icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

gabcca
2. apr 2017

Ano na tych dnesnych vidim aj ja len sa bojím aby neduchovali tie testy

miriamn76
2. apr 2017

@gabcca tu uz je vidno drzim palce aby to bola ta prava☺

miriamn76
2. apr 2017

@gabcca skus kupit pepino alebo lady max tie zelene co si davala vcera som mala aj ja na top teste som mala ciarku a na tom zelenom nic. Tam bola ciarla ax neskor

cvikla12
2. apr 2017

@candies on je zevraj dobrý neviem nebola som u neho. V mt som bola v tom centre prevencie rakoviny a nebola som spokojná bolo to pár minút a malého mi ani neukázal len fotku mi vytlačil. A teraz v ZA u Višňovského mi ukázal každú končatinu všetko pekne vysvetlil pomeral a foto mám krásne.

olylili
2. apr 2017

@gabcca baby tu vravia že gravitest patrí medzi jednotku v duchovani skús iný test

candies
2. apr 2017

@cvikla12 prosim ta a kolko si platila ?

luta13
2. apr 2017

@bluebell0412 ahoj, teraz az pozeram Tvoje testiky zo vcera 😉...Krasne Ti tmavnu...No verim, ze ozaj to nie je len plany poplach, no ked sa dostanes do mesta, skus si kupit aj zopar testov Dr. Lady max, ten Ti ukaze najviac podla mna a neduchuje, aspon mne teda neduchoval vobec 😉...Drzim palceky na zajtrajsi testik 😀...Hod potom zas vsetky pod sebou odfotene 😘

luta13
2. apr 2017

@nivea777 Ahoj maminka, gratulujem ku krasnemu, zdravemu chlapcekovi, vahu a dlzku mal super - pre mna tak akurat 👏 😉...No uzivaj si prve chvilky, tie su najkrajsie 👶❤...Prajem vam obom vela zdravicka a Tebe vela mliecka pre maleho princa 😘

luta13
2. apr 2017
cvikla12
2. apr 2017

@candies nič som neplatila lebo Višňovský nás lieči teraz počas tehotenstva ale neviem či a koľko sa platí. A musíš sa objednať.

candies
2. apr 2017

@cvikla12 ahaaa dobre dakujem za info skúsim tam napisat. Ja chcem v 2.trimestri to podrobne Sono lebo ja som mala vrodenú srdcovu vadu

luta13
2. apr 2017

@gabcca vcera Tvoja fotka 3 testov, na kazdom vidim slabuckeho dusika - moj nazor 😉...Cakaj do MS, ktory dufam uz nepride, potom testuj zas 😉...Drzim silno palceky 😘

cvikla12
2. apr 2017

@candies mi budeme mať toto genetické sono častejšie. Len dúfam že bude všetko v poriadku

luta13
2. apr 2017

@gabcca kuk 😉

candies
2. apr 2017

@cvikla12 určite neboj sa 🙂 budeme mat zdravé deticky krasne <3

cvikla12
2. apr 2017

@candies pevne v to verím. Dr nám povedal že je zatiaľ všetko v poriadku a že na 90%čakáme dievčatko. No mne je jedno co to bude hlavne nech je zdravé 😀 a za dva týždne začíname s liečbou tak verím že zaberie. Ty už máš nejaké dieťatko?

luta13
2. apr 2017

@archanjel007 Tvoja fotka testikov zo vcera 14:32h - perfektne!!!...Si dokaz toho, ze ozaj nemusia byt testy silne a ze ovulka prebehla...No tehutest je nadherny ❤ ...Prajem Ti krasne a zdrave tehulkovanie a uzivaj vsetko 🤰😘

luta13
2. apr 2017

@ikonica GRATULUJEM zo ❤

ikonica
2. apr 2017

@luta13 dakujem 😘

luta13
2. apr 2017

@gabcca Dnesne testy vidim //...Myslim na Teba a verim, ze budu tmavnut...Boh Ta zehnaj 🙏❤

candies
2. apr 2017

@cvikla12 tak som rada a co ste chceli viac? Jasne ze je to jedno aj mne uplne ! 🙂 ...nie nie toto bude naše prve 🙂 aj prve v vnúča nasich a pravnúča mojich starkých 🙂 vdaka bohu mam este všetkých štyroch tak sa velmi tešia ze sa toho doziju

cvikla12
2. apr 2017

@candies aj u nás to bude prvé vnúča,pravnúča ale iba manžel má starých rodičov ja už nie a dokonca aj prvé pra pra vnúča manžel má aj pradeda. A co by sme chceli viac hmmm to sa nedá povedať o synčeka sme prišli tak asi preto je nám naozaj úplne jedno či chlapec alebo dievčatko

kythos21
2. apr 2017

Baby poraďte som na konci siedmeho mesiaca a začala som špiniť mierne krvácať sko pri spustajucoˇ sa menzese je to normálne?

nina4
2. apr 2017

@kythos21 byt na tvojom mieste letim do nemocnice

olylili
2. apr 2017

@kythos21 už si mala byť na pohotovosti

karmela
2. apr 2017

@ereska zlato ako pokračujete? Ako sa máte?

miriamn76
2. apr 2017

@kythos21 mne sa tak zacal porod chod do nemocnice

eliska1986
2. apr 2017

@kythos21 utekaj momente na pohotovost,ak sa nevies dostavit volaj pohotovost.Moze to byt aj ze babenko sa pyta na svet.Drzim palceky

ereska
2. apr 2017

@karmela ahoj moja cakam na menzes stale nic od potratu uz je to vyse 8 tyzdnov doktorka chce este pockat aby to samo prislo a innak nic chodim do robotky a uvidime co bude casom

kythos21
2. apr 2017

baby Sorry pomýlila som zo na konci 7tt mám hnedé sponenie