Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412 aj môj názor je že si tehu aj ja som mala tieto testy a v pohode ukázali že som tehu. 😉😘
Maly sa narodil vcera rano..povedal som ze druhe jedine s epi :D
@bluebell0412 top test su onicom..robia duchov...
@bluebell0412 potom hoď foto 😉
@bluebell0412 top test bol prvy test s ktorym som zistila ze som tehu☺pozri aka bola ciarka na 11DPO
@miriamn76 tak to je pekne vidiet..ale mne vecsinou robili kanaliky take rihy
@kotatko1232 ved ked mi ta ciarka vysla tiez som tomu neverila urobila som este dva take iste no aj tak neveriaci tomas a utekala som kupit pepino ze ked tam nic nebude tak zas falosny poplach a bolo to tam😀
@miriamn76 a ja som uz na prasky..myslela som ze ovulka bola kedze som mala hlien tahavy a si predstav ovulka bola len pred 3 dnami...podla merania som zistila
@kotatko1232 a snazilkovali ste?
@bluebell0412 ked tmavnú je to o.k:slight_smile:
@miriamn76 ano aj v ten den aj den pred tym..
@miriamn76 ty si si meravala bt?? ani uz neviem
@bluebell0412 super krasna ciaročka 😘
@kotatko1232 ja nie iba ovu testy som robila
@miriamn76 ahaa.ja som skusala Bt a tak som zistila ze bola az teraz...
@miriamn76 cize dnes by som mala byt uz 3dpo .. 😉
@miriamn76 ďakujem baby dúfam fakt ze testy neklamu tu je ten top test...u nas by to bol ozaj zazrak teraz keby ze je to pravda
Dakujem baby..pribeh na dlho :D bolesti ukrutne ale ako vysiel von a zaplakal,neskutocna ulava a pocit stastia..Teraz ma boli sitie..Maly je taky certik a mal.2900g 49cm

@bluebell0412 urcite si tehu keby bola falosna ciarka netmavla by☺ver mi urobila som niekolko desiatok testov😀