Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
No to hej NIKDY NEHOVOR NIKDY 😀
@timeatimka daco hej,len je ta fotka trochu rozmazana,nejde ti viac zaostrit?
@siska765 uz lepsie neviem :/
@timeatimka no daco tam vidim 🙂 je na zivo do ruzova ta druha?
@siska765 tak co cervena ano
@timeatimka no tak super 🙂 mozes sa pomalicky tesit 🙂
Ahoj baby rano som robila tehu test ale uz som nemala clearblue tak som urobila lady max s dr. Maxa a čiarocka druha bola slabucka. Co si o tom myslite ?
@timeatimka ano 🙂
ahojte zienky 🙂 tak ja zajtra mam dostat mrchu,a vyzera to tak ze aj dojde 🙂 testiky naznacovali malickeho ducha ale nakoniec asi to boli kanaliky.No nevadi co uz,vsetkym tehulkam gratulujem 🙂 a vsetkym co sa snazia drzim palce 🙂 my sa najblizsie posnazime v septembry kedze pracujeje obaja v zahranici a vidame sa v neprave dni 🙂
aj ja hlasim, ze tie moje dve ciarky boli falosna nadej, 2 mesiace snazilkovania neuspesne, ide sa dalej, aj ked dnes so sklamanim....
Dakujem 🙂
anooo gratulujem 🙂
@zuzina1881 gratulujem 🙂 ja dnes tri dni pred ms a nic ☹
Zajtra rano urobim znovu, hadam zosilnie 🙂
@mery24 uz je silny dost 🙂 🙂

@babulinka29 nebud smutna, netreba na to myslet a vyjde to. Nam sa doslova smyklo nemame v plane tretie ja by som sice prijala, ale mm nie ak teraz nebudem tak sme zrejme skoncili ☹ uz si da isto pozor 🙂 dnes krce a hnedy vytok takze myslim ze som sa dotesila ☹