Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela kuk
@karmela ten ranny nemam bohuzial sa mi rozmazal 😕
@luta13 moja mam v rukach vysledky. Obvodna dr mi kazala ich odniest mojej gynekologicke.. tak musim tento tyzdne zbehnut k nej ze co s tym, ale nemam dobry pocit z toho...mam napisane ze anti.chlam.pneum. Igm EIA pozitiv 1,07 IU/ml
A este anti mycoplazma pneu. Igg pozitiv 31,2 IU/ml
A som sa jej aj pytala ze kdr ich mam tak ze niekde v tele ze nevie kde...neviem ja som isla k doktorke s tym ze som nachladena kaslala som aj ma boleli priedusky....vsetko preslo a zrazu po vyse mesiaci a pol mi vola o vysledky...
@trblietava no ms mešká? A ranný bol pepino tiež či iný?
@karmela ani neviem ci meska a ze kedy bola ovulka..som 46 DC a bolia ma strasne prsia aj brucho trosku.uvidime ci sa mrche uraci prist 😀 ano pepino jeden aj druhy..este mam doma 1 pepino tak spravim rano ci obden?
@mdanka ja som mala pred par rokmi plucne chlamydie.lekar ma neliecil nijako,vraj ak nemam nomentalne nijake problemy,je to zataz pre organizmus;lebo taka liecba je zdlhava lenze ja som mala aj hematologicku diagnozu a u mna to v tej kombinacii diagnoz nedopadlo dobre.tak ti drzim palce!!!!
@trblietava ráno môžeš lebo keď pijes viac vody môže ovplyniť výsledok testu ale aspoň slabá čiarka by tam mala ostať..😉 Držím ti palčeky a ráno sem nacap foto a nech sú nanom //..si netestila ovu testami? A cyklus dr nerieši aby ti upravila?
@karmela dobre tak skusim rano ale az o 2 dni 😀 dakujem pekne 😉 zatial ovu testy nie ale uz chcem zacat od buduceho cyklu urcite 🙂 od aprila som u noveho doktora takze zacneme liecbu na upravu cyklu, a ked dovtedy nepride ms tak ma dufam rovno vysetri
@karmela a ty a tvoje testiky? 🙂
@trblietava zlato tak držím palce aby už len potvrdil tehu nový dr..Ja netestujem tento cyklus len sa laskujeme teraz by mali byt plodne dni alebo boli cez víkend tak pracujeme ako vcelicky😃 Uvidíme čo to dá..
Tak baby v stredu revízia maternice+kontrola vajickovodov..V prípade potreby mi ho výberu..😷
@alilka To snáď nie. Pevne verím, že postačí kyret.
@ria294 dakujem 😘 v piatok idem na folik a chcem si dat aj inj. Tak dufam že mi ju dá.
@alilka moja to snád nie a čo bábo nieje tam.ked hcg stúpa??😯
baby 32 den cyklu a hcg 171... co vy na to ??
@babikadaska to nema moc velku vypovednu hodnotu..ake si mala dlhe cykly,kolko meska,v ktorom tt by si mala byt atd atd..co ti na to povedala dr?hlavne je,aby stupalo/zdvojnasobovalo sa
dievky.bt si meram uz 6 den stale isla hore a bum dnes 36,6 a stale 36,8-36,9....

@trblietava daj foto jedného aj druhého