Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412 jeeej krásne tmavnu držím palceky ja počkám asi uz do ms či príde mám to mat za 4dni 🙂
@maciatko950 dakujem tak to mame na rovnako no vidis som viac nedockava ja uz tiez teraz viac neurobim az cez tyzden
@bluebell0412 v pohode našla som 😉
@bluebell0412 jej verím že čoskoro budú koľajnice ako svet.
@bluebell0412 to aj jasom nedočkava ale vieš radšej počkám ako sa sklamať 🙂 som skúsila pred ms ale rozhodla som sa radšej počkať 🙂
@maciatko950 poznam to ....neraz som si tým prešla ja by som ani teraz netestovala len náš pes sa dosliva na mna lepi hlavne k bruchu 😀 toto mi robil pri druhom a mm na mňa ci som nerobila test ze tentokrat budú určite // 😀 ale začala som mať aj výtoky a bolia ma prsia co predtým vôbec ani pred ms ani pri trhu tak uvidime
@cvikla12 ďakujem tak uvidime počkáme uz verim a dúfam ze to tak bude
@domci1203 to je stale slabe.
@kotatko1232 moja ja som cely mesiac mala taketo slabe ovu testy a menses neprisiel a kolajnicky si videla🙂)naj sa miluju z lasky a nohy hore🙂😍
@archanjel007 ano??a teraz si v ktorom tt??
@nivea777 jeeej gratulujeem 😊veľa zdravička obom ❤
@nivea777 Gratulujeeem a prajem vela zdravíčka.
@butterfly333
@suesue1983 dakujem krasne..ma prehodeny režim..cez den spal a vnoci bol hore..ja som spala 4hodiny asi
@nivea777 A kedy sa vypytal na svet?)Nelistovala som dozadu,no to babatka tak)treba cez den castejsie budit,ale este je skoro to sa spraví)
@kotatko1232 ale oproti vcerajsiemu je odost slabh🙂...tak ja beriem ten vcerajsi pozitivny ze bol 🙂
@bluebell0412 tieto su dobre testy ted a aspo mne ukazali len v tedy ked tehu bolo 😉.
Tak od srdiečka zelam nech krasne tmavnú
@domci1203 Ani jeden neni pozitivny. LH hormon klesa a stupa pocas celeho cyklu. Pozitivny je, az ked su obe ciarky rovnake, alebo testovacia silnejsia, ako kontrolna.
Mrcha dnes prišla....už netestujem skôr než mi bude meškať aspon 3 dni. Tie dusiky tak človeka nabudia a potom sklamanie. Pre istotu som.si aj.dnes uribila ale čistý...tak od znovu
@kotatko1232 v 6 tyzdni
@ejuska2586 to viem ze musi byt silnejsia ciarka. A ze aj LH stupa aj klesa pocas celeho cyklu. No ale nie vzdy kazda zena dosiahne to ze ciarka je silnejsia. Je tu baba ktora nemala vobec pozitivny ovulacny test a je tehulka. A mam aj hlien dostatocne takze si myslim ze vcera ovu bola len vrchol som nezastihla lebo oproti vcerajsku je slabsia ciarka. Takze ja si podla hlienu povazujem vcerajsi za pozitivny.
@ejuska2586 ja ti daco ukazem🙂moje ovulacne testy a vedla moj tehotensky test🙂myslela som.si ze som nemala cely mesiac ovulku🙂

@cvikla12 neoznácilo mi ta na foto