Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby už to mám za sebou..Cítim sa dosť na prd..Mám bolesti .Bolo to mimomaternicové,myslím že na pravom vajickovode..Len matné si spomínam čo mi moja vravela..a vajickovod bol už prasknutý..😲😲
@domci1203 dobre dufam sa uz zadari ☹ a odkial mas ovu testy, tu z MK?
@trblietava nie tie uz som minula🙂 tak som si kupila v lekarni woman secret s tymi som spokojna maximalne🙂
@domci1203 a s tymi s MK si nebola? Som rozmyslala obj tie, lebo ked kupujes po 1 tak to vide dost draho aspon co ja som si vsimla v dm 1 ks pepino 1,5e
@kotatko1232 len ak chceš mať materskú a nie len rodičák tak musíš ísť do práce aby si splnila podmienky nároku..Sorry že som sa zaplietla do debaty
@trblietava bola som spokojna ale neviem tieto womanky mi viac sedia aj vyhovuju🙂 tie ma vysli 20ks 15,49€ v lekarni🙂
@nivea777 nevadi v pohode ved aj preto chcem ist a to mi je jedno aka praca len vydrzat. 😉
@peppermint áno tie som myslela ďakujem.
Tak robila som si tento (som síce len 7dpo) no nedockavost urobila svoje tak som si teraz urobila aj One Step na oboch vidím voľným.okom slabucko // no a nejdú mi priadat foto 😡
@alilka ahoj moja tak to mi je luto.Ale pokial uz praskol to uz bola otazka casu to ti uz islo o život.A aj s jednym vajcovodom sa da otehu vid mna po mimom. 2 deti a 3 na ceste 😉 budem silno drzať palce aby sa čim skôr zadarilo.A ozaj neodporučili ti počkať z daľšim tehu nam kazali cakat pol roka ale neviem preco tak dlho
@bluebell0412 one step robia kanaliky 😣
@cvikla12 moja bude vsetko v poriadku ver tomu .Ja idem v piatok ale ci bude robit aj sono neviem no snažim sa nepripústat si to.A vysledky z krvy si mala v poriadku ak ano tak sa nemusiš bat .Ja som mala pri najmladsom zle vysledky a na sone bolo vsetko tip-top budem na teba mysliet ❤️
@kotatko1232 tak ako pravda lepsie ako nic. A budu to len dve smeny tak to vydrzis
@kotatko1232 ďakujem takže jeden lepší ako druhí
@kotatko1232 moja tak prečo neskusiš ist tam kde robím ja. Máme firemny bus zadarmo. Ja síce nerobim na vikendovej ale normalne na 3smeny.
@trblietava v nedelu alebo v pondelok nemam dostat..a testovat sa zatial nechystam, mozno v piatok alebo v sobotu, uvidim ako vstanem😂
Ty nemas pms? Na vyvolavacku nejdes? Aby ste sa mohli zase snazit🙂
@matik7 aj ja by som chcela pockat a aj tak cakam ze netestujem pred ms takze ta chapem uplne😉 mam a vies co? Mna boli podbrusko uz asi tyzden nie velmi ale boli prsia ma boleli strasne a pomaly to ustupuje pred ms kazdym dnom ma bolia menej tak vtedy viem ze sa blizi mrcha plus som bervozna nafuknuta hladna atd 😂 a este aj mi opuchaju ocne viecka vacsinou vecer to som asi taka naliata vodou alebo neviem..a ty mas pms? Ach nikdy som este nebola na vyvolavacku lebo to nebolo potrebne ale odkedy sa snazime sa mi rozhadzal cyklus.idem v pondelok k dr zalozit kartu a ked dovtedy nepride tak ma vysetri..snazime sa stale lebo neviem kedy bola ovulka ale idem si obj ovulacne testy a zacnem testovat
Ahojte baby mozno budem zniet blbo ale uz sa dlho snazime o babo po MA,meska mi 8dni testy negat...krcokmaternice je nedosiahnetulny ...bolest pod bruskom uz prestala bolave prsia na bokoch ......

@bluebell0412 Cemio Gravitest? Ak su to take fialove, co vyzeraju ako Mamatesty, tak ano, dost duchuju ☹