Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 tak som zvedavá , daj potom vedieť. Nech sa len urodia pekné foliky 😘
@miriamn76 krasne 😍 gratulujem!!!! A uz aby sme to dotiahli stastne az do uplneho konca 😊
@ria294 ved aj ja som zvedavá čo mi povie. Dufam že sa tento rok zadarí.
@miriamn76 jeeej 😘😘 gratulujem krásne bábo. 👶
@butterfly333 no to musí 😘 Je rok zázrakov a my milujeme zázraky , tak nech sa nám všetkých snažilkám pekne splnia naše sny ❤
@ria294 aj ja si to myslím tento rok vyzera na uspešny. My 1.3 sme sa prestahovali konečne do svojho noveho bytu. A tento rok septembri bude mat segra staršia bábo a švagrina v oktobri. Tak verim že sa aj ja k nim pridám.😘😘😘
@ingulienocka super vyzerá to dobre. Držím palčeky.
@butterfly333 dakujem 🙂
Babulky dakujem😘😘
@ingulienocka foto nezaostrena ale aj tak tam vidím druhu ružovú čiarku 😘😘😘❤❤❤
😘
@butterfly333 pri takomto hcg by to na sone aj tak nevideli..ale nema vyznam to nadalej natahovat..pri normalnom tehu by som za takych okolnosti uz mala mat hcg niekolko tisic..nie toto..proste sa to musi umelo prerusit..som z toho smutna..ale nechcem sa poddat-.
@domx kyretaz mi urobia a aj diagnostiku,ale aj by to nasli vo vajcovode ,ńema vyznam to nechat tak a o tyzden mi robit druhy zakrok..tak to urobia naraz..ak by to bolo za potreby,..no uz ako bude..bojovala som si za svoje,ale jednoducho mi to babo sudene nebolo..zacinam byt z toho dost sklesla,plakat sa mi chce..ale co uz nenarobim nic..
PROSIM O RADU! Ahojte baby mate niektorá skúsenosti s prekonanou toxoplazmozou? Akurat letím k lekarovi lebo mi pisali SMS strasne sa bojim ked som čítala o co sa jedna 😪
@miriamn76 Krása. Prajem, aby ste to spolocne dotiahli do uspesneho konca ❤
@nella15228 prekonanou pocas tehu ci pred?
@alilka mojko tak držim palce nech to dopadne dobre a možte znova snažilkovat. Prajem vela síl. Cmuuuk 😘😘😘😘😘
@babikadaska Drzim palceky, aby Hcg stupalo 😉🙏

@nivea777 komplikovane u mna .... ked som to sem napisala, volala som dr.este raz a povedala mi to co ty,dolezite je,aby stupalo . takze koncom tyzdna pojdem znovu na krv a uvidime 🙂