icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
27. mar 2017

@trblietava daj foto jedného aj druhého

trblietava
27. mar 2017

@karmela kuk

alilka
27. mar 2017

@cvikla12 stále neviem čo bude..HCG dnes 262..Len neviem či len toľko vstuplo alebo už začalo klesať..😐

trblietava
27. mar 2017

@karmela ten ranny nemam bohuzial sa mi rozmazal 😕

mdanka
27. mar 2017

@luta13 moja mam v rukach vysledky. Obvodna dr mi kazala ich odniest mojej gynekologicke.. tak musim tento tyzdne zbehnut k nej ze co s tym, ale nemam dobry pocit z toho...mam napisane ze anti.chlam.pneum. Igm EIA pozitiv 1,07 IU/ml
A este anti mycoplazma pneu. Igg pozitiv 31,2 IU/ml
A som sa jej aj pytala ze kdr ich mam tak ze niekde v tele ze nevie kde...neviem ja som isla k doktorke s tym ze som nachladena kaslala som aj ma boleli priedusky....vsetko preslo a zrazu po vyse mesiaci a pol mi vola o vysledky...

cvikla12
27. mar 2017

@alilka juj stále na teba myslím.

karmela
27. mar 2017

@trblietava no ms mešká? A ranný bol pepino tiež či iný?

karmela
27. mar 2017

@alilka a sono nerobili?

alilka
27. mar 2017

@karmela ešte som.nebola za dr..Teraz čakám..

trblietava
27. mar 2017

@karmela ani neviem ci meska a ze kedy bola ovulka..som 46 DC a bolia ma strasne prsia aj brucho trosku.uvidime ci sa mrche uraci prist 😀 ano pepino jeden aj druhy..este mam doma 1 pepino tak spravim rano ci obden?

mamana4
27. mar 2017

@mdanka ja som mala pred par rokmi plucne chlamydie.lekar ma neliecil nijako,vraj ak nemam nomentalne nijake problemy,je to zataz pre organizmus;lebo taka liecba je zdlhava lenze ja som mala aj hematologicku diagnozu a u mna to v tej kombinacii diagnoz nedopadlo dobre.tak ti drzim palce!!!!

karmela
27. mar 2017

@trblietava ráno môžeš lebo keď pijes viac vody môže ovplyniť výsledok testu ale aspoň slabá čiarka by tam mala ostať..😉 Držím ti palčeky a ráno sem nacap foto a nech sú nanom //..si netestila ovu testami? A cyklus dr nerieši aby ti upravila?

karmela
27. mar 2017

@alilka tak držím palce nech už vidia miminko..

trblietava
27. mar 2017

@karmela dobre tak skusim rano ale az o 2 dni 😀 dakujem pekne 😉 zatial ovu testy nie ale uz chcem zacat od buduceho cyklu urcite 🙂 od aprila som u noveho doktora takze zacneme liecbu na upravu cyklu, a ked dovtedy nepride ms tak ma dufam rovno vysetri

trblietava
27. mar 2017

@karmela a ty a tvoje testiky? 🙂

karmela
27. mar 2017

@trblietava zlato tak držím palce aby už len potvrdil tehu nový dr..Ja netestujem tento cyklus len sa laskujeme teraz by mali byt plodne dni alebo boli cez víkend tak pracujeme ako vcelicky😃 Uvidíme čo to dá..

alilka
27. mar 2017

Tak baby v stredu revízia maternice+kontrola vajickovodov..V prípade potreby mi ho výberu..😷

ejuska2586
27. mar 2017

@alilka To snáď nie. Pevne verím, že postačí kyret.

cvikla12
27. mar 2017

@alilka dúfam že ti hi nezoberu. Hádam kyretaz bude stačiť

olylili
27. mar 2017

@alilka prečo vybrať vajickovod?😨 stále majú podozrenie na mimo?

sofija18
27. mar 2017

@alilka nic sa vyberať nebude!!! 😡😡😡to povedala ta tvoja múdra doktorka???

alilka
27. mar 2017

@olylili podozrenie je stále lebo HCG stúpa veľmi pomaly..Ešte som aj dnes začala krvácať..Myslela som že to bude pre mňa "výhra" a narkóza má obíde..Očividne nie..😞😞
@sofija18 áno ona..Všetko mi pekne vysvetlila..Aj ona ma bude operovať..Ja som to chcela..

sofija18
27. mar 2017

@alilka nie.... nerob to 😞snáď postačí len čistenie.... vajkovod nie 😔😔😔

butterfly333
27. mar 2017

@ria294 dakujem 😘 v piatok idem na folik a chcem si dat aj inj. Tak dufam že mi ju dá.

butterfly333
27. mar 2017

@alilka moja to snád nie a čo bábo nieje tam.ked hcg stúpa??😯

domx
27. mar 2017

@alilka oh moja.. 😢 to mi je ľúto.. snáď ti len nevezmú ten vajíčkovod.. radšej nech ťa len prečistia.. ako vravia baby - kyretáž a hotovo.. och mrzí ma to..

adria88
27. mar 2017

@alilka mrzí ma to.. dúfam, že nebude potrebné zobrať ti ten vajíčkovod... 😒 silno budeme držať palce 👍

babikadaska
27. mar 2017

baby 32 den cyklu a hcg 171... co vy na to ??

nivea777
27. mar 2017

@babikadaska to nema moc velku vypovednu hodnotu..ake si mala dlhe cykly,kolko meska,v ktorom tt by si mala byt atd atd..co ti na to povedala dr?hlavne je,aby stupalo/zdvojnasobovalo sa

kotatko1232
27. mar 2017

dievky.bt si meram uz 6 den stale isla hore a bum dnes 36,6 a stale 36,8-36,9....