icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
27. mar 2017

@butterfly333 Novy byt, Nova spalna, Nova zmena a verim, ze aj Nova zena bude z Teba a to TEHULKA!...Tak by to mohlo v Novom bytiku vyjst - Novy zaciatok vsetkeho, aj Noveho zivotika v Tvojom lone 😉🙏❤

luta13
27. mar 2017

@ingulienocka vidim slabucku druhu ruzovu / 😉...Drzim palceky, aby krasne silnela, testni zas o 2 dni rano a hod nam sem potom fotecku...Skus odfotit trosku ostrejsiu foto, ak Ti pojde 🙂...Potichucky gratulujem 👏

sofija18
27. mar 2017

Baby..... sedím na parkovisku v aute a revem..... bola tam zastupujúca doktorka a nic mi nepichla, Lebo ona tam vidí len 2 folikuly 14mm nic viac.... a ze mam schudnúť.....a kúpiť si inofolic combi.... ja ze: neotehotnela som ani ked som bola chudá! Inofolicu som uz prezrata a jedine co mi rozhádzali cyklus!!!! My sa reku snažíme 7 rokov!!!!! Kde sú tie dva veľké folikuly???A vtedy som sa zosypala.... kašlem ja uz na to.... žiadne testy.... nic...... 😭😭😭😭

nella15228
27. mar 2017

@nivea777 prekonanu v minulosti mi povedali a poslali ma na infekčné

alilka
27. mar 2017

@sofija18 zlatooooo kluuuudddd...dychaj..🙂 tie 2 vacsie ti uz praskli..ja som ti to vravela..🙂 preto tam niesu..nevravela ci tam nemas tekutinu??..krava jedna..tie doktorky niektore su take p..e ze to az boli...🙂 hlavu hore..🙂

nivea777
27. mar 2017

@nella15228 to je nic..aj ja som to mala

nella15228
27. mar 2017

@nivea777 to dúfam bo ma šlahne

olylili
27. mar 2017

@nella15228 sestre našli prekonanu a nikde ju ani neposlali len jej robili kontrolné odbery a všetko ok mala úplne zdravá zle by bolo ak by bola prekonaná v tehu vtedy tam môže dôjsť k poškodeniu plodu

nivea777
27. mar 2017

@nella15228 ja som prisla na infekcne,tam mi dr povedala ze to je v pohode..nemusia ma sledovat ani nic a ze som to prekonala kedysi davno

nella15228
27. mar 2017

@nivea777 dali mi papier a píšu tam vraj veľkou pravdepodobnosťou by to nemalo mat vpliv na plod ale mam ist na to infekčné preistotu

nivea777
27. mar 2017

@nella15228 ved aj mna poslali od gyn na infekcne a tam mi povedala hento,ze to som davno prekonala a neohrozuje to nic

alilka
27. mar 2017

@nivea777 dievca zlate a ty este nerodis??..:D kedy ta to caka?..

butterfly333
27. mar 2017

@luta13 to je krásne napísane moja verím tomu že to tak bude. Dakujem ti z celeho 💖 za tvoje slová. Si super cmuuuk 😘

luta13
27. mar 2017

@sofija18 Pridrbana doktorka, by som ju preplieskala!...Takto Ta odbila hnusne - bezcitna zenska....Ako pise alilka, tie 2 velke foliky Ti mozno uz praskli cez vikendik a kedze ste sa snazili, nieco z toho bude...Velmi by som bola stastna s Tebou, keby tak bolo a Ty by si potom Dr.nacapila pred xicht testiky s //...To je teda krava, som nasrata za Teba...No moja klud a predychaj to vsetko...A ver, ze dobre bude..Posielam objatie 😘😘😘

nivea777
27. mar 2017

@alilka ja budem tehotná na vzdy asi..dva tyzdne nezmeneny stav

alilka
27. mar 2017

@nivea777 tak len sa uz male rychlo vypyta na svet,nech to mas uz aj ty za sebou..🙂 drzim palce..:!)

luta13
27. mar 2017

@alilka bojovala si ako si mohla, skusila si vsetky moznosti...Verim, ze budes coskoro v poriadku a budete sa moc s muzickom snazit o dalsie a tentokrat uplne zdrave babätko...Myslim, ze uz stacilo trapenia na Tvoju osobu, nech Boh Ti pomaha po dalsie dni a nech vsetko dopadne ako ma, nech si uplne fit a hlavne schopna prijat do lona zdraveho drobceka...Si silna zena a to Ta drzi nad vodou 😉😘

nivea777
27. mar 2017

@alilka dnes tam fesny doktor :D ak neporodim tak utorok poradna,to tam uz bude moj Dr..Som zvedava..este mam povinnosti tento týždeň tak nech vydrzi

alilka
27. mar 2017

@nivea777 :D :D este ze si vyberas..:D no zadlad nech uz ho mas pri sebe..🙂

luta13
27. mar 2017

@nella15228 Drzim palce, nech si v uplne v pohode...A nestresuj a uzivaj brusenko...Pekny slnecny den vam prajem 😉🌞🌷

sofija18
27. mar 2017

@alilka nie nevravela nic.... našla tam akési koliecko či co a ze: tu nám nieco pulzuje.... ja ze co? Ona: asi cievka.... nehovorila inak nic..... ja sa čudujem ze som zliezla dole tými schodami, jak som plakala..... sa na mna v tej čakárni kukali jak na blázna 😭

luta13
27. mar 2017

@nivea777 Myslim na Teba, nech mas porod co najrychlejsi a najkrajsi, ked to na Teba pride 😉🙏 ...Tesime sa tu na fotecku s drobcekom krasnuckym, vonavuckym 😘

alilka
27. mar 2017

@sofija18 nemas papier co ti napisala??ci to nechala tam??ake koliesko??..nemyslela teliesko??zlte teliesko..no neviem,ale ja si myslim,ze tie vacsiie praskli,ved kde inde by boli..a tie mensie ti uz viac nerastli,peto ti nic nepichla..lebo 14mm je malo..musia byt aspon 18mm a viac..aj si spominala,ze si mala vela hlienu cez vikend..podla mna na 99% si ovu mala..lebo ak by sa ti aj ttie vacsie zacali vstrebavat alebo by prestali rast boli by tam..ale oni tam neboli..🙂 takze dost bolo placu,mysli pozitivne 🙂

sofija18
27. mar 2017

@luta13 ďakujem zlatko 😭😭ja mam smolu na tie doktorky.... aj ked som prišla na pohotovosť krvavá až po členky a taká jedna mindza mi hned vopchala sono až do krku a hrábala sa tam ako pominuta 😭😭😭ze co revem, ze nejsom prvá ani posledná co potratila! Teda zakročila sestrička.... držala mi nohy a ukľudnovala pokial neprišiel iný doktor.... povedz mi; co som komu spravila? 😭😭😭

sofija18
27. mar 2017

@alilka vsetko ostalo v karte tam.... povedala ze tu je koliesko a v ňom nieco pulzuje... ze asi cievka.... no ja uz fakt neviem..... keby ma aspoň tie kríze prestali bolieť lebo si pripadam ako totálny poskodenec

eliska1986
27. mar 2017

Ženušky som roztrasená,naplašená,bojím sa.Kvoli čomu sa robí kyretáž?Ďakujem

alilka
27. mar 2017

@sofija18 bud v klude..🙂 urcite ovu bola a ty budes tehu..jasne.?..:D :D

alilka
27. mar 2017

@eliska1986 napus nam aky mas problem..🙂 ale kyretaz je cistenie-revizia maternice..mna to caka v stredu..:/

nivea777
27. mar 2017

@eliska1986 coho sa bojis??kyret sa robi na vycistenie ked tehotenstvo nie je take akoby malo byt,plod sa nezacne vyvíjať alebo sa v urcitom tt prestane vyvijat a telo zeny sa nevie s potratom samo vysporiadať (zena sa sama nevycisti)

olylili
27. mar 2017

@eliska1986 aby ti vycistili dutinu maternice