icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
30. mar 2017

@simuska99 Pri prvom tehu neviem, ci mi robili tripple testy, nepamätam si to spred vyse 9 rokov...No pri druhom mi nerobili vobec, Dr.povedal, ze ak nevidi na sone nejake odychylky od priemeru, napr.väcsia hlavicka ( u DS je to typicke a je to vidiet uz v skorsom stadiu tehu, alebo meranim sa zisti, ze je väcsia, akoby mala byt na dany tt...), tak nema preco nam odporucat tripple testy a ze treba verit Bohu a svojmu babätku, ze je zdrave...Takze my sme pri druhom ziadne testy nemali vobec, jedine, co viem, ze som bola na glukoze, inak nic ine...Len bezne vysetrenia - sono, ozvy plodu pre porodom...S mm sme sa vtedy bavili, ze co ak bude mat dietatko DS, no zhodli sme sa, ze by sme si ho nechali, ved je predsa nase a ze ono za to nemoze, ze by bolo Downik - male "usmiate slniecko"...Maly je zdravucky ako repa - teda obaja moji chlapci su zdravi a obcas aj viac ako treba 😉 ...Treba verit, ze babätko je zdrave...Drzim palceky, nech mas vsetky vysledky v poriadku a nech je vsetko ako byt ma...Pohladkaj za mna brusenko 😘

luta13
30. mar 2017

@nicole_01 ja osobne by som zbehla na krv na Hcg...Drzim palceky, daj vediet, ako pokracujes potom 😉

candies
30. mar 2017

@luta13 ale deges raz si zakryl raz nie ale celu ochrchlanu si ju utieral do nohavíc no nechutný bol uplne ja som uz mala na male na Neho vybehnúť len neviem vzdy som bola taka ze mi stacilo malo a hned som vyletela aj na cudzieho ale ako som tehotná tak nejako viac vydrzim :D aj moj sa mi niekedy smeje ze co sa mi to porobilo ze moje stare ja by sa uz bilo pomaly a ja ti teraz rozdýcham ponadávam si sama pre seba a neriesim:D

katka6161
30. mar 2017

@cvikla12 krásne bábätko 😘 som šťastná s tebou, že vsetko je v poriadku 😊

cvikla12
30. mar 2017

@luta13 ďakujem za krásne slová citim sa úplne super. Uvidíme čo nám povedia na ďalšom sone. Mne je to úplne jedno či to bude chlapec alebo dievčatko len nech je zdravé.

luta13
30. mar 2017

@candies Ty vies tak krasne napisat komentik, sa tu rehocem hned od rana - Zlata si 😂 ...No hormony robia "divy" 😉...Uzivaj len vsetko a neboj, snad chora nebudes od blbecka...Prajem vam krasny den 😘

luta13
30. mar 2017

@cvikla12 Jasne, to je najdolezitejsie - zdravie babätka...Ved pre kazdu matku je zdravie na prvom mieste - ci uz je babätko este v brusku u Teba, alebo uz na svete 😉...No myslim si, ze zienky, ktore uz prisli o svoje babätko (babätka) si toto vsetko ovela viac uvedomuju, kedze prezili stratu...Moj osobny nazor...No co bolo bolo, to sa uz zmenit neda, aj ked clovek by to silno chcel zmenit...No teraz si uzivaj svoje rastuce brusenko a vsetko okolo toho...Prajem Ti krasny den...Ozaj, je Ti uz vidiet brusko, ze?

cvikla12
30. mar 2017

@katka6161 ďakujem dúfame že to takto bude pokračovať až do šťastného konca

cvikla12
30. mar 2017

@luta13 áno je kukni môj album.

simuska99
30. mar 2017

@cvikla12 kde ste boli na sone ?

cvikla12
30. mar 2017

@simuska99 v žiline u Višňovského on je super

simuska99
30. mar 2017

@cvikla12 dáš mi prosím kontakt ?

matik7
30. mar 2017

@luta13 moze byt na tom nieco pravdy🙂 normalne ma to fascinuje co vsetko psychika dokaze. Aj ked si myslim, ze som v pohode, ze to az tak velmi neprezivam lebo verim, ze babatko pride. Ale aj tak na to myslim vedome aj podvedome cely den. Rano ked sa zobudim je to moja prva myslienka a vecer posledna. Dakujem ti zlatko, tento mesiac je zaujimavy, sama som zvedava..mna tiez prsia nebolia (bolievaju len cca 2 dni po ovu, potom uz vobec) tak si ma potesila, ze to nemusi byt silou mocou priznak😘

cvikla12
30. mar 2017

@simuska99 poslala som do správy

luta13
30. mar 2017

@matik7 poznam ten pocit, ked clovek nedokaze mysliet na nic ine, len na babätko 😉...Zazila som to v case, ked som mala neskutocne silnu tuzbu, az mi srdce trhalo...Nic ine som viac nechcela, ako byt tehulka 🙂...No verim, ze si coskoro najdes svoje vytuzene //...Prajem Ti krasny den 😘

karmela
30. mar 2017

@simuska99 ahoj zlatko čo to čítam? Zlato ja verím že drobec je zdravý ako repa a potvrdí ti to ďalšie sono a testy..Verím tomu daj potom hneď vedieť zlatko držím paluchy ale viem že to bude Ok 😘

candies
30. mar 2017

@luta13 ale hádam nie konečne som doma dobre som si celkom poslala 😀 pôjdem si kúpiť nejaké pohodlné topánky na jar a hneď budem fit 😂 aj tebe krásny deň 😘

matik7
30. mar 2017

@luta13 ach, presne si to opisala, presne to prezivam. Aj ja tomu verim, ze nase vytuzene, vymodlene babatko pride coskoro❤ Vy ste sa nesnazili dlho, ze? Sa mi zda, ze vam to vyslo skoro😘

luta13
30. mar 2017

@matik7 Prve tehu zacalo cca.7 mesiacov po vysadeni HAK - mm daval sakra pozor cely cas, aby mu neubehlo, ale ubehlo nakoniec "v moj prospech" (ja som uz 7 rokov silne tuzila po babätku, len nebol vhodny partner po ruke 😂 )...Druhe dietatko bolo mnou planovane a mm zas mal cas, ze naco uz tak skoro atd...bla, bla, bla...No ukecala som ho...Mesiac som si poctivo odplakala kazdy den, tak som tuzila a aj som sa veru modlila k Bohu vzhliadnuc ocami do Neba a teda asi aj to pomohlo...Mm zacal spolupracovat v Novembri so mnou a testovala som ovutestami a v Januari sa nam zadarilo a bol to asi zazrak ( o to väcsi zazrak, ze styk sme mali 3-4 dni pred ovulkou a spermie sa udrzali a nasli, co hladali 🙂 )...Pretoze od Oktobra som bola na tehu velmi upnuta az zufala, no v Januari som si povedala, ze ked pride MS, nevadi, ideme dalej...No a vtedy uz MS neprisla...Takze tak - Boh ma skoro pozehnal a za to mu doteraz vdacim 😉...Este jedno babätko by som chcela za take 4 roky, no uvidim, ci este spracujem mm - slzy a smutok velmi zaberaju na muzov - aspon teda na toho mojho urcite 😂...Silno Ti drzim palceky...Boh s Tebou 🙏😘

luta13
30. mar 2017

@candies tak dobre kup topanocky, hlavne bez opätku - cez tehu su take najpohodlnejsie...Ja opätky nenosim vobec, odkedy som odisla z puberty 😂...🙂

alilka
30. mar 2017

baby tak uz som doma..spokojna,ze konecne doma..🙂 som cela bolava a mlandrava..:D ale to coskoro prejde a my mozme zacat na novo..🙂 verim ze tentokrat to uz bude len dobre..🙂 idem oddychovat..)

ejuska2586
30. mar 2017

@alilka Super ze ta uz prepustili. Prajem skore uzdravenie.

danko85
30. mar 2017

Ahojte babulky 🙂 treti den mi meska mrcha, zatial test negativny, robila som predvcerom. Necitim sa vobec ako pred ms ani jej ziadne priznaky nemam okrem naduteho bruska uz asi dva tyzdne. Pred ms ma prsia bolia cele a teraz mam len strasne ci bradavky na dotyk a nepametam ako to bolo pri prvom tehu 😀 myslite, ze sa zadarilo? 🙂 😍

domci1203
30. mar 2017

Ranajsi test🙂....

domci1203
30. mar 2017

Tam kde chyba LH je robeny vcera a ten druhy dnee🙂

trblietava
30. mar 2017

@domci1203 a nemas tie // nejak dlho? Kedy teda bola ovulka podla teba?

trblietava
30. mar 2017

@luta13 dakujem 😘 pozri testiky nachystane uz nech pride ms 🙂

simuska99
30. mar 2017

@karmela ani mi Nehovor moja ale už cakam v Hlohovci na sono tak dám vedieť

domci1203
30. mar 2017

@trblietava ono asi bude este len cca dnes zajtra🙂....podla dnesneho testu vela nechyba tak spravim okolo piatej vecer test ze co aka carka bude ale nebudem pit nic🙂

candies
30. mar 2017

@luta13 ani nás to je moja smrť 😂😂 dnes mi sestra donesie topánky na svadbu ktorú máme v júni musím sa dovtedy v nich naučiť chodiť ale majú nízky podpätok.a dnes si len nejaké tichoslapky chcem kúpiť naťahovanie