Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
baby tak nasa mala rybka (na fotke zo sona tak vyzera :D ) ma uz 2,06cm srdiecko bije o stosest, termin sa posunul o dva dni neskor podla velkosti a tym padom presne viem kedy sme si zamiesili :D 13.2. o pol5 rano ked sa mi nedalo spat a zobudila som si chlapa, ze mam chut :D riadna nahoda, ze? 🙂
..och uz sa neviem dockat tooho sona ked sa bude podobat na babatko 🙂)))
a
@nivea777 GRATULUJEM 🙂))))
@domci1203
@archanjel007 Chcela som len poradit.
@nina4 ďakujem veľmi pekne
tak... od dnes som pani 🙂 a nie je to prvy april ;)
Včera mala prísť mrcha,testy biele ale špinim od včera. Neche sa len rozbehnúť ms alebo môže byť šanca ešte?
@nivea777 to uzzz gratulujem vela veľa zdravíčka
@bluebell0412 presne toto robil nás kocúr ako som ostala prvý krát tehuu tak mi začal spávať doslova na bruchu alebo vedľa brucha keď som ležala na boku 🙂
@nivea777 gratulujem a prajem Vam obom vela zdravicka a aby Vam drobcek robil cely zivot radost! 😊
@maciatko950 presne to sme mali pri druhom ale pochopili sme az neskôr pointu teraz sme to postrehli hneď keďže sme aj plánovali od januára som testy robila tento mesiac som si povedala ze ani za svet az keď bude meškať ms ale na základe psa som robila 😀
@bluebell0412 dakujem 🙂