krv ti najlepsie povie..moze aj test blbnut

cvikla12
26. mar 2017

@alilka dúfam že zajtra nám sem napíšeš dobré správy a drobček sa už ukáže držím palčeky

karmela
26. mar 2017

@alilka tak to je super už nech len potvrdia že babatko je v maternici 😉

tonjadabik2
26. mar 2017

@alilka ta zlatko ma nehmevaj ta musis byt tehotna..krasne vysledky mas.juuj drzim ti palcoky juchuuu

ub
26. mar 2017

Ahojte baby tu je moje palickovanie🙂 Poznate ten pocit,ked nemozete vecer zaspat lebo sa tesite na rano-ci silnie, nesilnie... 🙂

cvikla12
26. mar 2017

@ub tmavnú testíky to je super.