Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka to je dobre 😉 ty zajtra ideš k dr?
@luta13 ahoj luta,to nie je sono prsnikov ale sono popdbruska a lekar tam nieco vidi ale netusi co toje.Ovulku som uz mala.
@babikadaska máš aj predošlé testy? Ak áno hod foto.
@babikadaska Mne sa tiez prve dni zdalo ze ciarka nesilnie a teraz som v 7tt takze klud
@cvikla12 su uplne take iste. ako cez kopirak. musim vydrzat do zajtrajsej hodnoty hcg z krvi...
@danka92 dakujem to som potrebovala pocut ! vysledok uz nezmenim len som velmi rozrusena. zajtra sa dozviem hodnotu hcg z krvi. bude to nekonecna nedela 🙂
Ahoj baby,poprosim o zhodnotenie,moc tym ovu nerozumiem.Cyklus mam velmo rozhadzany niekedy 40 dnovy cyklus,inokedy menzes po 19 dnoch,preto som si zadovazila ovu testy cit.25,neviem ale nevychadzaju nejak divne?Nemala by ciarocka silniet?Dnesny je ranny,myslela som ze ciarka bude intenzivnejsia,tak naozaj neviem,aku znacku ste pouzivali ?Sa mi zda,ze tieto su jednoducho asi shit
@bembaa ahoj lh kolíše hore dole tak tie testy sú Ok..keď snimi začínaš rob viac testov denne niekedy môžeš mat silnejší test doobeda či poobede alebo večer..z prvého ranného ti môže vijst pozitívny test ak už je alebo sa blíži ovulacia..Pred testovaním obmedziť tekutiny aspoň 2h pred..keď mávaš rozhádzaný cyklus a ms chodí kedy tedy musíš byt trpezlivá a testovať každý deň.Vela šťastia prajem
@babikadaska to máš mama testy? Ak áno tak aj ja som mala stále rovnaké a až keď mi dva dni ms meškala bol tmavší
@bluebell0412 áno zajtra tam idem poobede .😊
@babikadaska Neboj ja som tiez takto stresovala a bolo to zbytocne. Hlavne bud kludna.
@babikadaska testy by mali obden tmavnut pretoze hcg sa zdvojnasobuje ,ale krv ti najlepsie povie..moze aj test blbnut
@alilka ta zlatko ma nehmevaj ta musis byt tehotna..krasne vysledky mas.juuj drzim ti palcoky juchuuu

dievcata uz treti den mam rovnaku ciarku...znamena to ze hcg nestupa??zajtra idem na krv...ale od rozculenia sa zajtrajska ani nedozijem!