icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
29. mar 2017

@nina4 no tak ešte uvidím čo bude hovoriť zajtra 😁😁

matik7
29. mar 2017

@trblietava noo uz nech si u dr, nech sa to cele rozluskne🙂 ono je to velmi zaujimave, stale nad tym rozmyslam kolko veci sa zmeni ked sa dvaja zacnu snazit o miminko (myslim u zeny). Ja som nikdy nemavala ziadny pms, prsia som necitila, brusko nebolelo..az ked sa ms spustila. Ovu hlienu som mala na rozdavanie a teraz musim pit litre grepoveho dzusu😂 ktovie cim to je🙂 aj u teba, ze sa ti tak rozhadzal cyklus, ked predtym bol v pohode..mna teraz pobolieva podbrusko a dnes som zacitila aj krize..len tie prsia stale nic, cakam na to, ze ked sa raz zvacsia a budu citlive bude to konecne ONO. A stale nic🤔

mawiya
29. mar 2017

@alilka je mi to luto, no od zaciatku sa to prejavovalo ako u mna, preto som ti to pisala. Stve ma len to, ze keby boli schopnejsi a vedeli mmt lokalizovat skor, da sa to aj bez operacie. Drz sa, nech si cim skor okn ak ti nerobili kyret tak sa coskoro mozete snazit zas. Drzim.palce

candies
29. mar 2017

@cvikla12 no ako?????🙂

cvikla12
29. mar 2017

Ahojte kočky moje tak všetko je úplne v poriadku som nesmierne šťastná aj môj manžel . Dr. Povedal že na 90% čakáme dievčatko ale to sa ešte neskôr potvrdí. Ďakujem že ste na nás mysleli.

candies
29. mar 2017

@cvikla12
Super mojaa 🙂))) tesim sa s tebou

cvikla12
29. mar 2017

@candies strašne moc sa teším mi odľahlo

miriamn76
29. mar 2017

@cvikla12 juj moja krasna spravicka tesim sa stebou☺☺😘

cvikla12
29. mar 2017

@miriamn76 ďakujem veľmi som šťastná.

adria88
29. mar 2017

@cvikla12 Jeeeeho, gratulujem, krásna fotka babatenka 😍 nech aj naďalej všetko pokračuje super tak ako má 👍🤰👶

cvikla12
29. mar 2017

@adria88 ďakujem veríme že bude všetko poriadku až do šťastného konca.

alilka
29. mar 2017

@cvikla12 jeeej Zlatko tá je krásna 😁😁 tešim sa že je všetko ok..Zaslúžiš si to 😘

miriamn76
29. mar 2017

@cvikla12 to ti verim dufam ze aj ja vam podam 9 - teho take skvele spravy☺. Kolko to trvalo?

candies
29. mar 2017

@cvikla12 a kedy mas termin Mojko? 🙂

adria88
29. mar 2017

@cvikla12 treba veriť, myslieť pozitívne... užívaj tehuľko a o pár mesiacov budeš držať v náručí ten najkrajší dar na svete 🙂

trblietava
29. mar 2017

@domci1203 ja uz som si objednala od lauritkatesty ona predava 1ks za 0,4e tehu aj ovu 🙂 tak najblizssie zacinam aj ja 🙂

gabcca
29. mar 2017

@cvikla12 tesim sa s tebou, to je najkrajsie co.moze byt

candies
29. mar 2017

baby ide mám poraziť,cestujem domov vo vlaku a veďa mna sedí vokály chorý deges čo vkuse kasle!!! Nemam si ani kam presunúť je to uplne plne vsetko .... toto je neskutocne títo ludia :(:(:( a aby toho nebolo malo za mnou sedí nejaký dedo ktorý smrdí ako kotol od cigariet a asi sa vyzul lebo neskutočný smrad spoza mna....dajte typy na vitamínoch bombu proti chorobe lebo sa strasne bojim ze ten somar ma nakazí 😢😢😢😢😢😢

nivea777
29. mar 2017

@candies C-cko..Mozes aj zázvorový čaj,ale len jednu šálku a nie veľmi silný (zázvor je síce super na nevoľnosti a chorobu ,ale môže vyvolať potrat takže opatrne).. Pomelo je super pre tehotné

candies
29. mar 2017

@nivea777 našla som aj to ze oscillococcinum sa moze ? No idem hned chlapa poslat po to do lekarne a idem za stewardkou ze chcem ine miesto lebo ten debil sa este ku mne nahol a kašle dalej ! Toto je neskutocne títo ludia

nivea777
29. mar 2017

@candies nie je napísané priamo ani že sa môže ani že sa nemôže..Ja som si dala vždy len to na čom bolo napísané že môžu tehotné..Ale to som ja.. Myslím že ti to neublíži ale brať to len tak keď ti nič nie je,no neviem..Skôr zvýšil prísun vitamínov..Nie je isté že ochories

candies
29. mar 2017

@nivea777 ja som čítala ze je vhodný ako liečba aj prevencia chrípky pre tehotné aj deti kedže to je homeopatikum..,iste to nie je ale možné to je asi začína nejake chrípkove obdobie aj kamoska je tiez na antibiotikach...a nechcem to riskovať uz len jeden kriticky mesiac tehu predomnou 😬😁

olylili
29. mar 2017

@candies na podporu imunity si mala niečo začať brať už pred tehu teraz to veľmi nedohnaš tieto výživové doplnky sa berú dlhodobejšie kým zaučinkuju odporúčala by som len vit C

nivea777
29. mar 2017

@candies kľudne si daj teda..Dosť je to aj o psychike..Treba sa nastaviť tak,že chorá nebudeš a basta :D

candies
29. mar 2017

@olylili no od zaciatku beriem len Femibion

@nivea777 ved ja som taka trúba co furt stresuje dala som si mandarínku čokoládu a budem zdrava!ako repa :D tehotné by mali mat od prírody automaticky lepšiu imunitu...ako ja nebyvam nejak často chora nastastie ale ked chcem zeraz pre male len to naj

domci1203
29. mar 2017

@trblietava a mrcha dosla uz!🙂 ja som mala od korytnacky ovu testy raz🙂

nina4
29. mar 2017

@cvikla12 babuško krasne 😍 .

kotatko1232
29. mar 2017

@butterfly333 ja nemozem na 3 smeny.ja chcem len vikend...cez tyzden si aspon porobim nieco..
ale uz mam aj auto zabespecene 😉 cize uz ok

simuska99
29. mar 2017

Bambule tak som si poplakala dnes volala som sestričke na výsledky a vyšiel mi pozitívny DS😱😢idu má objednať na genetické testy ale idem sa objednať aj sama grochalovi zajtra mi budu všetci volať
Myslite na nás 😒

olylili
29. mar 2017

@simuska99 v ktorom si týždni ešte nestresuj všetko môže byť inak 😉