Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@blskas ako?
@timeatimka mas dalsi testik? ako pokracujes?
@blskas ahoj si skusala testik
Tie testy asi stoja za prd, alebo netreba az tak silno hladat duchov 🙂 dostala som rano kramosky...
@zvolsiinylogin veru riadny šok, ešte stále si neviem predstaviť ako to všetko bude 🙂 ALE teším sa čím ďalej tým viac :D
@ivet55gratulujem a silno drzim palce
To je peknezesi myslela na nas haha 🙂 no my snazime tiez tak nepriamo priatel sa stale pyta zekedy mam ovulku ze aby nahodou ze on este chce kus pockat.... a ked uz tak aj tak vsetko skonci vo mne... na otazku preco sa len usmieva 🙂 chce on velmi vydno to na nom ... len mame urcite veci co by bolo fajn vyriesit prv ako .... tak tajne obaja dufame ze sa posmykne aj nam haha 🙂
Ahojte tak sa pridavam aj ja s mojim ojedinelym pripadom 🙂
Beriem antikoncepciu 9 mesiacov a teraz cca pred tromi dnami som zacala mat hrozne citlive bradavky,normalne je to az úľava ked si dam dolu podprdu 😀 A na dotyk ani nehovorim,to vidim vsetky hviezdicky 😀 A doteraz za tych 9mesiacov som to nemsla vobec,ziadny naznak scitlivenia.
Do ms mam ešte sice 5dni no skúsila som 1test co som mala doma..Neviem ci na nom nieco je,ja tam nejaky naznak vidim ale mozno som len slepá 😀 Preto to pridavam aj sem,viac oci viac vidi 😉
@nicolettka2126 pochybujem, ze si tehu , ked beres antiku.....vypada to skor na kanalik...ale ktovie., niekedy aj motyka vystreli... 😀 😀
@zvolsiinylogin no ved to ze niekedy motyka vystrelí 🙂
V dnesnej dobe si clovek nemoze byt nicim isty,ani antikou nie 🙂
@nicolettka2126 hehe... 😀 😀
Baby, koľko dni po ovu sa
objavujú prví duchovia? Dnes som 8 deň po ovu. Myslíte, že už bude niečo vidieť, či ešte je skoro?
@nicolettka2126 to vizera ako kanalik,ja son takych mala ajajaaaaaj,ked to nema farbu,je to kanalik
@nikola81 ja tsm tiez vidim ciarocku 🙂
Aky si DC?🙂
@ivik9
@nicolettka2126
Uvidim ako to dopadne, som 41DC 😅. Ja mam PCO a ovu bola niekedy az 27-28 DC.
@ivik9
@nicolettka2126
@ajkacovi
Baby takze nic...dnes test biely a uz aj brucho boli ako na mrchu 😖 Tak predsa to bol falosny duch alebo kanalik

@ivet55 uzasne!riadny sok!! 🙂 😉 gratulka..