Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ingulienocka vidim slabucku druhu ruzovu / 😉...Drzim palceky, aby krasne silnela, testni zas o 2 dni rano a hod nam sem potom fotecku...Skus odfotit trosku ostrejsiu foto, ak Ti pojde 🙂...Potichucky gratulujem 👏
Baby..... sedím na parkovisku v aute a revem..... bola tam zastupujúca doktorka a nic mi nepichla, Lebo ona tam vidí len 2 folikuly 14mm nic viac.... a ze mam schudnúť.....a kúpiť si inofolic combi.... ja ze: neotehotnela som ani ked som bola chudá! Inofolicu som uz prezrata a jedine co mi rozhádzali cyklus!!!! My sa reku snažíme 7 rokov!!!!! Kde sú tie dva veľké folikuly???A vtedy som sa zosypala.... kašlem ja uz na to.... žiadne testy.... nic...... 😭😭😭😭
@nivea777 prekonanu v minulosti mi povedali a poslali ma na infekčné
@nella15228 to je nic..aj ja som to mala
@nivea777 to dúfam bo ma šlahne
@nella15228 sestre našli prekonanu a nikde ju ani neposlali len jej robili kontrolné odbery a všetko ok mala úplne zdravá zle by bolo ak by bola prekonaná v tehu vtedy tam môže dôjsť k poškodeniu plodu
@nella15228 ja som prisla na infekcne,tam mi dr povedala ze to je v pohode..nemusia ma sledovat ani nic a ze som to prekonala kedysi davno
@nivea777 dali mi papier a píšu tam vraj veľkou pravdepodobnosťou by to nemalo mat vpliv na plod ale mam ist na to infekčné preistotu
@nella15228 ved aj mna poslali od gyn na infekcne a tam mi povedala hento,ze to som davno prekonala a neohrozuje to nic
@luta13 to je krásne napísane moja verím tomu že to tak bude. Dakujem ti z celeho 💖 za tvoje slová. Si super cmuuuk 😘
@sofija18 Pridrbana doktorka, by som ju preplieskala!...Takto Ta odbila hnusne - bezcitna zenska....Ako pise alilka, tie 2 velke foliky Ti mozno uz praskli cez vikendik a kedze ste sa snazili, nieco z toho bude...Velmi by som bola stastna s Tebou, keby tak bolo a Ty by si potom Dr.nacapila pred xicht testiky s //...To je teda krava, som nasrata za Teba...No moja klud a predychaj to vsetko...A ver, ze dobre bude..Posielam objatie 😘😘😘
@alilka bojovala si ako si mohla, skusila si vsetky moznosti...Verim, ze budes coskoro v poriadku a budete sa moc s muzickom snazit o dalsie a tentokrat uplne zdrave babätko...Myslim, ze uz stacilo trapenia na Tvoju osobu, nech Boh Ti pomaha po dalsie dni a nech vsetko dopadne ako ma, nech si uplne fit a hlavne schopna prijat do lona zdraveho drobceka...Si silna zena a to Ta drzi nad vodou 😉😘
@nella15228 Drzim palce, nech si v uplne v pohode...A nestresuj a uzivaj brusenko...Pekny slnecny den vam prajem 😉🌞🌷
@sofija18 nemas papier co ti napisala??ci to nechala tam??ake koliesko??..nemyslela teliesko??zlte teliesko..no neviem,ale ja si myslim,ze tie vacsiie praskli,ved kde inde by boli..a tie mensie ti uz viac nerastli,peto ti nic nepichla..lebo 14mm je malo..musia byt aspon 18mm a viac..aj si spominala,ze si mala vela hlienu cez vikend..podla mna na 99% si ovu mala..lebo ak by sa ti aj ttie vacsie zacali vstrebavat alebo by prestali rast boli by tam..ale oni tam neboli..🙂 takze dost bolo placu,mysli pozitivne 🙂
@luta13 ďakujem zlatko 😭😭ja mam smolu na tie doktorky.... aj ked som prišla na pohotovosť krvavá až po členky a taká jedna mindza mi hned vopchala sono až do krku a hrábala sa tam ako pominuta 😭😭😭ze co revem, ze nejsom prvá ani posledná co potratila! Teda zakročila sestrička.... držala mi nohy a ukľudnovala pokial neprišiel iný doktor.... povedz mi; co som komu spravila? 😭😭😭
Ženušky som roztrasená,naplašená,bojím sa.Kvoli čomu sa robí kyretáž?Ďakujem
@eliska1986 napus nam aky mas problem..🙂 ale kyretaz je cistenie-revizia maternice..mna to caka v stredu..:/
@eliska1986 coho sa bojis??kyret sa robi na vycistenie ked tehotenstvo nie je take akoby malo byt,plod sa nezacne vyvíjať alebo sa v urcitom tt prestane vyvijat a telo zeny sa nevie s potratom samo vysporiadať (zena sa sama nevycisti)
@eliska1986 aby ti vycistili dutinu maternice

@butterfly333 Novy byt, Nova spalna, Nova zmena a verim, ze aj Nova zena bude z Teba a to TEHULKA!...Tak by to mohlo v Novom bytiku vyjst - Novy zaciatok vsetkeho, aj Noveho zivotika v Tvojom lone 😉🙏❤