Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava noo uz nech si u dr, nech sa to cele rozluskne🙂 ono je to velmi zaujimave, stale nad tym rozmyslam kolko veci sa zmeni ked sa dvaja zacnu snazit o miminko (myslim u zeny). Ja som nikdy nemavala ziadny pms, prsia som necitila, brusko nebolelo..az ked sa ms spustila. Ovu hlienu som mala na rozdavanie a teraz musim pit litre grepoveho dzusu😂 ktovie cim to je🙂 aj u teba, ze sa ti tak rozhadzal cyklus, ked predtym bol v pohode..mna teraz pobolieva podbrusko a dnes som zacitila aj krize..len tie prsia stale nic, cakam na to, ze ked sa raz zvacsia a budu citlive bude to konecne ONO. A stale nic🤔
@alilka je mi to luto, no od zaciatku sa to prejavovalo ako u mna, preto som ti to pisala. Stve ma len to, ze keby boli schopnejsi a vedeli mmt lokalizovat skor, da sa to aj bez operacie. Drz sa, nech si cim skor okn ak ti nerobili kyret tak sa coskoro mozete snazit zas. Drzim.palce
@domci1203 ja uz som si objednala od lauritkatesty ona predava 1ks za 0,4e tehu aj ovu 🙂 tak najblizssie zacinam aj ja 🙂
baby ide mám poraziť,cestujem domov vo vlaku a veďa mna sedí vokály chorý deges čo vkuse kasle!!! Nemam si ani kam presunúť je to uplne plne vsetko .... toto je neskutocne títo ludia :(:(:( a aby toho nebolo malo za mnou sedí nejaký dedo ktorý smrdí ako kotol od cigariet a asi sa vyzul lebo neskutočný smrad spoza mna....dajte typy na vitamínoch bombu proti chorobe lebo sa strasne bojim ze ten somar ma nakazí 😢😢😢😢😢😢
@nivea777 ja som čítala ze je vhodný ako liečba aj prevencia chrípky pre tehotné aj deti kedže to je homeopatikum..,iste to nie je ale možné to je asi začína nejake chrípkove obdobie aj kamoska je tiez na antibiotikach...a nechcem to riskovať uz len jeden kriticky mesiac tehu predomnou 😬😁
@trblietava a mrcha dosla uz!🙂 ja som mala od korytnacky ovu testy raz🙂
@butterfly333 ja nemozem na 3 smeny.ja chcem len vikend...cez tyzden si aspon porobim nieco..
ale uz mam aj auto zabespecene 😉 cize uz ok
Bambule tak som si poplakala dnes volala som sestričke na výsledky a vyšiel mi pozitívny DS😱😢idu má objednať na genetické testy ale idem sa objednať aj sama grochalovi zajtra mi budu všetci volať
Myslite na nás 😒

@nina4 no tak ešte uvidím čo bude hovoriť zajtra 😁😁