Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kythos21 no môže to byt aj tým že máš termín ms no ja by som radšej navštívila zase dr ak by to neustalo..aj cievka ti mohla prasknúť keďže sa zväčšuje maternica..radšej ísť zbytočne ako neskoro za dr pozrie ťa a možno predpise nejaké tabletky aby sa predišlo komplikáciám 😉 Držte sa
@candies mas stastie, ze mas este vsetkych 4 - myslim babky, aj dedkov 😉...Ja som sa toho veru nedockala...Moji obaja dedkovia zomreli v ten isty rok behom mesiaca 😔 , jedna babka este pred nimi a druha babka zomrela 2.5...A mne sa prvy syn narodil 25.7. v ten isty rok...Tehulku ma videla a bola velmi stastna 😀...Bola som prva tehulka z jej vnucat a tak by bola prvykrat prababkou, no chudiatko, nedozila sa toho...Odvtedy sa mi s nou snivalo a prestalo to pred 2 rokmi...Kazdu chvilku sen s nou, ze sa spolu rozpravame o vselicom a ze sa usmieva na mojho synceka atd...Proste boli to take sny s nou, ze vzdy sme boli spolu v tom sne a rozpravali sa - vzdy som sa budila a plakala som, ako mi chyba...Prestalo to, ked som bola tehulka s druhym synom...No blizki ludia po jej smrti hovorili, ze to bol "zivot za zivot"...Ze ona odisla do Neba, aby uvolnila miesto pre mojho synceka na Zemi...Doteraz ked na to myslim, je mi z toho smutno, ze uz nevydrzala, kym sa nenarodil a aspon keby ho na chvilku vzala do narucia 😢...No Tebe prajem, aby Ti starki zili co najlhsie a uzivali si Tvojho drobceka ako sa patri 😉...Boh ich zehnaj vsetkych! 🙏❤
Čo je AGNUCASTON a na čo sa používa
Zvýšená koncentrácia prolaktínu je jednou z najčastejších príčin porúch menštruačného cyklu a mastodýnie (bolestivosť prsníkov) a býva taktiež príčinou premenštruačného syndrómu.
Suchý extrakt z vitexu jahňacieho (Agnus castus) má tlmivý účinok na uvoľňovanie prolaktínu.
Indikácie lieku AGNUCASTON sú:
- poruchy pravidelnosti menštruačného cyklu
- premenštruačný syndróm – ťažkosti, ktoré sa objavujú niekoľko dní pred pravidelným mesačným krvácaním, ako je bolesť a tlaková bolesť prsníkov, psychická nevyrovnanosť
- pocity napätia a bolestivosť prsníkov (mastodýnia)
Agnucaston patrí do skupiny potravinových doplnkov, pri ktorých sa predpokladá aj zníženie produkcie prolaktínu. Jeho efekt je overený aj klinickými štúdiami. Preto Vám určite neuškodí ak ho skúsite skôr ako sa podrobíte zložitejšej liečbe. Tá by prišla do úvahy ak by stav bol spojený aj s problémami pri otehotnení. Treba podotknúť že efektívne zníženie hladiny prolaktínu môže zlepšiť aj šancu na ovuláciu a plodnosť. Zvýšená hladina prolaktínu totiž zasahuje do jemnej regulácie hormonálnej rovnováhy ktorej výsledkom je ovulácia ,.
@luta13 Ďakujem.No uz sa neviem dočkať rána aby som skontrolovala testy uz nebudem potom kupovať (mne január aj február aj lady max ukázal slabuckeho dusika a ms prisla)
V stredu by mala dôjsť mrcha tak uvidím.
Pri prvých dvoch tehu som sa neponáhľala ani k dr az okolo 7tt aby bolo vidieť uz aj ❤ no teraz asi pôjdem skôr o dva týždne mám ísť na kontrolu tak ci tak lebo mám myom na maternici a beriem duphaston na úpravu cyklu. Takže neviem ci vobec vydržím tie dohodnuté dva týždne a dúfam ze nevezme dovolenku keď ri vychádza pred veľkou nocou

@kythos21 aj tak chod na pohotovost pozru ta nemusi to byt nic vazne ale netreba podcenovat