icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

archanjel007
29. mar 2017

@domci1203 tu je moja kamaratka🙂

nivea777
29. mar 2017

@simuska99 ak ti to vyšlo z tripple testov to sa nestresuj..Tie testy dosť falošne vychádzajú a rolu tam zohráva veľa faktorov

cvikla12
29. mar 2017

@simuska99 moja nám tiež minulé tehu vyšiel DS a rastep chrbtice a nič s toho sme nemali jo tehu aj tak nedopadlo dobre.

cvikla12
29. mar 2017

@nina4 ďakujem máme krásnu fotku veľmi sa tešíme

candies
29. mar 2017

@simuska99 neboj sa! 🙂

rula
29. mar 2017

@cvikla12 ahoj, no vyborne, pokracujte len tak dalej, mala bude silna zena a pekne vyrastie a bude zdrava.💃

simuska99
29. mar 2017

@olylili v 18tt

simuska99
29. mar 2017

@nivea777 áno z nich vyšlo 1 v 170
Však uvidíme pôjdem na geneticky ultrazvuk a ďalšie testy ..

cvikla12
29. mar 2017

@rula teším sa veľmi z mojej bábiky

cvikla12
29. mar 2017

@simuska99 moja to sa neboj mi sme mali 1k 140. Mi sme na genetické sono boli dnes je to super všetko je pekne vidno.

trblietava
29. mar 2017

@domci1203 mrcha nedosla stale..ale v najblizssich dnoch ju ocakavam uz ju chcem dostat tentokrat a ona nie a nie prist 😀 ano tiez som pocula ze korytnacka predava ale neozvala sa mi tak budem mat od lauritky 🙂 ako dopadol vecer ovu testik?

trblietava
29. mar 2017

@matik7 nemala si pms a teraz mas,?hmm tak to je zvlastne 🙈 no ono je to neprijemne ale aspon nam tym telo signalizuje ze pride ms 🙂 ja uz som si na to zvykla stale som mala..presne aj ja som mala viac ovu hlienu a teraz mi je tazko ho spozorovat 😀 a co ten grepovy dzus? Ono je to vraj tak ze ked zacnu boliet prsia zacinaju aj hormonalne zmeny v cykle ci v tehotenstve to je tiez zmena..no uvidime ci uz nahodou nie si tehu 😉 dozvieme sa coskoro drzim palce ❤

domci1203
29. mar 2017

😘

domci1203
29. mar 2017

@trblietava takyto je vecer🙂 zoslabol aspon sa ni tak zda pila som vodu ale trosku iba🙂

trblietava
29. mar 2017

@domci1203 a co to znamena? Ked bol rano silny? Ze bola ovu rano?

trblietava
29. mar 2017

@domci1203 voda sa nema pitvvobec pocas 2 hodin pred tedtovanim ano na wc?

trblietava
29. mar 2017

@domci1203 oprava 😀 voda sa nema pit vobec pred testovanim ani na wc? 🙂

domci1203
29. mar 2017

@trblietava ze som zachytila vrchol a do 24-48hod bude ovulacia🙂....hej mal by sa obmedzit prijem tekutin dve hod pred testovanim🙂

domci1203
29. mar 2017

@trblietava ale ono minuly cyklus co som sm davala ten do oci bijuci ovulacny test pozitivny ako mraky na oblohe:D a to som pila caj a pohar dzusu pred tym takze asi to je individualne ak mas v tele dost LH hormonu tak mozes aj pit aj nepit vodu test zachyti:D

gabcca
29. mar 2017

@simuska99 neboj aj ja som mala zke bola som aj na genetickych ale tam mi chceli robit amniocentezu odobratie.plodovej vody co som nedovolila aby sa babu nic.nestalo. potom sme boli na 3D a vsetko bolo v poriadku. A narodila sa uplne zdravá. Za mna ja tym tripple testom neverim uz vela.zenam vysli zle vysledky, niektore zeny sa len zlaknu a radsej si daju babo zobrat pritom uz davno mali zrusit tie testy. Staci ak ty ten test spravia o tyzden skor a uz mas vysoke hodnoty. Aj u mna to tak bolo. Potom po tyzdni zopakovali a boli v poriadku. Tak nestresuj urcite je vsetko v poriadku. Aj ja som aa bála velmi aj plakala lebo mi.sme aj v rodine mali.ale na genetike nas aspon ukludnil ze ak uz bolo v rodine uz sa to nemoze zopakovat

trblietava
29. mar 2017

@domci1203 jaaj a ja ze ked je pekny pozitivny tak ze v ten den je ovulacia..takze ako sa treba vtedy snazit?ked su // v ten den vsak?aj den po aj 2 dni po pozitivnom teste by sa este mohlo zadarit vsak?

biba12
29. mar 2017

@simuska99 neboj sa, bude to v pohode. Mne to vyšlo u oboch deti a sú ok ;) Triple testy si nespolahlive.

trblietava
29. mar 2017

@domci1203 noo moze byt aj tak ze ked aj pijes a mas tam dost hormonu tak zachyti 😉

dimitra
29. mar 2017

@esperanzita ja som mala tiež tak. Mená testov si nepamätám keďže boli robené v grécku. Jeden deň pozitívny a na druhy deň iná značka negatívny a bola sim tehu

domci1203
29. mar 2017

@trblietava ak ti vyjde pozitivny ovulacny test tak ovulacia nadtane tych 24-48 po pozitivnom teste a snazit sa v ten den urcite a den po tak isto🙂..a malo by sa zadarit🙂

luta13
29. mar 2017

@alilka ten vajickovod, ale aj cele mimomaternicove mi je velmi luto 😢...Hlavne tie "natahovacky" okolo toho, neistota a nepokoj v dusi 😔...Pekne si to napisala, ze sem hodis "kolajnicky"...Verim, ze najblizsi cyklus tak bude 😉...Drzim palceky 😀...Boh Ta zehnaj!

luta13
29. mar 2017

@domci1203
@trblietava na tomto linku najdete ovutesty woman secret za 12 eur teraz a je ich 20ks...No asi je to jedno, kedze v lekarni ich kupis za 15-16euro a nemusite cakat na zasielku 😉

https://www.pilulka.sk/

luta13
29. mar 2017

@matik7 Tvoj koment pre "trblietavu" vcera - "ovuhlienu si mala na rozdavanie a teraz musis pit litre grepoveho dzusu", nemala si ziadny PMS, teraz citis bolest podbruska atd....No vsetko je to o psychike, preto tie zmeny...Myslim, ze aj preto sa vela zenam "pokasle" cyklus, pretoze su pod velkym natlakom a sleduju sa do detailu, co je samozrejme podla mna prirodzene - ved nevieme sa dockat nasich vytuzenych // 😉 ...Vsetko sa odohrava hlavne v nasej hlave, sme nervoznejsie a cakame, ci to ten dany cyklus vyjde na 100%...Ja som napr.na zaciatku oboch tehu nemala ziadnu bolest prs, ako to tu mnohe popisujete...No je to individualne, niektore zeny prsia citia, niektore vobec...No drzim palceky, nech MS nepride 😀

luta13
29. mar 2017

@cvikla12 Nadherna fotka, nemam slov - aj s pupocnou snurou - krasne detailna fotecka...Som velmi rada, ze ste uplne v poriadku, verim, ze do konca tehulkovania uz ine ani pocut nebudes, iba ze vsetko bezi ako ma 😉...Prajem Ti to zo srdca po trapeni, co si si prezila 🙂...No si v 12tt, vyvoj pohlavnych organov konci v 16tt...Takze ako pises, moze sa to este zmenit...Ja verim, ze vam vas syncek - anjelik poslal z Nebicka svojho maleho bratceka a ze teda nakoniec to bude chlapcek...Je to moj osobny tip, som zvedava, co vam oznamia za mesiac, alebo na 3D sone 👶😇😘...Uzivaj vsetko, je to krasne, ked mas istotu, ze babätko je v poriadku a zdravucke 😘

luta13
29. mar 2017

@candies Tomu chlapovi by som povedala svoje...Aspon si zakryval usta, ked "skohrnal" ako hovado?...Darmo, chlapi su blbci...Castokrat kaslu na "plnu hubu" a usta si nezakryju!...Neznasam to!...Aj mm to robieval, este obcas robi, no stale ho musim napominat - oni su ako deti 😂...A nepoucitelni! 🙄